Selg produkter fra én plattform til overalt – Shopify

Vil du at produktene dine skal nå et globalt publikum? Ønsker du en nettbutikk som er enkel å sette opp og administrere? Shopify er alt-i-ett-løsningen på alle disse spørsmålene.

Med mange aktører i markedet kan ingen bedrift overleve å målrette seg mot en liten lokalitet. Du må ha et globalt perspektiv og prøve å selge produktene dine over hele verden for maksimal avkastning. Shopify er plattformen der du sømløst kan opprette en nettbutikk og begynne å selge. Det kan også gi deg de nødvendige verktøyene for butikken din.

La oss dykke dypt inn i verktøyene og fordelene med Shopify. Men først, sjekk hvordan det hjelper sosiale mediebedrifter og små bedrifter.

Utfordringer for små eller sosiale mediebedrifter

Hvis du driver en liten bedrift eller din bedrift er basert på sosiale medier, må du ha møtt hundrevis av utfordringer. Med store og etablerte aktører allerede sikret en solid plass i markedet, er det vanskelig å nå potensielle kunder og gjøre inntrykk på dem.

Små bedrifter må tilby fasiliteter og funksjoner som ligner på anerkjente bedrifter, om ikke bedre enn dem. Folk skal kunne kjøpe produktene uten noen hikke fra selgere av sosiale medier og små bedrifter. Men med begrensede investeringer, ressurser og markedsverdi, hvordan ville de gjort det?

Hvordan Shopify kan hjelpe bedrifter

Gå inn på Shopify – en handelsløsning som passer for bedrifter i alle størrelser. Enten du vil starte en liten bedrift eller opprette en nettbutikk for en eksisterende bedrift, bør Shopify være ditt ultimate valg.

Du kan enkelt sette opp et nettsted for småbedriften din ved å bruke Shopify og bygge merkevarebildet ditt blant kundene dine. Det hjelper deg også med lagerstyring og skalerbarhet.

For selgere av sosiale medier tilbyr Shopify tjenester som en enkelt lenke for å dele all virksomhet, markedsføringskampanjer for sosiale medier, direktesalg fra kontoer og mange flere verktøy.

Hva er Shopify?

Shopify er en plattform hvor du kan sette opp en nettbutikk for salg av produkter. Du kan utnytte denne plattformen ved å bruke Point of Sale-funksjonen hvis du ønsker å selge produktene dine personlig. Detaljbutikker, markedssalg og popup-butikker kan bruke POS for uanstrengt personlig salg.

Den er designet for å møte handelsbehovene til alle størrelser av virksomheter. Selv om du bare selger på sosiale medier, kan du velge Shopify. Denne brukervennlige plattformen, med 2 100 000+ aktive brukere og tilgjengelighet i 175 land, er også ideell for salg gjennom selgermarkedsplasser.

Shopify er vert for et mangfoldig utvalg av forretningsverktøy. Den tilbyr disse verktøyene eller plattformene som produkter til sine brukere. Følgende er de viktigste Shopify-produktene du bør bruke regelmessig:

#1. Start virksomheten

Shopify Start lar deg sette opp virksomheten din uten problemer på plattformen. Start hjelper deg med å bygge bedriftens merkevare, øke merkevarens tilstedeværelse på nettet og begynne å selge den første dagen.

  Det bedre valget i 2022?

Noen viktige verktøy og eiendeler fra Shopify Start er:

 • Logomaker
 • Merkenavngenerator
 • Arkivbilder
 • Butikktema
 • Engroshandel
 • Dropshipping
 • Printify

#2. Markedsføre virksomheten

Shopify markedsføringsløsning hjelper deg med å markedsføre virksomheten din til et globalt publikum. Den tilbyr alle markedsføringsverktøyene du måtte trenge. Noen bemerkelsesverdige verktøy er:

 • Målgruppemålretting
 • Epost markedsføring
 • Google Ytelse Maks
 • Facebook-annonser
 • Markedsføringsdashbordrapporter
 • Kundegruppebygging
 • Automatisert, men likevel personlig kundemelding

