Reparer Prøv den igjen-feilen på Microsoft Store

Microsoft Store er det beste stedet på din Windows 10-PC for å laste ned apper og spill. Men mens du laster ned appene eller spillene, kan du møte Prøv den igjen-feilen på Microsoft Store. Denne feilen kommer med en melding Prøv det igjen. Noe skjedde hos oss i Microsoft Store-feil. Du tror kanskje løsningen er utenfor din kontroll, men det er så mange effektive feilsøkingsmetoder å fikse Prøv den igjen feilen. Fortsett å lese denne veiledningen for å lære hvordan du fikser Microsoft Store noe skjedde på sluttfeilen vår på Windows 10 PC.

Hvordan fikse Prøv den igjen-feilen på Microsoft Store

Her er noen vanlige årsaker som forårsaker Prøv den igjen-feilen, Microsoft Store-feil på din Windows 10-PC.

 • Internett-tilkoblingen er ikke stabil
 • Innstillingene for region, dato og klokkeslett er feil
 • Noen få midlertidige feil i Microsofts påloggingsprosess
 • Noen få nødvendige Windows-tjenester kjører ikke
 • Det er noen få korrupte Windows Store-cacher
 • Inkompatible DNS- og proxy-innstillinger
 • Noen få Microsoft-appoppdateringer venter på din Windows 10-PC
 • Den siste oppdateringen er inkompatibel med Microsoft Store-prosessene
 • Eventuelle korrupte komponenter i brukerprofilen din bidrar også til problemet

Følg disse feilsøkingsmetodene for å fikse Prøv den igjen-feilen på Microsoft Store på din Windows 10-PC.

Metode 1: Grunnleggende feilsøkingstrinn

Her er noen grunnleggende metoder du kan følge før du går gjennom avanserte løsninger.

1A. Feilsøk Internett-tilkobling

Hvis nettverkstilkoblingen ikke er stabil, kan du ikke behandle noen nettbaserte apper og programmer. Sørg for at Internett er stabilt og at det ikke er noen avbrudd mellom ruteren og enheten.

Kjør a fast.com for å sjekke om du har nok nettverksstabilitet til å bruke Microsoft Store-apper uten feil.

Sjekk også om enheten din tilfredsstiller kravene nedenfor.

 • Fjern alle forstyrrelser mellom ruteren og enheten.
 • Koble begrensede enheter til samme nettverk.
 • Sørg for at du har kjøpt ruteren bekreftet av Internett-leverandøren (ISP).
 • Unngå å bruke gamle, ødelagte eller skadede kabler.

Hvis du har problemer med internettforbindelsen, sjekk veiledningen vår om hvordan du feilsøker nettverkstilkoblingsproblemer på Windows 10 for å fikse dem.

1B. Kjør Malware Scan

Flere Microsoft-eksperter foreslår at skanning av en PC vil hjelpe deg å holde datamaskinen fri for trusler. Hvis det er noen virus eller skadelig programvare på PC-en din som bidrar til Prøv det igjen. Noe skjedde på vår side i Microsoft Store-feil, så du kan ikke bruke noen av Microsoft Store-appene.

Derfor anbefales du å skanne datamaskinen din som instruert i vår guide. Hvordan kjører jeg en virusskanning på datamaskinen min?

Hvis du vil fjerne skadelig programvare fra datamaskinen din, kan du også sjekke guiden vår Slik fjerner du skadelig programvare fra PC-en din i Windows 10.

1C. Oppdater Windows OS

Dessuten, hvis det er noen feil på PC-en din, kan de bare fikses etter en Windows-oppdatering. Microsoft slipper regelmessige oppdateringer for å fikse alle disse feilene og dermed sortere Prøv igjen feilen, Microsoft Store Error.

Forsikre deg derfor om at du har oppdatert Windows-operativsystemet og om noen oppdateringer venter i aksjon, bruk guiden vår Hvordan laste ned og installere siste oppdatering for Windows 10

Etter å ha oppdatert Windows-operativsystemet, sjekk om du kan få tilgang til Microsoft-appen uten feil.

