I 2021 er det absolutt ingen mangel på nettbaserte læringsplattformer; og det er enda mer tilfelle for kommunikasjonsapper. @Arbeid, er imidlertid en ny syntese av alle de mest kjente elementene fra disse vanlige applikasjonene, og litt til. Den sentraliserer alle verktøyene som trengs for ikke bare å lette kommunikasjon og samarbeid mellom de forskjellige teamene dine, men for å utdanne og trene dem basert på deres roller og arbeidsplasser.
I motsetning til de fleste programvare for administrasjon av menneskelig kapital, fjerner @Work med vilje reguleringsbyrden med funksjoner som lønn, skatter og tidsoppmøte – som de fleste MNC-er outsourcer uansett. Den resulterende plattformen er en plattform som fleksibelt og raskt kan distribueres innen enhver virksomhet for en umiddelbar verdiøkning til produktiviteten.
For å vite at @Work lover mer effektiv onboarding, enklere samarbeid og forbedret overvåking av kompetansen til talentet ditt – alt innenfor et enkelt intuitivt grensesnitt. Nedenfor gjennomgår vi hovedfunksjonene for å hjelpe deg med å avgjøre om @Work er riktig for din virksomhet.
Innholdsfortegnelse
Problemet med eksisterende HR-systemer
Mens utfordringen med menneskelig kapitalstyring er allestedsnærværende for små og store bedrifter, er sentraliserte HR-løsninger fortsatt i mindretall av det som er tilgjengelig på markedet. Faktisk klarer mange bedrifter seg bare med en blanding av forskjellige applikasjoner og plattformer.
Denne lappeløsningen skaper på sin side en kontinuerlig IT-hodepine som er både kjedelig og kostbar å ta tak i. Det går utover tapte passord og teknisk støtte også; Det kreves ofte tilpassede løsninger for å samle dataene du trenger for å foreta effektive HR-vurderinger. Rekruttering, ombordstigning, opplæring og avansement er dermed mye vanskeligere enn de trenger å være.
Men selv om du klarer å lage en brukbar løsning, er den virkelig skalerbar? Og hvor sikker er du på at systemets sikkerhet er lufttett med hensyn til bedriftens sensitive data?
Dessuten er eksisterende alt-i-ett HCM-plattformer ofte fastlåst av byråkrati. Tross alt, når det du virkelig trenger er et samarbeids- og utdanningsverktøy, er det ikke alltid lurt å ha den regulatoriske bagasjen med lønn, skatter, oppmøte osv. bakt inn.
Hvordan @Work bryter formen
Irvine-basert SaaS-leder eUnite har lenge vært klar over utfordringene HR står overfor, for ikke å nevne mangelen på eksisterende produkter til å fylle gapet. Det er derfor de opprettet @Work, som låner, effektiviserer og hever mye av kjernefunksjonaliteten som finnes i deres tidligere tilbud, @Kjerne.
Hovedinnsatsen til @Work er å forenkle HR, styrke team, lette kommunikasjon og engasjement, og tilby forbedret tilsyn til administratorer og ledere. Den har et grundig modernisert brukergrensesnitt som brukere av apper som LinkedIn, Slack, Drop Box og Zoom umiddelbart vil føle seg hjemme ved å bruke.
Men @Work er større enn summen av delene. Det er faktisk godt posisjonert for å styrke bedriftens konkurranseevne gjennom en syntese av eksisterende løsninger innenfor et nytt administrativt rammeverk designet for å fremme et klart engasjement fra alle interessenter.
Selv om det er generelt kjent, er @Work også konfigurerbart og fleksibelt nok til å passe nisjeorganisasjonsbehov. Det er ikke en skreddersydd løsning, men det er sjarmen – det trenger det ikke å være. En standard, rimelig prisordning gjør det mulig for deg å øke produktiviteten og avkastningen langt utover det eldre løsninger gir.
