Se denne! Hjelper deg med å finne filmer å se basert på vurdering og sjanger

Jakten på en god film å se tar aldri slutt, for hver gang studiepoengene for én film begynner å rulle, får du den urovekkende kriblingen i magen som spør «Hva skal du se neste gang?» Filminteresserte har IMDb for å gjøre livene deres enklere, men den er ikke akkurat flink til å gi forslag. Hvis du kjenner en film, kan IMDb fortelle deg hva den handler om og hva andre synes om den, men den er ikke bra når det gjelder forslag. Se denne! er en nettapp, omtrent som Movienr og Netflix Roulette, men mye enklere enn førstnevnte og ikke begrenset til filmer tilgjengelig på Netflix som sistnevnte. Det er enkelt og uavhengig av filmstrømmetjenestene Hulu og Netflix.

  Hvordan få festet melding tilbake på Telegram

Besøk appen og du vil se veldig kjente filtre som både Netflix Roulette og Movienr støtter. Du kan begrense filmene etter deres IMDb-vurdering, utgivelsesåret og sjangeren. Nederst i sjangervalgene er det et alternativ for å inkludere upopulære filmer. Det upopulære filmalternativet inkluderer filmer som har blitt vurdert av 1000 personer eller mindre. Dette betyr at en film kanskje ikke har blitt sett av mange mennesker, men de som så den og vurderte den, vurderte den høyt nok til å matche kriteriene dine. Jeg vil si at dette er en funksjon som må brukes med forsiktighet fordi fordi en film kan ha høy rangering, men den kan være forferdelig. Tenk på det på denne måten; hvis bare de virkelige fansen noen gang hadde sett Twilight (og jeg er personlig overrasket over at over 1000 mennesker gjorde det), ville de gitt den en høy rangering og intetanende seere kunne ende opp med å se glitrende vampyrer.

  Hvordan konvertere ditt eksisterende Amazon Echo til Kid's Edition

Klikk på «Få meg en film» for å få et filmforslag. Du kan besøke den foreslåtte filmens IMDb-side eller be appen foreslå en ny basert på kriteriene du valgte før ved å klikke på «Møt meg en annen film»-knappen.

Appen har et rent grensesnitt som er enkelt å bruke. Apper som dette eksisterer allerede, så hva som kommer til å sette denne, eller en annen app som den, bortsett fra andre er forslagene den gir. Jeg skal gi den en snurr i helgen og se om den treffer blink.

Besøk Se dette!

  Slik kjører du Retina-skjermen med den opprinnelige oppløsningen