1D. Oppdater WLAN-driver

Enhetsdrivere oppretter en kobling mellom maskinvaren og operativsystemet på datamaskinen. Defekte eller korrupte drivere fører også til det diskuterte problemet. Mange brukere har rapportert at oppdatering av WLAN-drivere har hjulpet dem med å fikse problemet. Du anbefales å oppdatere WLAN-drivere for å forbedre påliteligheten til nettverkskortene dine, fikse kompatibilitetsproblemer og løse det diskuterte problemet.

Følg guiden vår om hvordan du oppdaterer nettverksadapterdrivere på Windows 10 for å gjøre det.

  Hvordan slutte å betale for AOL, men behold e-post

1E. Tilbakestill WLAN-driveroppdateringer

Når du ruller tilbake driverne, vil alle gjeldende versjoner av maskinvareenheten bli avinstallert og tidligere installerte drivere vil bli installert på PC-en. Denne funksjonen vil være svært nyttig når nye driveroppdateringer ikke fungerer bra med datamaskinen din.

Følg trinnene som er instruert i vår guide Slik tilbakestiller du drivere på Windows 10 for å fikse problemet.

Etter at din Windows 10-datamaskin har installert den forrige versjonen av drivere, sjekk om du har fikset Prøv den igjen-feilen på Microsoft Store eller ikke.

1F. Installer WLAN-driveren på nytt

Inkompatible drivere må installeres på nytt for å fikse det omtalte Microsoft-problemet. Du anbefales kun å installere enhetsdrivere på nytt hvis du ikke kan oppnå noen rettelse ved å oppdatere dem. Trinn for å installere drivere på nytt er veldig enkle, og du kan gjøre det ved å bruke et tredjepartsprogram eller manuelt.

Følg guiden vår Hvordan avinstallere og installere drivere på Windows 10 for å installere drivere på nytt på Windows 10-datamaskinen.

Etter å ha installert nettverksdrivere på nytt, sjekk om du har fikset det omtalte problemet.

1G. Deaktiver antivirus midlertidig (hvis aktuelt)

Antivirusprogrammet ditt kan feilaktig forhindre at nye, siste oppdateringer blir installert på PC-en. Mange kompatibilitetsproblemer er identifisert av flere Windows-brukere, de er vanskelige å tolerere og rette. Antivirusprogramvare som Norton og Avast kan forhindre eventuelle siste oppdateringer av Windows Store-apper, og du anbefales å deaktivere eventuell innebygd eller tredjeparts antivirusprogramvare midlertidig for å løse det samme.

Les guiden vår om hvordan du deaktiverer antivirus midlertidig på Windows 10 og følg instruksjonene for å deaktivere antivirusprogrammet midlertidig på PC-en.

Etter å ha løst problemet på din Windows 10 PC, sørg for å aktivere antivirusprogrammet på nytt siden et system uten en sikkerhetspakke alltid er en trussel.

1H. Deaktiver Windows-brannmur (anbefales ikke)

Noen ganger kan Windows Defender-brannmuren på datamaskinen hindre tilgang til Microsoft Store, av sikkerhetsårsaker. Hvis i tilfelle appene har blitt blokkert av Windows Defender-brannmuren, må du aktivere den eller deaktivere brannmur-sikkerhetene midlertidig fra datamaskinen din. Hvis du ikke vet hvordan du deaktiverer Windows Defender-brannmuren, vil vår guide om hvordan du deaktiverer Windows 10-brannmuren hjelpe deg med det.

Du kan også tillate appen ved å følge vår veiledning Tillat eller blokker apper gjennom Windows-brannmuren

1I. Sjekk innstillinger for region, dato og klokkeslett

Hvis klokkeslett- og datoinnstillingene i din region ikke synkroniseres med hverandre, kan det hende du ikke utfører noen funksjoner i Microsoft Store. Før du installerer eller utfører noen oppgaver i Microsoft Store, må du være klar over at disse appene vil sjekke datamaskinen din for visse sertifikater. Og hvis klokkeslettet, sonen og datoen er feil på dette stadiet, vil alle sertifikatene anses som ugyldige, noe som fører til Prøv det igjen. Noe skjedde hos oss i Microsoft Store-feil.

