Slå av minneintegritetsinnstillingen hvis Windows ikke kan laste inn en driver

Slå av minneintegritetsinnstillingen hvis Windows ikke kan laste inn en driver

Innledning

Når du installerer nye drivere på Windows-datamaskinen din, kan du noen ganger støte på en feil som sier «Windows kan ikke laste inn driveren fordi det ble funnet en minneintegritetsbrudd.» Denne feilen oppstår når Windows oppdager at en driver ikke er kompatibel med minneintegritetsinnstillingen, som er en sikkerhetsfunksjon som hjelper til med å beskytte datamaskinen din mot skadelig programvare.

Hvis du ser denne feilen, kan du prøve å slå av minneintegritetsinnstillingen for å se om det løser problemet. Du må imidlertid være forsiktig når du slår av minneintegritet, ettersom det kan gjøre datamaskinen din mer utsatt for angrep.

Slik slår du av minneintegritetsinnstillingen

For å slå av minneintegritetsinnstillingen, følg disse trinnene:

1. Åpne Innstillinger-appen.
2. Klikk på «Oppdatering og sikkerhet».
3. Klikk på «Windows-sikkerhet».
4. Klikk på «Enhetssikkerhet».
5. Under «Kjerneisolasjon», klikker du på «Detaljer».
6. Slå av bryteren ved siden av «Minneintegritet».
7. Start datamaskinen på nytt.

Etter at du har slått av minneintegriteten

Når du har slått av minneintegriteten, kan du prøve å installere driveren på nytt. Hvis driveren installeres uten problemer, betyr det at minneintegritetsinnstillingen blokkerte driverinstallasjonen.

  Hvordan bryte seg inn i den lukrative verden av IT-karrierer

Det er viktig å merke seg at minneintegritet er en viktig sikkerhetsfunksjon, og du bør bare slå den av hvis du må. Når du er ferdig med å installere driveren, anbefales det på det sterkeste å slå på minneintegriteten igjen.

Feilsøking av minneintegritetsproblemer

Hvis du fortsatt har problemer med å installere drivere etter at du har slått av minneintegritet, kan du prøve følgende feilsøkingstrinn:

* Kontroller at driveren du installerer er kompatibel med datamaskinen din. Du kan sjekke produsentens nettsted for å bekrefte kompatibilitet.
* Prøv å installere driveren i sikkermodus. Sikkermodus er en diagnostisk oppstartsmodus som laster datamaskinen din med bare de grunnleggende filene og driverne som kreves for å kjøre.
* Kjør en systemfilskanning. En systemfilskanning vil skanne datamaskinen din for ødelagte eller manglende filer og automatisk reparere dem.
* Tilbakestill Windows. Å tilbakestille Windows vil slette alle filene og innstillingene på datamaskinen din og installere en ny kopi av Windows. Dette er et drastisk tiltak, men det kan løse eventuelle underliggende problemer som kan forårsake minneintegritetsproblemer.

Konklusjon

Hvis du ser feilen «Windows kan ikke laste inn driveren fordi det ble funnet en minneintegritetsbrudd», kan du prøve å slå av minneintegritetsinnstillingen for å se om det løser problemet. Du må imidlertid være forsiktig når du slår av minneintegritet, ettersom det kan gjøre datamaskinen din mer utsatt for angrep. Hvis du fortsatt har problemer med å installere drivere etter at du har slått av minneintegritet, kan du prøve feilsøkingstrinnene ovenfor.

  25 beste romskipbyggespill på PC

Vanlige spørsmål

1. Hva er minneintegritet?
Minneintegritet er en sikkerhetsfunksjon i Windows som hjelper til med å beskytte datamaskinen din mot skadelig programvare. Den fungerer ved å beskytte kritiske deler av minnet ditt mot manipulering.
2. Hvorfor forårsaker minneintegritet driverinstallasjonsproblemer?
Minneintegritet kan blokkere driverinstallasjoner hvis driveren ikke er kompatibel med minneintegritetsinnstillingen. Dette er fordi minneintegritet beskytter kritiske deler av minnet ditt, og hvis en driver ikke er kompatibel, kan den potensielt manipulere disse kritiske delene.
3. Er det trygt å slå av minneintegritet?
Nei, det anbefales ikke å slå av minneintegritet. Minneintegritet er en viktig sikkerhetsfunksjon som hjelper til med å beskytte datamaskinen din mot skadelig programvare. Du bør bare slå den av hvis du har problemer med å installere en driver, og selv da bør du slå den på igjen når du er ferdig.
4. Hva skjer hvis jeg slår av minneintegritet og datamaskinen min blir infisert med skadelig programvare?
Hvis du slår av minneintegritet og datamaskinen din blir infisert med skadelig programvare, kan skadelig programvare potensielt manipulere kritiske deler av minnet ditt og få kontroll over datamaskinen din.
5. Hvordan kan jeg endre minneintegritetsinnstillingen?
Du kan endre minneintegritetsinnstillingen ved å følge trinnene i avsnittet «Slik slår du av minneintegritetsinnstillingen» ovenfor.
6. Hva er noen vanlige feilsøkingstrinn for minneintegritetsproblemer?
Noen vanlige feilsøkingstrinn for minneintegritetsproblemer inkluderer å kontrollere at driveren du installerer er kompatibel med datamaskinen din, å prøve å installere driveren i sikkermodus, å kjøre en systemfilskanning og å tilbakestille Windows.
7. Hvor kan jeg finne mer informasjon om minneintegritet?
Du kan finne mer informasjon om minneintegritet på Microsoft-støttesiden: [Lenke til Microsoft-støtteside]
8. Kan jeg slå av minneintegritet permanent?
Nei, du kan ikke slå av minneintegritet permanent. Minneintegritet er en viktig sikkerhetsfunksjon, og du bør bare slå den av hvis du har problemer med å installere en driver. Når du er ferdig med å installere driveren, bør du slå på minneintegritet igjen.

  Hvordan se hvordan du ville sett ut i forskjellige tidsepoker gjennom historien