#3. Administrer virksomheten

Du får alle verktøyene som trengs for å administrere virksomheten under én paraply når du bytter til Shopify. For eksempel:

 • En forenklet betalingsgateway er Shopify Payments. Du kan godta ulike betalingsmetoder til rimelige transaksjonsgebyrer. I tillegg kan du også tilby avdragsbaserte kjøp.
 • Du kan bruke Shopify Balance-kontoen for forretningsbank hvis du ikke har en forretningsbankkonto.
 • Shopify tilbyr også bedriftsoppsett og administrasjonslån gjennom Shopify Capital.
 • Shopify har også et robust fraktsystem.
 • E-handelsautomatiseringen fra Shopify gir deg mulighet til å konvertere manuell virksomhet til autopilotvirksomhet.

#4. Domenenavn

Shopify tilbyr også domenenavn til konkurransedyktige kostnader hvis du foretrekker å flytte merkevaren din til et uavhengig domene. Når du får et domenenavn som bare gjenspeiler firmanavnet ditt, blir merkevaren din mer verdifull og effektfull.

#5. Oppsett av mobilhandel

Shopify er en mobilkompatibel plattform. Android- og iOS-appene lar deg sette opp en full virksomhet, administrere produkter, imøtekomme kunder, overvåke ansatte og mer bare fra en mobil- eller nettbrettapp.

Det er ikke alt! Du kan også godta betalinger ved å bruke Shopify POS-appen som er tilgjengelig på Google Play og App Store.

Hvordan begynne å selge produkter via Shopify

 • Registrer deg hos Shopify for å starte med en 14-dagers gratis prøveperiode.
 • Gå gjennom hurtigstartveiviseren fra Shopify for obligatoriske oppsett, som å velge kanalene der du vil selge produktene dine.
 • Aktiver Shopify Payments og velg betalingsmetodene for nettbutikken din.
 • Legg til og organiser produktene dine under forskjellige samlinger. Inkluder nødvendig informasjon om produkter for SEO og brukeropplevelse.
 • Bygg nettbutikken din ved å velge temaer og tilpasning.
 • Legg inn en vellykket testbestilling og gjør nettstedet live.

Fordeler med å bruke Shopify Sell

Det er store fordeler og fordeler ved å bruke Shopify for din e-handelsvirksomhet. Ta en titt på de mest nyttige Shopify-fordelene:

Enkelt å bruke grensesnitt

Shopify er en intuitiv plattform som du kan sette opp og bruke uten noe oppstyr. Selv om du ikke har noen erfaring med webutvikling og hosting, vil du finne Shopify superenkelt å bruke. Den tilbyr alt du trenger for å starte e-handelsnettstedet ditt.

Sikkerhet

Sikkerhet er avgjørende for ethvert nettsted, og Shopify tilbyr deg et sikret rammeverk. Siden nettstedet ditt omhandler personlige og økonomiske brukerdata, som er strengt konfidensielle, betyr å velge Shopify å ha all sikkerhet på plass for dataene.

App-integrasjoner

Shopify støtter enkel integrasjon med flere populære og vanlige apper. Du kan til og med koble Facebook Messenger, Instagram Messenger, Apple Business Chat og nettbutikkchat til Shopify Inbox. Derfor kan du enkelt integrere ekstra funksjoner og funksjonalitet til nettstedet ditt for verdiøkning.

Pålitelighet

Med Shopify kan du forvente 99,9 % oppetid for nettsidene dine. Så nettstedet ditt er alltid online og fungerer. Dessuten tilbyr den funksjoner du trenger for å oppgradere og vedlikeholde nettstedet ditt.

Rask lasting av nettsteder

I denne fartsfylte verdenen betyr hastighet mye for e-handelsnettsteder. Denne globalt hostede løsningen kommer med et sett med pålitelig infrastruktur, maskinvare og programvare. Dermed vil nettstedet ditt lastes inn på sekunder, noe som gir kundene dine en sømløs handleopplevelse.

