Windows

Reparer prosedyreinngangsfeilen på Windows

Enhver feilmelding som mottas mens du arbeider kan redusere produktiviteten og føre til utsettelse. Så snart du støter på et problem, forvandler du deg til Sherlock Holmes og prøver å løse mysteriet med feilen. Akkurat som Holmes er ufullstendig uten Dr. Watson, la oss være din Dr. Watson for å undersøke feilen og hjelpe deg med å tilby den beste løsningen. Vi forstår hvor frustrerende det er å få prosedyreinngangsfeilen på Windows. Hvis du også har det samme problemet, er du på rett sted. Vi gir deg en perfekt guide som hjelper deg med å fikse inngangspunkt som ikke ble funnet Windows 7 og også utføre nedlasting av dynamisk koblingsbibliotek.

Hvordan fikse prosedyreinngangsfeilen på Windows

DLL står for Dynamic Link Library. DLL-filer inneholder koden og instruksjonene for å utføre alle oppgavene og funksjonene for appene på systemet ditt. Nevnte DLL-prosedyre inngangspunktfeil oppstår på grunn av de gitte mulige årsakene.

  • Manglende eller korrupte DLL-filer.
  • Korrupte filer i Microsoft Visual C++ kan omdistribueres.
  • Driveren klarte ikke å finne DLL-filen.
  • Utdatert driver.

Vi har vist feilsøkingsmetodene for å fikse denne DLL-feilen nedenfor.

Metode 1: Reparer systemfiler

Systemfilkontrollen er en skanner som oppdager og reparerer problemer i systemfiler og mapper. DLL-er er systemfiler, og eventuell korrupsjon eller feil i dem kan forårsake prosedyreinngangsfeil på Windows. Som et resultat er det første vi anbefaler at du bruker systemfilkontrollverktøyet. For å gjøre følgende, les veiledningen vår om hvordan du reparerer systemfiler.

  Fix Valheim fortsetter å krasje i Windows 10

Metode 2: Oppdater Windows

Oppdatering av PC-en løser og fikser alle feil, ødelagte filer og systemfeil, og forbedrer også brukeropplevelsen og sikkerheten. Les vår guide om hvordan du laster ned og installerer den siste oppdateringen for Windows 10.

Metode 3: Kjør virusskanning

Det er stor sjanse for at virus eller skadelig programvare kan påvirke og endre DLL-filene. Windows har et innebygd virus- og trusselbeskyttelsesprogram, som kan oppdage trusler og fjerne dem fra systemet. Les guiden vår om Hvordan kjøre virusskanning på datamaskinen min for å fikse prosedyreinngangsfeilen på Windows.

Merk: Alternativet for full skanning kan ta flere timer å fullføre. Du kan også bruke standard hurtigskanningsalternativ for en raskere og kortere skanning.

Metode 4: Deaktiver Windows-brannmur (anbefales ikke)

En annen årsak til DLL-filfeil er Windows Defender, som vanligvis vises mens du spiller et spill. Prøv å slå av forsvareren og sjekk om feilen er løst. Gjør følgende, les veiledningen vår om hvordan du deaktiverer Windows-forsvar.

Merk: Ved å slå av forsvareren vil systemet ikke lenger søke etter virus og skadelig programvare, noe som kan være farlig. Som et resultat, slå den på igjen når du har prøvd metoden eller fullført arbeidet.

Du kan også prøve å deaktivere Antivirus midlertidig på Windows 10 for å fikse dette problemet.

Metode 5: Installer problematisk app på nytt

Nå som du er klar over DLL-filer, hvordan det påvirker ytelsen til en app og dens pakkefiler, noe som skaper feil på Windows. Så langt, hvis ingen av metodene ovenfor har fungert for deg, kan du prøve å installere appen på nytt. Med splitter nye filer og standardinnstillinger kan feilen rettes automatisk.

  Hvordan stoppe Windows 10 fra å spørre om tillatelse

Merk: Vi har vist Flipboard-appen som et eksempel i denne metoden.