For å justere og bekrefte dato- og klokkeslettinnstillingene, følg trinnene nedenfor.

1. Trykk Windows + I-tastene sammen for å åpne Windows-innstillinger.

2. Klikk nå på Tid og språk.

3. Deretter, i Dato og klokkeslett-fanen, kontrollerer du at Angi klokkeslett automatisk og Angi tidssone automatisk er slått på.

4. Klikk deretter på Synkroniser nå som uthevet ovenfor.

5. Bytt nå til fanen Region i venstremenyen og alternativet Land eller region, sørg for at du velger USA som vist.

Merk: Å endre regionen vil hjelpe deg med å feilsøke hvordan du fikser Microsoft Store noe skjedde på sluttfeilen vår hvis problemet bare oppstår for en bestemt region. Sørg for at du endrer regionen tilbake til ditt geografiske område etter å ha løst problemet.

1J. Logg inn på Microsoft Store på nytt

Feil under påloggingsprosessen for Microsoft-kontoen kan bidra til feilen Prøv det igjen. Så hvis du står overfor feilen og du ikke har peiling på noen grunner, må du logge ut av kontoen din og logge på igjen. Her er noen instruksjoner for å gjøre det.

1. Trykk på Windows-tasten og skriv Microsoft Store, klikk på Åpne.

2. Klikk deretter på profilikonet ditt etterfulgt av Logg ut.

3. Klikk nå på Logg på som vist.

4. Velg nå Microsoft-kontoen din og klikk på Fortsett-knappen.

  Slik aktiverer du direkteteksting på Chromebooken din

5. Skriv inn påloggingsinformasjonen og logg på tilbake til Microsoft-kontoen din.

1K. Reparer systemfiler

Hvis det er noen manglende eller skadede filer på din Windows 10 PC, vil du møte det diskuterte problemet. Likevel reparerer du disse korrupte filene ved å bruke innebygde verktøy, nemlig System File Checker og Deployment Image Servicing and Management.

Les vår guide om hvordan du reparerer systemfiler på Windows 10 og følg trinnene som instruert for å reparere alle dine korrupte filer.

12. Deaktiver proxy-server

Noen ganger, med upassende nettverkskonfigurasjoner på Windows 10-datamaskinen, vil du møte Prøv den igjen-feilen på Microsoft Store. Hvis du har installert en VPN-tjeneste eller bruker proxy-servere på PC-en din, les vår guide Slik deaktiverer du VPN og proxy på Windows 10 og implementer trinnene som instruert i artikkelen.

Etter å ha deaktivert VPN-klienten og proxy-servere, sjekk om du har fikset den omtalte feilen. Likevel, hvis du står overfor det samme problemet, prøv å koble til et mobilt hotspot.

1L. Endre DNS-serveradresser

Noen brukere har foreslått at endring av DNS-adresser har hjulpet dem med å fikse Prøv det igjen. Noe skjedde på vår side i Microsoft Store-feil i Windows 10-datamaskiner. Google DNS har 8.8.8.8 og 8.8.4.4 IP-adresser som er enkle og enkle å huske for å etablere en sikker DNS-forbindelse mellom klienten og serveren.

Her er vår enkle guide om hvordan du endrer DNS-innstillinger i Windows 10 som vil hjelpe deg med å endre DNS-adressene dine på datamaskinen din. Du kan også bytte til hvilken som helst åpen DNS eller Google DNS på din Windows 10-datamaskin ved å følge veiledningen vår om Hvordan bytte til OpenDNS eller Google DNS på Windows. Følg som instruert og sjekk om du kan feilsøke problemet.

1M. Tøm DNS-buffer og data

Noen få brukere har foreslått at å tømme DNS-bufferen og dataene på PC-en din har hjulpet dem med å fikse det diskuterte problemet. Følg som anvist.