  6 måter å fikse Minecraft-feil Kan ikke lagre nedlasting

Fantastisk visuell opplevelse

Besøkende på nettbutikker bør finne nettstedet tiltalende, siden et lurvete grensesnitt kan få dem til å stille spørsmål ved nettstedets troverdighet. Du kan velge hvilken som helst profesjonell mal fra Shopifys utvalg av samlinger som passer for nettstedet ditt. Ved å bruke en visuelt tiltalende temamal kan du sikre rik UX.

Kraftige markedsføringsalternativer

Shopify tilbyr også ulike markedsføringsverktøy som du kan bruke for å øke publikumsrekkevidden og inntektene dine. Du kan bruke Shopify-verktøy for målrettet e-postmarkedsføring, butikkstatistikk, avansert e-handelsanalyse, tilpassede gavekort og rabattkuponger.

Mobilvennlige nettsteder

Med et økende antall mobiltelefonbrukere er mobilrespons nøkkelen til suksess i e-handelsbutikker. Siden Shopify-temaer er responsive, kan du bruke dem til å lage tilpassede nettsteder som ser bra ut på alle enheter.

Sikre betalingsfasiliteter

Mens det er skremmende å integrere en pålitelig betalingsgateway, lar Shopify deg raskt sette opp betalingsgatewayen. Den støtter Stripe for å samle inn betalinger fra kjøpere.

SEO-vennlig

Shopify lar deg lage SEO-vennlige nettsteder. Derfor kan du gjøre nettstedet ditt organisk synlig for målgruppen din. Du kan designe kampanjebaserte landingssider, legge til titler og metakoder og inkludere en bloggseksjon på disse nettstedene.

Hovedfunksjoner i Shopify

Når det gjelder å lage og administrere en nettbutikk, er Shopify den mest pålitelige plattformen. Uthevede Shopify-funksjoner for salg inkluderer:

Tilpasset nettbutikk

Shopify lar deg lage en sofistikert og vakker nettbutikk for produktene dine. Fra samlingen av 70+ tilpassbare og responsive temaer kan du lage nettstedet ditt slik du har visualisert det i tankene dine.

Dra-og-slipp-butikkbyggeren til denne plattformen gjør butikkoppretting enklere for deg uten å måtte kjenne til koding eller design. Den lar deg også ha tilpassede domener som du kan kjøpe gjennom Shopify eller ta med selv.

Utsalgssted

Denne funksjonen er viktig for de som er villige til å skalere opp personlig salg og tilby enestående detaljhandelsopplevelser til kundene sine. Med POS-tjenester kan du sikre personlig service, enkel shopping og uanstrengt retur til kundene dine.

Ved å laste ned Shopify Retail POS-appen kan du gjøre mobilenheten om til et salgssted og nå kunder over hele verden. Andre POS-funksjoner inkluderer avansert lagerstyring, enhetlig rapportering og tilpassede personaltillatelser.

Fleksibel kjøpsknapp

Shopify Buy Button er en effektiv måte å inkludere et innebygd produktutsjekkingsalternativ på et hvilket som helst nettsted eller sosiale medier. Shopify lar deg vise produkter akkurat slik du vil at de skal være ved hjelp av innebygd kode.

Du kan også legge inn en handlekurv for en sikker og mobilvennlig handleopplevelse. Dessuten kan du tilpasse fargen i henhold til merkevaren din.

Salgskanaler

Ved å bruke Shopify-salgskanaler kan du nå ut til flere mennesker gjennom promotering og selge produktene dine på flere kanaler. Du kan selge produktene dine på Facebook, Instagram og TikTok mens du viser frem varene dine ved siden av YouTube-videoene dine.

Det lar deg også verve produktene dine på ulike nettmarkedsplasser som eBay, Google og Walmart for å nå nye kunder. Siden Shopify tar seg av ordre- og lagersporing, vil det ikke være noen avvik.

