Slik aktiverer du Chase-kredittkortet ditt online

Chase er en amerikansk nasjonalbank som drives av organisasjonen JP Morgan Chase. Chase bank tilbyr alle banktjenester, inkludert både online og offline. Du kan sende kreditt- og debetkortforespørsler på nettet og få dem levert på dørstokken. Hvis du er registrert i nettbanktjenesten, kan du administrere banken din ved å bruke Chase offisielle nettsted eller app. Hvis du nylig har åpnet bankkontoen din i Chase og ser etter en løsning på hvordan du kan bruke nettbanktjenester for å få kreditt- og debetkort, vil denne artikkelen hjelpe deg med det. Det vil hjelpe deg å forstå hvordan du kan aktivere Chase-kredittkortet ditt online eller ved å ringe, hvordan du aktiverer Chase-debetkort på Chase-appen, hvordan du aktiverer Chase-kredittkortet ditt uten å ringe, og også hva som skjer hvis et Chase-kredittkort ikke er aktivert .

Slik aktiverer du Chase-kredittkortet ditt online

Du kan aktivere ditt Chase-kredittkort online fra Chase-nettstedet ved å bekrefte ønsket kredittkort. Fortsett å lese videre for å finne trinnene som forklarer det samme i detalj med nyttige illustrasjoner for bedre forståelse.

Kan du bruke Chase-kredittkort før det ankommer?

Ja, du kan bruke et Chase-kredittkort før det kommer ved å sette opp en digital lommebok. Hvis Chase-kredittkortet ditt er i ferd med å ankomme, blir Chase-kontoen din oppdatert med kredittkortopplysningene dine. Deretter kan du bruke disse detaljene til å sette opp kortet ditt i den digitale lommeboken og bruke det før det kommer. Men det vil være en viss grense for bruk før du har aktivert kredittkortet ditt eller bekreftet kvitteringen.

  Slik resirkulerer du enkelt den gamle elektronikken du ikke kan selge

Blir Chase-kredittkort aktivert?

Nei, Chase kredittkort kommer ikke aktivert. Du må aktivere dem enten ved å ringe eller ved å gå til Chase-kontoen din i nettleseren eller appen og aktivere Chase-kredittkortet ditt online. Når du mottar ditt Chase kredittkort, vil du finne trinnene for å aktivere det trykt på dokumentet som er vedlagt kredittkortet ditt. Følg de nevnte trinnene for å aktivere Chase-kredittkortet ditt.

Hva skjer hvis et Chase-kredittkort ikke er aktivert?

Hvis du ikke aktiverer Chase-kredittkortet ditt, vil det ikke påvirke kontoen din. Det eneste som vil skje er at kredittscore vil reduseres gradvis, og i kredittrapporten din vil kortet vises. Du bør aktivere kredittkortet ditt hvis du vil fortsette å bruke det, og hvis du ikke gjør det umiddelbart, kan den lavere kredittscore påvirke dine fremtidige kjøp. Det er hva som skjer hvis et Chase-kredittkort ikke er aktivert.

Hvordan kan du sjekke om Chase-kredittkortet ditt er aktivt på nett?

For å sjekke om Chase-kredittkortet ditt er aktivt online, følg disse trinnene:

1. Besøk Chase nettsted på nettleseren din.

2. Skriv inn brukernavn og passord og klikk på Logg på.

3. Hvis ønsket kredittkort dukker opp med alle detaljene, som gjeldende saldo osv., betyr det at det er aktivt online.

Hvordan aktiverer du Chase-kredittkortet ditt på nett?

For å aktivere ditt Chase-kredittkort online, følg disse trinnene nedenfor:

1. Start enhetens nettleser og naviger til Chase nettsted.

2. Logg deretter på kontoen din ved å skrive inn brukernavn og passord.

3. Velg kredittkortet du ønsker for å aktivere valget ditt.

4. Klikk på Mer > Bekreft kort.

5. Klikk på Neste og kredittkortet ditt vil bli aktivert etter noen sekunder.

  ODCF8005E – P2P-laget klarte ikke å binde seg til en UDP-port i WebSphere 8.5

Det er slik du kan aktivere ditt Chase kredittkort online.

