Se kilden til en hvilken som helst nettside i Safari med denne iOS 8-utvidelsen og appen [Paid]

For nettutviklere er det avgjørende å ha tilgang til kilden til et nettsted. Det er en innviklet metode for å se kilden innfødt, en som involverer en viss grad av manipulering av javascript og favoritter, ELLER vi kan bare laste ned View Source for iOS og kalle det en dag. Det er en ny iOS-app verdt $0,99 i App Store, og det er en av de nyeste appene som kan dra nytte av utvidelser på iOS 8. Det er unødvendig å si at den ikke fungerer med mindre du har iOS 8. Appen lar deg se kilden av en nettside på en iOS-mobilenhet. Appen lar deg se kilden i sin egen nettleser og fungerer også som en utvidelse for Safari slik at du kan se kilden til enhver side du har åpen i den.

  3 gratis GIF-tastaturer for iOS 8

Før vi går rett inn i funksjonaliteten, er det viktig å forstå at View Source kanskje ikke hadde vært et like effektivt verktøy hvis det ikke hadde vært for iOS 8s støtte for utvidelser. Se, apper i iOS 7 var ikke i stand til å få tilgang til andre installerte apper, dette betydde at for verktøy som View Source, Pocket eller Flipboard , måtte du kopiere en lenke, åpne appen og deretter legge inn oppføringen manuelt. Erfarne Android-brukere vil se på denne ordningen med en mye berettiget hån, siden de har hatt denne funksjonaliteten i ganske mange år nå. Med iOS 8 kan du dele utvidelser mellom apper, som en del av deres åpne arkitektur. Så hvis du vil se et nettsteds kilde nå, er alt du trenger å gjøre å trykke på deleknappen og åpne i Vis kilde.

  Slik legger du til/fjerner tredjepartstastaturer i iOS 8

Det er litt av en konfigurasjon for det, åpne Safari, trykk på deleknappen, i menyen som dukker opp, der det står «Legg til bokmerker», «Legg til i leseliste», osv. bla til høyre og du vil finne en knapp som leser «mer» med tre prikker for et ikon. Trykk på det og legg til funksjonen(e) du vil ha, her. Nå vil disse funksjonene være tilgjengelige hver gang du åpner en «Del»-meny i iOS 8.

Nå, til den faktiske appen. View Source er kun for en utvalgt demografisk gruppe, nemlig utviklerne. Etter å ha vært nettutvikler en gang, for et helt liv siden, kan jeg forestille meg spenningen dette prospektet byr på. Selv om det ikke dukker opp ofte, men hvis en nettsides kilde må nås raskt, så er dette akkurat verktøyet for jobben.

  Denne tilpasningen lar deg tegne over iOS-skjermbilder før du lagrer dem [Cydia]

Husk at det er litt av en belastning å lese på iPhone, det vil være enklere på iPad, enda relativt enklere på iPhone 6 pluss. Men med passende fargekodede tagger – som du kan justere i temaer – kan den gjøres veldig lett å lese.

Jeg anbefaler alle webutviklere å ha dette for hånden, noen ganger kommer effektivitet godt med.

Installer Vis kilde fra App Store