Shopify brukstilfeller

 • Allbirds er et mote- og klesproduktmerke som har sett en økning i omnikanalkonverteringer ved bruk av Shopify POS-systemer.
 • Skjønnhetsmerket Only Curls opplevde en 10 % økning i gjennomsnittlig ordreverdi og en 180 % økning i salget etter bytte til Shopify Launchpad og Shopify Plus-sertifiserte apper.
 • Nathan James, som selger hjemmeinnredningsprodukter, kom over 500+ nye kunder etter å ha brukt Shopify Audience.
 • Matforedlingsselskapet Heinz kunne lansere sin nye direkte-til-forbruker-butikk på 7 dager fra kontrakten.
 • Rumple er et merke som fremmer bærekraftig friluftsliv. Den doblet omsetningen på 2 år ved å bruke Shopify-skript og Shopify Flow.
  12 læringsressurser for UX-design for utviklere og designere

Shopify-priser

Nedenfor er en kortfattet og enkel forklaring av Shopifys prisplaner:

#1. Grunnleggende

Denne planen lar deg ha alle funksjonene som trengs for butikkopprettelse, produktforsendelse og betalingsprosesser. Det vil koste deg $29 per måned og lar deg nyte 2 personalkontoer, 4 lagerplasseringer og grunnleggende rapportering.

#2. Shopify

Bedrifter som ønsker å skalere opp virksomhetene sine med profesjonelle rapporter kan få denne planen til en pris av $79/per måned. Den lar deg ha 5 personalkontoer og 5 lagerplasseringer.

#3. Avansert

For å nyte de laveste transaksjonsgebyrene, må du betale $299 per måned og få denne planen. Den tilbyr funksjoner som 15 personalkontoer, maksimalt 8 lagerplasseringer og en tilpasset rapportbygger.

Med alle disse primærplanene får du også funksjoner som en nettbutikk, salgssted, salgskanaler og 24/7 support. Velger du å betale årlig, kan du spare 50 % av utgiften. Det er ytterligere to Shopify-planer tilgjengelig for brukere.

#4. Starter

Folk som ønsker å drive bedrifter gjennom sosiale apper og meldingsapper kan gå for denne planen som vil koste dem $ 5 per måned.

#5. Shopify Plus

Bedrifter med krav om høyvolumvirksomhet kan velge denne planen fra $2000 per måned.

Du kan også prøve alle disse plattformene i 14 dager gratis før du tar den endelige avgjørelsen.

Shopify-alternativer

Hvis du vil sammenligne Shopify med andre produkter, her er alternativene:

AWS Marketplace

AWS Marketplace er en digital plattform der folk kan kjøpe, selge eller distribuere tredjepartsapplikasjoner og tjenester for å drive virksomheter og bygge løsninger. Den inneholder produkter fra ulike kategorier og bransjer som sikkerhet, dataprodukter, maskinlæring, helsevesen og telekommunikasjon.

Nexcess

Nexcess er en plattform som støtter nettstedbygging og fullt administrert hosting. Den lar deg ikke bare lage nettsteder i høy hastighet, men dens sterke sikkerhet lar deg også sikre deg mot rovdyr på nettet. Dens iboende automatiske skalerbarhetsfunksjonen er flott for voksende virksomheter. Ved å bruke Nexcess kan hvem som helst lage innholds- og handelsnettsteder.

BigCommerce

BigCommerce er en pålitelig leverandør av e-handelsløsninger. Den tilbyr en kombinasjon av integrasjoner og verktøy for bedriften din for rask tilpasning. Her får du fleksibiliteten og skalerbarheten du trenger for det globale forretningsscenarioet i endring. Toppfunksjonene til denne plattformen inkluderer friksjonsfri utsjekking, handlingsrettet innsikt, gjenoppretting av forlatt handlekurv, åpne APIer, etc.

Innpakning

Shopify har vokst til en global handelsplattform siden starten for 16 år siden i 2006. Nå bruker bedrifter av alle størrelser og inntektsmodeller denne kommersielle plattformen til å selge produkter til målgruppen sin. Enten du planlegger å selge forbruksvarer, nettjenester, merkevarer eller digitale apper, må Shopify være ditt førstevalg.

Så langt har du gått gjennom en grundig gjennomgang av Shopify-plattformen og dens tilbud. Det skal nå være enkelt for deg å bestemme om Shopify er den rette plattformen for din virksomhet.

x