Må du ringe for å aktivere et Chase-kredittkort?

Hvis du har en nettbasert Chase-bankkonto, trenger du ikke ringe for å aktivere Chase-kredittkortet ditt. Hvis du ikke har en konto, må du ringe. Når kredittkortet er aktivert, vil du umiddelbart kunne bruke det til transaksjoner. Hvis du ønsker å aktivere ditt Chase kredittkort ved å ringe, finner du nummeret på baksiden av ditt Chase kredittkort.

Hvordan kan du aktivere Chase-kredittkortet ditt uten å ringe?

For å aktivere Chase-kredittkortet ditt uten å ringe, kan du følge disse trinnene:

1. Besøk Chase nettsted og Logg på Chase-kontoen din.

2. Velg kredittkortet du ønsker for å aktivere valget ditt.

3. Klikk på Mer.

4. Klikk deretter på Bekreft kort.

5. Klikk til slutt på Neste.

Kredittkortet ditt vil bli aktivert etter noen sekunder. Slik kan du aktivere Chase-kredittkortet ditt uten å ringe.

Hvor lenge etter aktivering av kredittkort kan du bruke det?

Du kan bruke Chase-kredittkortet ditt umiddelbart etter at du har aktivert det. Du kan enten aktivere Chase-kredittkortet ditt online eller offline. Du kan gjøre det online ved å logge på Chase-kontoen din online eller ved å bruke Chase-appen. Og offline er ved å ringe telefonnummeret som er nevnt på baksiden av kredittkortet ditt. Når du har aktivert kredittkortet ditt, kan du umiddelbart bruke det til å kjøpe varer til en rabattert pris.

Kan du aktivere Chase-debetkortet ditt på nett?

Ja, du kan aktivere ditt Chase-debetkort online. Når du mottar debetkortet ditt, kan du besøke Chase-nettstedet og logge på kontoen din for å aktivere det.

Hvordan kan du aktivere Chase-debetkort på Chase-appen?

Følg disse trinnene for å aktivere Chase debetkort på Chase-appen:

Merk: Sørg for at du er logget på kontoen din i Chase-appen.

1. Åpne Chase Mobile app på smarttelefonen din.

2. Hvis du har mottatt debetkortet, vil kortet ditt vises på skjermen. Trykk på det debetkortet.

  Ribbon UI, flere faner, delt redigering og mer

3. Klikk på Aktiver kort for å aktivere ditt Chase-debetkort.

Slik kan du aktivere Chase debetkort på Chase-appen.

Hvilket nummer ringer du for å aktivere Chase-debetkortet ditt?

Du kan ringe på 800-290-3935 for å aktivere ditt Chase-debet-/minibankkort. Du finner også dette nummeret på baksiden av debetkortet ditt. For å aktivere debetkortet ditt ringer du bare dette nummeret og debetkortet ditt blir aktivert. Du kan også gå til din nærmeste minibank og foreta en transaksjon ved å bruke pinkoden for debetkort for å aktivere debetkortet.

Trenger du å aktivere Chase Sapphire Preferred Card?

Det avhenger av om du skal aktivere Chase Sapphire Preferred-kortet eller ikke. Det er mest fordelaktig for de som må reise mye, enten for jobben eller bare for å reise og spise og prøve nye spisesteder. Du tjener flere bonuspoeng hver gang du bruker ditt Chase Sapphire Preferred-kort 5 ganger mer på reisekjøp, 3 ganger mer på bespisning og mye flere fordeler sammenlignet med andre Chase-kort. Du kan også tjene opptil 60 000 bonuspoeng hvis du bruker $4 000 på kjøp i løpet av de tre første månedene fra kontoåpningen.

***

Vi håper at denne artikkelen har hjulpet deg med å forstå hvordan du aktiverer ditt Chase-kredittkort online. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hvilket emne du vil lære om i vår neste artikkel.

x