Last ned og spill Classic Chess Titans på Windows 10 (TUTORIAL)

Microsoft hadde noen virkelig minneverdige spill på Windows 7. De ble ofte spilt spill som Solitaire, FreeCell, Mahjong og Chess. Folk i de fleste deler av verden er enten kjent med dem eller er i stand til å lære dem lett nok. Disse spillene ble ikke bare fjernet i påfølgende versjoner av Windows 10, de ble avviklet og erstattet av spill som ingen ville ha.

Chess Titans på Windows 10

Det er ingen mangel på online sjakkspill, mobile sjakkspill (prøv Tall Chess), eller offline sjakkspill som lar brukere spille mot en datamaskin, men Chess Titans er fortsatt sårt savnet.

  Slik lagrer du favorittsteder i Windows 10 Maps

Chess Titans var et av mange spill som Micorosft utviklet og ga ut som en aksjeapp på Windows 10. Det ga brukerne muligheten til å spille mot datamaskinen, eller som et annet menneske, forutsatt at mennesket er fysisk til stede, og du kan spille enten som hvit eller svart.

Last ned Chess Titans på Windows 10 og installer

Siden Microsoft har avviklet Chess Titans, og alle andre spill som ble samlet i Windows 7, er den eneste måten å laste dem ned fra tredjeparts depoter. Mange tredjeparts programvarelager har gams, men du bør alltid skanne filen før du kjører den, i tilfelle den er skadelig.

Visi Arvhice.org-siden for Windows 7-spill.
I kolonnen til høyre klikker du på den kjørbare Windows-filen.
La filen lastes ned.
Når den er lastet ned, kjør EXE.
Velg ditt språk.
Velg hvilke spill du vil installere. Chess Titans kalles «Chess» i spillelisten.
Klikk Neste, og la spillet installeres.

  Alt du trenger å vite om Windows 10 Start-menyen [Review]

Spill Chess Titans på Windows 10

Følg disse trinnene for å spille Chess Titans på Windows 10.

Åpne Chess Titans fra applisten i Start-menyen.
Som standard spiller en bruker som hvit og mot datamaskinen.
Gå til Spill på menylinjen og velg en annen spillertype og/eller motstandertype å spille.
Gå til Spill>Alternativer for å endre oppførsel i spillet, f.eks. vanskelighetsgrad, grafikkkvalitet, animasjoner, lyder osv.
Gå til Spill>Endre utseende og velg en annen stil for brettet og brikkene.

Merk: Du kan avslutte et spill når som helst. Spillet kan lagres og gjenopptas neste gang du har tid til å spille, eller du kan forkaste det og starte et nytt når du vil.

  Hvordan fikse Orange Screen of Death på Windows 10

Konklusjon

Chess Titans er enkelt å spille. Den har kanskje ikke den beste brett- og spillebrikkens design, men det er normalt vanskelig å finne spill som er lite påtrengende. Spill har en tendens til å komme med kompliserte menyer, en lang liste med funksjoner som har lite med spillet å gjøre, og flere bjeller og fløyter enn nødvendig for sjakk. Design er egentlig den eneste feilen som Chess Titans har, og det er ikke sannsynlig at det forsvinner siden nye skins for det ikke kommer til å bli utviklet, men det er fortsatt et flott spill å spille på en rolig dag,