1. Trykk på Windows-tasten og skriv cmd, og klikk deretter på Åpne.

2. Skriv nå følgende kommandoer én etter én. Trykk Enter etter hver kommando.

ipconfig/flushdns
ipconfig/registerdns
ipconfig/release
ipconfig/renew
netsh winsock reset

3. Vent til kommandoene blir utført og start PC-en på nytt.

Metode 2: Kjør feilsøking for Windows Store Apps

Din Windows 10 PC har et innebygd feilsøkingsverktøy for å fikse Prøv den igjen feilen på Microsoft Store. Følg trinnene nedenfor for å kjøre feilsøkingsprogrammet for Windows Store Apps.

1. Gå til søkemenyen og skriv inn Feilsøkingsinnstillinger som vist.

2. Klikk nå på Windows Store-apper etterfulgt av Kjør feilsøkingsprogrammet som vist.

3. Hvis det er noen problemer identifisert etter feilsøkingsprosessen, klikker du på Bruk denne løsningen.

4. Følg til slutt instruksjonene som er oppført i de kommende instruksjonene og start PC-en på nytt.

Sjekk om du har fikset Prøv det igjen. Noe skjedde på vår side i Microsoft Store-feilproblem.

Metode 3: Start Essential Windows Services på nytt

Noen viktige Windows-tjenester som Windows Update og Background Intelligent Transfer-tjenester må være aktivert på datamaskinen for å unngå Prøv det igjen-feilproblemet. Background Intelligent Transfer-tjenestene bruker hvilken som helst ledig båndbredde til å installere de siste oppdateringene, slik at datamaskinen din installerer en hvilken som helst oppdatering bare hvis ingen annen installasjon pågår. Hvis disse tjenestene er deaktivert i systemet ditt, er det mer sannsynlig at du møter den omtalte feilen. Start derfor viktige Windows-tjenester på nytt som instruert nedenfor.

1. Skriv Tjenester i søkemenyen og klikk på Kjør som administrator.

2. Rull nå ned og dobbeltklikk på Background Intelligent Transfer Service.

3. Velg nå oppstartstypen til Automatisk, som vist.

Merk: Hvis tjenestestatusen er Stoppet, klikker du på Start-knappen. Hvis tjenestestatusen kjører, klikk på Stopp og start den på nytt.

4. Klikk på Bruk og OK for å lagre endringene. Sjekk om du kan fikse den omtalte feilen.

5. Gjenta alle disse trinnene for andre Windows-tjenester som Cryptographic, Network Location Awareness, MSI Installer og Windows Update Services.

Metode 4: Tilbakestill Windows Store App Cache

Korrupt hurtigbuffer og korrupte data i Microsoft Store vil bidra til Prøv den igjen-feilen på Microsoft Store. Følg instruksjonene nedenfor for å slette Windows Store-cache.

  Hvordan Alexa lytter etter Wake Words

1. Start dialogboksen Kjør ved å trykke Windows + R-tastene samtidig.

2. Skriv nå wsreset.exe og trykk Enter-tasten for å tilbakestille Windows Store-appbufferen.

Metode 5: Installer appoppdateringer

For å fikse Prøv det igjen. Noe skjedde på vår side i Microsoft Store-feil, sørg for at alle applikasjonene i Microsoft Store-biblioteket ditt er oppdatert til den nyeste versjonen. Hvis det er mange oppdateringer som venter i aksjon, kan nye oppdateringer eller installasjoner få flere feil under prosessen. Følg trinnene nedenfor for å installere Microsoft Store-appoppdateringer.

1. Gå til søkemenyen og skriv inn Microsoft Store. Klikk deretter på Åpne.

2. Klikk deretter på bibliotekikonet nederst til venstre i Microsoft Store-vinduet.

3. Klikk deretter på knappen Få oppdateringer som vist.

4. Klikk deretter på Oppdater alle-knappen som uthevet.

5. Vent til oppdateringene lastes ned til din Windows 10-PC, og sørg for at du får beskjed om at appene og spillene dine er oppdatert.

Metode 6: Avinstaller nylige oppdateringer

Eventuelle tidligere inkompatible oppdateringer på din Windows 10-PC tillater kanskje ikke at nye oppdateringer lastes ned i den. Derfor anbefales du å avinstallere de siste oppdateringene som blir installert på datamaskinen din for å fikse hvordan du fikser Microsoft Store noe skjedde på sluttfeilen vår. Det er veldig enkelt å utføre oppgaven, og trinnene demonstreres som følger.

