sjekk maskinvaren før en samtale

Et nettmøte krever to ting for å fungere godt; en tjeneste som kan håndtere lyd- og videostrømmer godt, og en stabil internettforbindelse. Det er opp til en bruker å finne en tjeneste som er i stand til å håndtere lyd- og videosamtaler godt. Hvis du planlegger å bruke Zoom til møter, kan du sjekke om internettforbindelsen din kan håndtere lyd- og videostrømming.

Zoom testmøte

Zoom kan brukes gratis og som sådan kan du alltid starte et tilfeldig møte med null deltakere og sjekke om alt fungerer. Når det er sagt, hvis du ikke har en Zoom-konto eller du vil prøve deg på et testmøte uansett, har Zoom deg dekket.

  chatte med eksterne brukere uten å legge til som gjest

Start Zoom-testmøte – Desktop

Følg disse trinnene for å starte et Zoom-testmøte.

Åpne en moderne nettleser som Chrome, Firefox, Edge eller Safari.
Besøk Zoom Test møte side.
Klikk Bli med.
Åpne Zoom-klienten når du blir bedt om det.
Hvis du ikke har installert Zoom-appen, avvis forespørselen og klikk på Start møte.
Zoom vil spørre om du kan se deg selv i kameraet, spille av lyd via høyttalerne og få deg til å snakke inn i mikrofonen.
Hvis maskinvaren fungerer, er det lurt å starte et møte.

Start Zoom-testmøte – mobil

For å starte et Zoom-testmøte på en mobilenhet, må du ha den offisielle Zoom-appen installert på telefonen. Den er tilgjengelig for både Android og iOS.

  Hva er Minecraft Bedrock-versjonen?

På telefonen, besøk Zoom Testmøte-side i nettleseren din.
Klikk Bli med.
Klikk på Start møte.
La nettleseren din åpne Zoom-appen.
Test lyd og video.
Hvis alt fungerer, avslutt møtet.

Sjekk internetthastigheten

Zoom-testmøtet sjekker maskinvaren din, men hvis du vil sjekke internetthastigheten din. vi anbefaler to verktøy du bør prøve.

Speed.net er gå-til-verktøyet for å sjekke Internetts hastighet. Besøk nettstedet og klikk på Gå. Du bør ha grei hastighet og lav ping.

Det er også Fast by Netflix. Det er ment å sjekke om internett ditt kan støtte strømming fra Netflix, men det er et flott verktøy for å sjekke om internetthastigheten din lar deg holde et nettmøte også. Hvis internettforbindelsen din er rask nok for Netflix, vil den være rask nok for et nettmøte.

  Hvorfor får jeg spam fra min egen e-postadresse?

Konklusjon

Det er alltid en god idé å teste Zoom ut for et møte, spesielt hvis du nettopp har installert appen eller planlegger å bruke den på et system du ikke er kjent med. Testsamtalen er gratis, men fungerer som en flott sjekk før samtalen. Hvis noe er galt, har du tid før møtet starter til å fikse det.