1. Trykk på Windows-tasten og skriv inn Apper og funksjoner, og klikk deretter på Åpne.

2. Velg appen og klikk på Avinstaller.

3. Last deretter ned appen fra deres respektive nettsted eller Microsoft Store. Og installer den på nytt.

Metode 6: Installer grafikkdriveren på nytt

Mange brukere kan oppleve feil på Windows på grunn av visse problemer med grafikkdrivere, spesielt med Nvidia GPU. Så du kan prøve å installere driveren på nytt. For å gjøre følgende, les veiledningen vår om hvordan du avinstallerer og installerer drivere på nytt.

Metode 7: Registrer DLL-filer på nytt

Finner ikke inngangspunkt Windows 7-problemet kan også løses ved å omregistrere DLL-filen som er nevnt i feilmeldingen. Gjør følgende:

1. Trykk på Windows-tasten, skriv kommandoprompt og klikk på Kjør som administrator.

2. Skriv deretter inn følgende kommando og trykk Enter-tasten for å utføre den.

regsvr32 /u WSClient.dll

3. Skriv deretter inn den gitte kommandoen og trykk Enter-tasten.

regsvr32 /i WSClient.dll

Når disse kommandoene er utført, er du i gang. Forhåpentligvis løste denne metoden feilen i wsclient.dll. Hvis ikke, prøv neste gang.

Metode 8: Bruk Event Viewer

Event Viewer er et fantastisk innebygd Windows-verktøy som kan brukes til å se hva som skjedde rett før feilen eller den plutselige krasjen, slik at vi enkelt kan identifisere og fikse den skyldige. Utfør følgende trinn for å fikse prosedyreinngangsfeilen på Windows.

  Hvordan endre Windows-passordet

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn Event Viewer, og klikk deretter på Åpne.

2. Dobbeltklikk på Windows Logger og dobbeltklikk deretter på System.

Se etter feilmeldingen på Windows og se hva som skjedde før den hendelsen. Hvis den nevner en app eller tjeneste, har du mest sannsynlig funnet kilden til feilen.

Metode 9: Reparer Microsoft Visual C++ Redistributable

De fleste appene er avhengige av Visual C++ Redistributable for å fungere ordentlig, faktisk er mange av DLL-filene en del av det. Så ved å reparere den, er det en sjanse for at den også vil fikse de defekte DLL-filene som forårsaker feilen. Les vår guide for å reparere Microsoft Visual C++ Redistributable.

Metode 10: Last ned DLL-filer manuelt

Du kan laste ned DLL-filen fra internett og erstatte den med en korrupt. Følg disse trinnene for nedlasting av dynamisk koblingsbibliotek.

1. Gå til DLL-filer nettsted.

2. Ta informasjonen om filnavnet fra feilmeldingen og skriv det samme i søkeboksen og trykk Enter-tasten.

3. Klikk på filen.

4. Last deretter ned filen i henhold til systemkravet.

5. Erstatt den gamle DLL-filen nevnt i feilmeldingen med den nye.

Derfor er dette hvordan du utfører nedlasting av dynamisk koblingsbibliotek.

Metode 11: Utfør systemgjenoppretting

Du kan også reparere prosedyreinngangspunktfeilen på Windows ved å gjenopprette systemet. Hvis du nylig har støtt på en feil og tidligere var i stand til å starte appen uten problemer, vil systemgjenopprettingsalternativet være din redning. Du kan gjenopprette systemet tilbake til et bestemt tidspunkt hvis det er et gjenopprettingspunkt tilgjengelig. Her er vår guide for å utføre systemgjenoppretting.

***

Vi håper at denne veiledningen var nyttig og at du var i stand til å fikse prosedyreinngangsfeilen på Windows. Fortell oss hvilken metode som fungerte best for deg. Hvis du har spørsmål eller forslag angående teknologirelaterte problemer, kan du gjerne slippe dem i kommentarfeltet nedenfor.

x