tipsbilk.net

Øk lydopplevelsen din med uimotståelige Black Friday-tilbud fra 1MORE

Dette innlegget er sponset av 1MORE.

Denne Black Friday tilbyr 1MORE, et ledende hodetelefonmerke, noen fantastiske besparelser på utvalgte produkter fra sitt utvalg av trådløse og kablede hodetelefoner og ørepropper.

Disse uslåelige tilbudene er alle tilgjengelige fra 16. til 27. november, så du må være rask hvis du vil gjøre et av disse kuppene.

1MER S30: Kostnadseffektive sportsørepropper

1MER Fit SE S30 Open Ear-hodetelefoner

Nyt trådløs bekvemmelighet for din neste treningsøkt med 1MORE Fit SE S30 Open Ear-hodetelefoner. Disse sportshodetelefonene er kompatible med Bluetooth 5.3 og er utstyrt med en forstørret 14,2 millimeter dynamisk driver som leverer suveren lyd med dype basstoner. Hold deg i sonen lenger med opptil 30 timers avspilling, bruk ladevesken, og tilpass lytteopplevelsen din med 1MORE-appen. En IPX5 vanntett vurdering holder hodetelefonene dine beskyttet mot elementene, mens S30s intelligente algoritme hjelper til med å filtrere ut omgivelsesstøy. Og med fire innebygde mikrofoner er disse praktiske trådløse øreproppene også flotte for håndfrie taleanrop. Merk at Prime-medlemmer kan nyte S30-lyden til en ytterligere rabatt på $54,99.

  Slik oppdaterer du Philips Hue-fastvaren

1MER S50: Åpne sportshodetelefoner av høy kvalitet

1Mer Fit Open Earbuds S50

Er du lei av at øreproppene dine faller løs under treningsøktene dine? I så fall er 1MORE Fit Open Earbuds S50 noe for deg. Med praktiske ørekroker, er disse kvalitetsøreproppene garantert værende mens du svetter det ut. Nyt en kraftøkning på 40 prosent, takket være deres diamantlignende karbonmembran, og nyt krystallklar, balansert lyd. Ved å bruke ladevesken kan du dra nytte av opptil 38 timers batterilevetid, og en IPX7 vanntett vurdering betyr at de ikke slutter, kommer regn eller sol. Tilpass EQ-forhåndsinnstillingene dine med 1MORE-appen, og dra nytte av fire innebygde mikrofoner for eksepsjonell samtalekvalitet, med bakgrunnsstøy eliminert med opptil 30 desibel. Legg merke til at Amazon Prime-medlemmer kan få en ytterligere rabatt, og få S50-knoppene for en hyggelig klangfull $113,99.

  9 strategier for å overvåke konkurrentene dine

1MER SonoFlow: Støyreduserende hodetelefoner under $100

1MER SonoFlow Active Noise Cancelling Hodetelefoner

$64 $100 Spar $36

Nyt høyoppløselig lyd til en uslåelig pris med 1MORE SonoFlow Active Noise Cancelling Headphones. Takket være deres kraftige 40-millimeter dynamiske driver kan du oppleve fantastisk lydkvalitet med en frekvensrespons som når opp til 40kHz. QuietMax støyreduksjonsteknologi gir liv til musikken din, og gir en virkelig oppslukende lydopplevelse. Bruk 1MORE MUSIC-appen til å velge mellom 12 forskjellige EQ-innstillinger i studiokvalitet for å skjerpe lyden enda mer, og fortsette å lytte lenger med utrolige 70 timers batterilevetid. I tillegg, for enda mer bekvemmelighet, kan disse trådløse SonoFlow-hodetelefonene kobles til to enheter samtidig.

1MER P50: High-End IEM for smarttelefoner

1 MER Penta Driver In-Ear-hodetelefoner med ledning

  Konkurranseforskning er enklere enn du tror med Semrush

Med en banebrytende MMCX-kontakt, tilbyr 1MORE Penta Driver Wired In-Ear-hodetelefoner uanstrengt allsidighet samt høyoppløselig lyd. Preformede ørekroker holder disse hodetelefonene på plass mens du jobber eller leker, mens 45-graders in-ear-dysene sørger for langvarig komfort. Med en 3,5 millimeter jack og 3,5 millimeter til Type-C-kontakt inkludert, kan du nyte sømløs kompatibilitet med et stort utvalg enheter. En MEMS-mikrofon gir praktisk taleanrop, og en kablet fjernkontroll lar deg justere volumkontrollene og hoppe gjennom spor med letthet. Hvis du er en Amazon Prime-abonnent, kan du kjøpe et par P50-er for en ytterligere rabatt, priset $135,99.

For flere Black Friday-rabatter, sjekk ut 1 MER USA-offisiell og Amazon.

Dette er et sponset innlegg. Produktvalgene og meningene uttrykt i denne artikkelen er fra sponsoren og reflekterer ikke den redaksjonelle retningen til MakeUseOf eller dets ansatte.

x