Reparer feil som oppstod under forsøk på proxy-forespørsel

En feil oppstod under skriving til proxy-forespørsel er en vanlig feil som utviklere kommer over mens de skriver og publiserer koder. Dette skjer når en proxy-forespørsel til en webserver avvises eller mislykkes på grunn av ulike årsaker som feil kode og feil IP-konfigurasjoner. En utvikler kan ha denne feilen på grunn av ulike årsaker, for eksempel feil kode, feil IP, etc. Det er noen få metoder som man kan følge for å fikse feil som oppstod under forsøk på proxy-forespørsel. I denne veiledningen vil vi diskutere noen metoder for å finne en proxy-server i nærheten av meg og fikse proxy-problemene med Windows.

Innholdsfortegnelse

Slik fikser du feil som oppstod under forsøk på proxy-forespørsel i Windows 10

Det kan være ulike årsaker til at det oppstod en feil under skriving til proxy-forespørsel. Noen av de mulige årsakene er nevnt nedenfor.

 • En feil server-IP-versjon kan forårsake denne feilen.
 • Feil kode er også ansvarlig for proxy-feil.
 • Feil webpack proxy-konfigurasjon kan også være årsaken til denne feilen.
 • Uriktige vertsfiler er også ansvarlige for denne feilen.
 • Mange utviklere fant ut at problemet var forårsaket av Body-Parser.
 • Feil klientproxy kan også forårsake denne feilen.

Følgende veiledning vil gi deg metoder for å løse en feil som oppstod under forsøk på proxy-forespørsel.

Metode 1: Bekreft IP-serverversjonen

Vanligvis kan denne feilen være forårsaket av et enkelt problem med IP-problemet og kan løses enkelt. Noen ganger når brukere bruker en annen IP-versjon for en proxy, kan de få denne feilmeldingen.

Det første trinnet for å legge til en PS4 WiFi-proxy-server er å finne IP-adressen til Wi-Fi-nettverket du prøver å koble til på Windows-PCen.

1. Trykk på Windows-tasten, skriv kommandoprompt og klikk på Kjør som administrator.

2. Skriv inn ipconfig/all-kommandoen og trykk Enter-tasten for å se detaljene for IP-adressen til Internett-tilkoblingen.

3. Legg merke til IP-adressen i IPv4-delen.

Sjekk om serveren og proxyen bruker samme IP-versjon. Ofte oppdaget mange brukere at serveren og proxyen deres brukte forskjellige IP-versjoner, og å endre dem løste feilen for dem. Les vår guide om hvordan du endrer IP-adresse i Windows 10.

Hvis endring av IP-versjon ikke løser problemet, gå videre til neste metode.

Metode 2: Bruk lavere versjon

Noen ganger kan senking av versjonen også fjerne feilen. Hvis du møter dette i node 17-versjon, senk din versjon til 16. Besøk Node.js forrige utgivelsesside for å laste ned de eldre versjonene.

Nå kan problemet ditt være løst, hvis ikke flytt til andre metoder.

Metode 3: Endre kode

Det er veldig vanlig at det oppsto en feil under forsøk på et proxy-forespørselsproblem på grunn av en feil kode. Dette problemet kan løses ved å endre koden du har skrevet og løse problemer med proxy-serveren i nærheten av meg.

  Hvordan lage og skrive ut en konvolutt i Word

1. Åpne prosjektet du jobber med.

2. Endre koden ved å legge til changeOrigin-innstillinger

{
   "/api": {
   "target": "https://localhost:12345",
   "secure": false,
   "changeOrigin": true
   }
}

Mange brukere fant ut at å legge til changeOrigin-innstillinger i koden deres, løste problemet med proxyen og problemet ble løst. Hvis problemet fortsatt ikke er løst, gå videre til neste metode.

Metode 4: Endre Webpack Proxy Configuration

En webpack proxy-konfigurasjon er et nyttig verktøy som mange utviklere bruker for å sende proxyen til en annen server. Mange brukere rapporterte at feilen var forårsaket av feil webpack proxy-konfigurasjon. Dette problemet kan løses ved å endre konfigurasjonen for webpack proxy-konfigurasjonen.

1. Finn webpack.config.js-filen i roten til prosjektkatalogen.

2. Sørg for at koden ser slik ut.

devServer: {
   proxy: {
       "*": "http://[::1]:8081"
       // "secure": false,
       // "changeOrigin": true
   }
},

Merk: Pass på at du legger til [::1] verdi i koden for å fikse en feil oppstod under forsøk på en proxy-forespørselsfeil.

Metode 5: Endre vertsfil

Vertsfiler er filer som ligger i Windows-katalogen. Disse filene kan ikke åpnes av uautorisert tilgang. Når det oppstod en feil under forsøk på proxy-forespørsel feil oppstår på grunn av upassende vertsfiler, må du endre vertsfilene for å fikse problemet med proxy-server i nærheten.

1. I Start-menyen søk, skriv Notisblokk, og klikk deretter på Kjør som administrator.

2. I Notisblokk, naviger til Fil-fanen og klikk på alternativet Åpne….

3. Naviger nå til følgende stedsbane.

C:WindowsSystem32driversetc

4. Velg filtypen som Alle filer.

5. Klikk nå på vertsfilen og åpne den.

6. Legg nå til 127.0.0.1 localhost i vertsfilen.

Å endre vertsfilen er en effektiv metode for å løse problemet. Hvis dette ikke fungerer for deg, gå videre til neste metode.

Metode 6: Fjern Body-parser

Mange utviklere fant ut at problemet var forårsaket av Node.js body-parser mellomvare. En body-parser brukes av utviklere for å analysere innkommende forespørselskropper. Men. Noen ganger klager utviklere på at body-parser forårsaket at det oppstod en feil under forsøk på å prøve proxy-forespørselsproblem med kodene deres. For å løse dette problemet kan du ganske enkelt fjerne body-parseren.

  Slik sletter du en portefølje i Yahoo Finance

En manglende overskrift i klientproxyen kan også forårsake denne feilen med koden din. For å løse dette problemet kan du prøve å legge til en overskrift i klientproxyen.

1. Start prosjektet.

2. Skriv koden som følgende format.

module.exports = function(app) {
   app.use(proxy('/api', {
       target: 'http://127.0.0.1:8080/',
       headers: {
           "Connection": "keep-alive"
       },
   }));
};

I de fleste tilfeller løste det å legge til en overskrift i klientproxyen problemet med proxy-serveren i nærheten.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hva er en proxy-feil?

Ans. Proxy-feil er vanlige feil som utviklere ofte har med kodene sine, du kan få denne feilen når en proxy-forespørsel til webserveren mislykkes.

Q2. Hvordan fikser jeg proxy-feilen?

Ans. En utvikler kan bruke noen få effektive metoder for å fikse dette problemet, men å endre koden og fikse problemene med koden kan effektivt hjelpe.

Q3. Hvor kan jeg finne vertsfiler?

Ans. Vertsfiler kan være plassert i Windows-katalogen i systemfilene dine, disse filene kan ikke åpnes uten autorisert tillatelse fra brukeren.

***

Vi håper denne veiledningen var nyttig for deg og at du klarte å fikse feilen som oppstod mens du prøvde å prøve proxy-forespørselsproblemer med koden din. Fortell oss hvilken metode som fungerte for deg. Hvis du har spørsmål eller forslag til oss, vennligst gi oss beskjed i kommentarfeltet.

x