Så @Work er på en gang enkel å bruke, men likevel utrolig kraftig. La oss ta en nærmere titt på denne banebrytende HCM.
@Works nøkkelfunksjoner på et øyeblikk
De to hovedpilarene i @Works tilbud er nettbasert læring og kommunikasjon. For å effektivt kunne innfri løftene sine, samler den en rekke sammenkoblede løsninger under ett enkelt tak for helhetlig å takle begge samarbeidssiloene. Dette er hvordan:
Chat, tale og video
Enhver moderne kommunikasjonsapp må legge til rette for ulike kommunikasjonsmåter. Enten du legger ut et tekstnotat, gir direkte tilbakemelding, hopper på en rask samtale eller planlegger et ansikt til ansikt, hjelper @Work deg med å få det gjort.
Selv om separate chatterom ikke er noe nytt, er @Works implementering det. Nå kan du opprette direkte chatter med enkeltpersoner, gruppechatter med inviterte og tilordne brukere til roller. Denne siste funksjonen er spesielt kraftig, siden den lar deg fylle ut samarbeidsmiljøer for hele avdelinger og arbeidsplasser på farten.
I tillegg til å chatte, kan du planlegge møter med samme funksjonalitet som Zoom eller GoToMeeting, og litt til. Nok en gang kan du sende individuelle invitasjoner, eller benytte deg av roller og arbeidsområder for å minimere tiden som kreves for å komme i gang. Både skjermdeling og opptak er tilgjengelig.
På samme måte er det mulig å planlegge og kringkaste live-arrangementer via @Work.
Company Feed
I henhold til design-etosen deres om «liknende, men forhøyet», inkluderer @Work en bedriftsfeed som ligner standardfeeder for sosiale medier. Bruken av rolle og arbeidsområde øker imidlertid effektiviteten til meldingene dine, slik at du kan målrette kunngjøringer og innlegg direkte dit de skal – i stedet for bare å skape mer støy i hele selskapet.
I tillegg kan du kreve anerkjennelse fra enkeltpersoner, grupper, roller og arbeidsområder. Denne meningsfulle tilbakemeldingen gir et ekstra lag med tillit til at kommunikasjon faktisk er effektiv, samtidig som den fremhever personell som kan henge etter med engasjement.
Det er ikke bare notater, heller; du kan også legge ut offentlige eller anonyme undersøkelser, samt dele filer og lenker. I alle tilfeller trenger du bare justere personverninnstillingene for å inkludere eller ekskludere teammedlemmer.
Nettbasert læring
Hjertet i @Works verdiforslag er dens nettbaserte læringsmodul. Selv om det for øyeblikket ikke er en online markedsplass for kursmateriell som med andre nettsteder som LinkedIn Learning, har du myndighet til å lage og laste opp dine egne.
Men det er ikke bare et løst utvalg av treningsvideoer, der det er sluttbrukeren som har ansvaret for å lage en plan for å komme seg gjennom det og holde oversikt over egen fremgang. I stedet strukturerer du kursmateriell i et rolleavhengig veikart. Dette er tydelig visualisert i et enkelt flytskjema, komplett med forgreningsveier, fullføringsdatoer og milepæler.
Når teammedlemmer jobber gjennom kurs, kan administratorer holde oversikt over fremgangen deres i et praktisk dashbord. Fremdriften kan evalueres ut fra hvorvidt en video har blitt sett hele veien, og kan kompletteres med forhåndstesting, ettertesting eller begge deler.
Administratorer står fritt til å sette terskelen for bestått/ikke bestått på disse prøvene. Antall forsøk registreres, noe som gir innsikt i den generelle effekten av treningsmateriell samt individuell ytelse. Det er ingen grense for hva slags opplæringsmateriell du kan bruke; enten det er video, lysbildefremvisning, tekst eller lyd.
