Runway lager videoer fra tekst, nye Microsoft-team lansert

Hei Geeks! 🙋 Her er trendoppdateringer for deg! 📣

RunwayML genererer originale videoer fra enkel tekst

AI-oppstart RunwayML annonserte et Gen-2 multimodalt AI-system for å generere originale videoer fra enkel tekst, bilder eller videoklipp.

AI-plattformer som genererer tekst-til-bilde er standard nå, men AI-er er frontlinjen når det gjelder å utvikle videoer fra teksten.

AI Company Runway har lansert Gen-2, som lager originale videoer gjennom tekstinndata, bilder eller videoklipp.

I sin Gen-1-versjon kunne brukere bruke et AI-generert overlegg på allerede eksisterende videoopptak og legge inn en grunnleggende 3D-animasjon eller rystende smarttelefonklipp.

Dens Gen-2 virker mer fokusert på å generere videoer fra bunnen av. Det er et nettbasert videogenereringsverktøy som tilbyr 30+ AI-verktøy for sanntids videoredigering, samarbeid og mer.

Runway gjør spennende arbeid innen generativ AI, inkludert det fortsatt uutforskede territoriet til tekst-til-video. Funnene er spennende, og potensialet til tekst-til-video AI er tiltalende, og gir nye sjanser for kreativitet.

  Slik kansellerer du eharmony-abonnement

Ved å tilby brukervennlige grensesnitt og klare til å distribuere maler, kan enkeltpersoner utnytte kraften til kunstig intelligens og bygge bro mellom skapere og maskinlæringsteknologier.

Spesielt sikrer det voksende fellesskapet kontinuerlig utvikling og støtte, noe som gjør det til en verdifull ressurs for de som ønsker å heve sitt kreative arbeid, inkludert kunstnere, designere, utviklere og mange flere. Hvis du vil prøve dette verktøyet, kan du logge inn på Runway.

Andre teknologiske tycoons, Meta og Google, er også i kappløpet om tekst-til-video AI.

Microsoft lanserer nye team med forbedret ytelse

I henhold til den siste oppdateringen fra Microsofts offisielle blogg, har Microsoft lansert nye Teams, som er raskere, enklere og mer fleksible å bruke enn tidligere Teams.

  Datavitenskap vs dataanalyse – hvilken datakarrierevei å følge?

Ifølge nettstedet er det nye Microsoft Teams tre ganger raskere å installere, to ganger raskere å delta i møter, og bruker 50 % mindre minne og 70 % mindre diskplass. Disse ser alle ut til å være betydelige forbedringer av Microsoft Teams ytelse.

Microsoft har gått fullstendig over til React JavaScript-biblioteket i denne nye versjonen av Teams, forlatt Electron-røttene til Teams og beveget seg mot Microsofts Edge WebView2-teknologi.

Dessuten har Microsoft lagt vekt på flytende designspråk for UI-forbedringer. Alle disse justeringene forbedrer funksjonaliteten til teamet ved å redusere mengden minne som brukes, mengden diskplass som brukes og mange andre faktorer.

Ved siden av ytelsesforbedringene har Microsoft også gitt Teams en visuell oppdatering for bedre å matche Windows 11.

Nedenfor er noen av hovedfunksjonene til de nye Microsoft Teams:

  • Filer-fanen i kanaler og samtaler, samt muligheten til å laste ned, laste opp og undersøke filer.
  • Møter, med støtte for en rekke arbeidskontoer og leietakere, unik bakgrunn og PowerPoint Live-møter.
  • Applikasjoner, inkludert de fra Microsoft 365 og førstepartsutviklere, som Microsoft Viva og Approvals and Tasks.
  Hvordan laste inn balanseside mellom GCP og AWS ved hjelp av Cloudflare?

I tillegg til alle disse funksjonene kommer det over 50 nye funksjoner til Teams. For å lære mer om dette, besøk Microsoft Tech Community.

Rundt 280 millioner individer bruker Teams hver måned for å holde kontakten, ifølge Microsofts nettsted. Rundt 1900 apper har blitt utgitt i butikken, og over én lakh tilpassede apper som samhandler med Teams er utviklet på grunn av den utrolige innovasjonen som Teams har muliggjort fra tredjeparts uavhengige programvareleverandører (ISV).

For flere oppdateringer, sjekk ut vår siste teknologikategori.