Microsofts klimatologi lærer deg om klimaet hvor som helst [Android]

Uansett hvor du går i verden, er det én enormt variabel konstant, været. Vi har gjennomgått massevis av forskjellige værapper i løpet av de siste månedene, mange av dem fant vi ganske fantastiske. Når det er sagt, har de fleste av dem den samme essensielle funksjonaliteten, det vil si å fortelle brukere daglige, ukentlige eller ofte timeprognoser. Men etter hvert som værappene har blitt enklere, har også dataene de gir. Climatology er en ny vær-app fra Microsoft, og den er kun tilgjengelig for Android for øyeblikket. Klimatologi tar sikte på å skille seg fra mengden av værapper ved å la brukere se en annen rekke værinformasjon. I stedet for å se på gjeldende værmelding, lar den deg velge et hvilket som helst sted i verden, for eksempel India, en måned, og se gjennomsnittlig klimainformasjon for det stedet.

  Bruk Edge Gestures for utallige handlinger på Android

Klimatologiens grensesnitt er ikke veldig banebrytende. Denne første utgivelsen av appen er spesielt ganske treg, veldig kontraintuitiv, og fungerer kanskje ikke på de fleste Android-enheter. Typografien ser imidlertid skarp ut, og den har et innebygd kart som lar deg velge ønsket sted, og appen konverterer den til riktig lengde- og breddegradskoordinater.

Som nevnt tidligere, er ikke Climatology din hverdagsvær-app som forteller deg om det kommer til å regne i dag. Microsoft foreslår heller at du kan bruke denne appen til å oppdage været for et sted du planlegger å besøke i nær fremtid, for eksempel. Programvaregiganten siterer også at den er utgitt Climatology for å gjøre forskningsinformasjon tilgjengelig for et bredere publikum.

  Populær app for vedlikehold av hjemmet BrightNest kommer til Android

Angivelig vil du finne gjennomsnittstemperaturen i India i juli, som vil være 33 grader Celsius. Alt du trenger å gjøre er å dra kartet og flytte midtpunktet til de relevante plasseringskoordinatene. Appen gir deg informasjon om temperatur, gjennomsnittlig regnavlesning samt gjennomsnittlig mengde solskinn. På samme måte, hvis du velger London, vil du få en lignende lesning.

Alt i alt er Climatology en annerledes værapp som gir en flott vri på tradisjonelle værmeldinger. Du kan laste den ned gratis fra Google Play Store-koblingen nedenfor.

Installer Climatology fra Play Store