Dessuten kan du til og med planlegge et livemøte som skal spilles inn og deretter sendes direkte til biblioteket med kursmateriell. Dette åpner for et vell av muligheter til å benytte seg av gjesteforelesere og presentasjoner til fordel for nåværende og fremtidige ansatte.
Filhosting og deling
Som en hvilken som helst god skybasert plattform, tilbyr @Work en sjenerøs avsetning for fillagring. Dessuten er lagring filtypeagnostisk, noe som betyr at det ikke er noen begrensning på hva du kan laste opp og dele. Dette gir umiddelbare fordeler, ikke bare for katalogen med opplæringsmateriell, men også for privat kommunikasjon ettersom teammedlemmer fritt kan dele nødvendige dokumenter og materialer med hverandre.
Avgjørende er at alle bedriftsdata som ligger på @Work-servere er beskyttet av 256-bits kryptering. Dette chifferet er så komplekst kryptografisk; den er effektivt ugjennomtrengelig via brute force med en hvilken som helst kjent metode. Dermed kan du kommunisere og dele etter behov for å styrke selskapets hastighet uten frykt for tyveri av intellektuell eiendom med teknologiske midler.
@Work Virtual Tour
Vi har nevnt hvordan @Work låner de mest effektive designsignalene fra eksisterende apper som Zoom, Coursera osv. Det er imidlertid viktig å merke seg at eUnite som regel følger en «do no harm»-designfilosofi, og bevarer det velkjente. aspekter ved disse eksisterende grensesnittene, justerer bare det som krever en oppgradering for å fungere innenfor konteksten av @Works funksjonelle økosystem.
Dermed kan brukere føle seg trygge på å komme i gang med @Work nesten umiddelbart. Mens funksjonaliteten er dyp, kommer kompetansen raskt. Når det er sagt, la oss ta en omvisning i grensesnittet for å demonstrere både brukervennlighet og bruksdybde.
Melde deg på
Når du navigerer til @Works landingsside via mobil eller skrivebord, finner du menyalternativer øverst til høyre. Klikk Last ned, og du kommer til en side der du kan installere @Work på MacOS, Windows, iOS, Android og til og med eldre 32-biters Windows.
Mens du venter på at nedlastingen skal fullføres, bør du registrere deg for en konto. Dette krever PIN-autentisering, så hold et øye med SMS- og e-postinnboksene dine (for ikke å nevne SPAM-mappen). Når du har lastet ned og installert, åpner du appen, skriver inn PIN-koden din, og voilà! Du er med.
Saken
Umiddelbart etter autentisering kommer du til Matter-fanen. Navnet er litt snodig, men du vil fort finne ut at det er treffende; alt som umiddelbart er vesentlig for din bruk av @Work presenteres i kortfattet form på Matter-siden.
Varene inkluderer:
Kunngjøringer – Sluttbrukere vil kunne se alle notater, undersøkelser eller innlegg ment for dem her. Administratorer vil se alt. På Sakssiden vil bare uleste elementer fylles ut, selv om du enkelt kan klikke på Se alle > for å se tidligere innhold.
[email protected] – Det er her læringsveikartet som er tildelt deg, vises. Ved å klikke på den kommer du til flytskjemaet som viser de ulike læringsmodulene du må fullføre. Du vil også legge merke til at nye sidefeltelementer vises øverst til venstre: Hjem, Mitt veikart, Dashboard. Hjem er der du finner alt kursinnhold som er tildelt deg, fortid og nåtid. Klikk på et kurs for å se innholdet, eller lese eller skrive anmeldelser. Dashboardet er der du vil spore læringsfremgangen din, delt opp år for år. Administratorer og avanserte brukere kan også se nærmere på fremgangen til individuelle elever her.
[email protected] – Denne hendige funksjonen holder styr på alle møter du er invitert til å delta på. Ved å klikke på Se mer > kommer du til to fanelister over standardmøter og live-arrangementer. Når disse listene fylles ut, kan du enkelt navigere i elementer med søkefeltet øverst på siden, eller lage dine egne med plusstegnet til høyre. [email protected] erstatter i hovedsak direkte Google Kalender-invitasjoner.