1. Trykk på Windows-tasten og skriv Kontrollpanel. Klikk deretter på Åpne.

2. Klikk nå på Avinstaller et program under Programmer-menyen som vist.

3. Klikk nå på Vis installerte oppdateringer i venstre rute som vist.

4. Søk nå og velg den nyeste oppdateringen ved å se Installert på datoen og klikke på Avinstaller som vist nedenfor.

5. Bekreft til slutt en eventuell melding og start PC-en på nytt.

Metode 7: Slett programvaredistribusjonsmappe

Likevel, hvis du møter Prøv den igjen-feilen på Microsoft Store-problemet, er det en annen enkel løsning for å fikse disse problemene. Stopp først Windows Update-tjenesten og slett SoftwareDistribution-mappen i filutforskeren. Start deretter Windows Update-tjenester igjen. Les vår guide Slik sletter du programvaredistribusjonsmappe på Windows 10 for å fortsette.

Metode 8: Registrer Microsoft Store på nytt

Hvis metodene ovenfor ikke hjelper deg med å løse hvordan du fikser Microsoft Store, kan det hende at det skjedde en feil ved omregistrering av Windows Store. Følg som instruert nedenfor.

1. Naviger til Søk-menyen og skriv inn Windows PowerShell, og klikk på Kjør som administrator.

2. Lim inn følgende kommando i Windows PowerShell og trykk Enter-tasten.

PowerShell -ExecutionPolicy Unrestricted -Command "& {$manifest = (Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore).InstallLocation + 'AppxManifest.xml' ; Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $manifest}

3. Vent til kommandoene er utført, og nå vil du ikke møte den omtalte feilen igjen.

Metode 9: Opprett ny brukerprofil

Noen brukere har rapportert å opprette en ny brukerprofil løst Prøv det igjen. Noe skjedde hos oss i Microsoft Store-feil. Du kan opprette en ny brukerprofil ved å følge trinnene som er omtalt i veiledningen vår, Hvordan opprette en lokal brukerkonto på Windows 10

Etter å ha opprettet en ny brukerprofil, sjekk om du har fikset det omtalte problemet.

Metode 10: Installer Microsoft Store på nytt

Hvis ingen av metodene ovenfor har hjulpet deg med å fikse Prøv den igjen-feilen, er det siste alternativet for å løse problemet å installere Microsoft Store på nytt. Denne avinstalleringsprosessen kan ikke implementeres av kontrollpanelet eller prosedyren for innstillinger. PowerShell-kommandoer vil hjelpe deg å installere Microsoft Store på nytt som diskutert nedenfor.

1. Start Windows PowerShell som administrator.

2. Skriv nå get-appxpackage –allusers kommando og trykk Enter-tasten.

3. Søk nå etter Microsoft.WindowsStore-navn og kopier oppføringen av PackageFullName.

4. Gå nå til en ny linje i PowerShell-vinduet og skriv remove-appxpackage etterfulgt av et mellomrom og linjen du har kopiert i før-trinn. Det ser ut som,

remove-appxpackage Microsoft.WindowsStore_22202.1402.2.0_x64__8wekyb3d8bbwe

Merk: Kommandoen kan variere litt i henhold til versjonen av Windows du bruker.

5. Nå vil Microsoft Store bli slettet fra PC-en din. Start nå Windows 10-PCen på nytt.

6. For å installere det på nytt, åpne Windows PowerShell igjen som administrator og skriv inn følgende kommando.

Add-AppxPackage -register "C:Program FilesWindowsAppsMicrosoft.WindowsStore_11804.1001.8.0_x64__8wekyb3d8bbweAppxManifest.xml" –DisableDevelopmentMode

7. Til slutt vil Microsoft Store installeres på nytt på PC-en din, og du vil ikke møte det diskuterte problemet igjen.

***

Vi håper veiledningen var nyttig og at du klarte å fikse Prøv den igjen-feilen på Microsoft Store på din Windows 10-PC. Fortsett å besøke siden vår for flere kule tips og triks og legg igjen kommentarer nedenfor. Fortell oss hva du vil lære om neste gang.