Live Event – Ligner på [email protected], viser denne spilleautomaten alle kommende live-arrangementer du er invitert til å delta på. Ved å klikke på Se mer > kommer du til samme faneside som før.
Chat
Hovedknutepunktet for kommunikasjon mellom team og team er Chat-fanen. Det er her dine år med bruk av chat-apper vil lønne seg, med alt umiddelbart kjent.
Øverst til høyre viser de tre hovedhandlingene dine: Søk, Adressebok, Legg til.
Søk er selvforklarende, og går gjennom alle samtalene dine for søkeordsøket.
Adresseboken din viser alle grupper du er i, sammen med venner du har lagt til for enkel kommunikasjon. Du kan også legge til en ny venn via @Work ID, e-post eller navn.
Ved å klikke på Legg til kan du også koble til nye venner, men enda viktigere fyller det ut en rullegardinmeny som også viser alternativer for å opprette ny gruppe og legge til tjeneste. Når du oppretter en ny gruppe, kan du invitere enkeltpersoner og/eller hele roller ved hjelp av enkle avmerkingsbokser ved siden av navnet og funksjonen til hvert medlem.
Chatter i seg selv kan omfatte diskusjoner mellom enkeltpersoner og grupper. Men en interessant avvik fra de fleste chat-apper er inkluderingen av @Work-tjenester, der du kan holde diskusjon om det siste møtet, læringsmodulen eller til og med støttebilletter. Disse kan legges til etter behov via Legg til-knappen.
Innen chatter har du alle livskvalitetsfunksjoner som @-ing av enkeltpersoner ved navn, deling av media og direkte svar. Frykt aldri for å miste gamle chatter, siden @Works kraftige skybaserte servere beholder data i henhold til betalingsplanen din med 99 % oppetid.
Fil
Mens mange chat-apper har en rudimentær filkatalog, er @Works system en sofistikert videreutvikling av denne vanlige funksjonen. Sidepanelmenyelementer inkluderer:
Min fil – Din lagringsplass for dokumenter og medier. Du står fritt til å opprette og gi nytt navn til mapper etter behov for å holde orden.
Fra feed – Når noe deles via selskapets feed, for eksempel en digital løpeseddel eller memo .pdf, vil det automatisk gå hit for enkel tilbakekalling.
Fra chat – I likhet med fra feed, vil alle filer som vises i chattene du deltar i, vises her.
Delt med meg – Alt som deles direkte med deg fra hvor som helst i @Work vil vises her.
Søppel – ikke noe fancy! Bare et sted å oppbevare uønskede gjenstander og for å forhindre rot.
Innenfor hver av disse kategoriene kan du søke etter filnavn, samt veksle mellom liste- og blokkvisning av alle tilgjengelige katalogfiler. Enkelt, men det er utrolig hvordan så mange andre apper mangler denne grunnleggende funksjonaliteten!
@Arbeid
Denne tjenesten er der du vil administrere dine egne innlegg, samt se nylig aktivitet og varsler.
Det er enkelt å lage et innlegg, og kan gjøres ved å klikke på en knapp (nemlig +-knappen). Dette dukker opp en dialogboks der du kan legge inn tekst, samt dele bilder, lenker, steder, undersøkelser og til og med live-begivenheter.
Øverst til venstre finner du personverntillatelser, der du kan velge å dele innlegget ditt med alle dine venner og følgere (offentlig), velge venner og tilgjengelige grupper. Hvis du er en administrator eller superbruker, kan du også velge tillatelser etter rolle eller arbeidsplass (for eksempel et eksternt lager eller en firmafilial). Du har også muligheten til å aktivere eller deaktivere kommentarer.
Verdt å merke seg er en spesielt smart funksjon bakt inn i Alerts. Hvis du har @Work installert på både desktop og mobil, får du kun varsler på enheten du bruker for øyeblikket. Det betyr at du ikke lenger fjerner unødvendige varsler eller ubehagelige doblinger!
Link
Hamburgerikonet på den nederste fanen bringer deg til en praktisk hjelpeside. Det er på en måte et områdekart, der du enkelt kan navigere til hvilken som helst av @Works tjenester (Fil, [email protected], undersøkelse osv.)
Vi sier «slags» fordi du faktisk kan tilpasse denne siden til å inkludere eksterne lenker til ofte brukte tjenester. Dette kan være noe så enkelt som et Google-søk, Analytics, sosiale medier eller noe annet du trenger.
Prissetting
@Arbeid er sikker på verdiforslaget nok til å tilby det store flertallet av funksjonaliteten gratis.
For enkelhets skyld er det bare ett betalt tjenestenivå, selv om den er skalerbar til dine behov. I hovedsak har du valget mellom å betale $6 per bruker, per måned; eller hvis du abonnerer årlig, halveres denne månedlige avgiften til $3 per bruker, per måned. Fordelene med betalt over gratis inkluderer:
100 møtedeltakere (i motsetning til bare 10)
Ubegrenset møtevarighet (i motsetning til bare 40 minutter)
Ubegrenset læringsveikart (i motsetning til bare 1)
20 GB skylagring, med muligheter for å øke etter behov (i motsetning til bare 5 GB)
Individuell lagringstildeling og administrasjon
Migrering av brukerdata
Arbeidsområdeadministrasjon (i motsetning til bare roller)
I tillegg får betalte brukere tilgang til Premium Customer Support. Dette koker ned til at støttebillettene dine får prioritert behandling døgnet rundt via det aktuelle mediet (telefon, e-post, chat). Gratisbrukere må vente lenger, og vil kun motta korrespondanse via e-post og chat.
I all rettferdighet til Free-laget er det utrolig mye funksjonalitet – mer enn du trenger for å få føttene våte, for å si det sånn. Men hvis intensjonen din er å skalere – og det er det sannsynligvis hvis du bruker @Work – så er det betalte nivået uunngåelig.
Likevel er det noe å si for at eUnite står ved deres produkt. De forplikter deg ikke til å legge ned betalingsinformasjon på forhånd, og de bruker heller ikke registrerings-e-posten din til å bombardere deg med kampanjer. Det er tydelig at de tror at @Works kvalitet taler for seg selv, og stoler på at du tar avgjørelsen om det passer dine behov eller ikke.
Konklusjon
@Arbeid fyller en nisje som er sårt tiltrengt av multinasjonale selskaper og skalere SMBer. Den sentraliserer elegant et helt økosystem av verktøy for menneskelig kapital til et enkelt, intuitivt grensesnitt. For å oppsummere kan du:
Planlegg video-/telefonmøter og live-arrangementer;
Lag og last opp opplæringsmateriell til rollespesifikke læringsveikart;
Administrer teamet ditt etter roller og arbeidsområder;
Dykk ned i analyser for å se hvor effektivt lærings- og arbeidsbilletter fullføres;
Legg ut bedriftsundersøkelser, lenker, kunngjøringer og mer mens du ber om anerkjennelser;
Opprett og administrer chatter på farten;
…og mye mer!
@Work søker å lette byrden på selskaper som bruker et bredt spekter av ulike applikasjoner og plattformer mens de fyller funksjonene ovenfor. De lover å redusere kostnadene, forbedre smidigheten og hastigheten, og generelt gi et samarbeidsrammeverk som er nødvendig for å skalere.
Vi konkluderer med at eUnite behendig har identifisert et behov i markedet, og har brakt frem deres mer enn 10 års erfaring med å lage en svært produktiv løsning. @Work er absolutt verdt å vurdere, og vi anbefaler at du holder et øye med denne plassen for fremtidige oppdateringer ettersom plattformen uunngåelig ruller ut nye funksjoner.