Slik aktiverer du skjulte utdanningstemaer på Windows 11

Microsoft legger en enorm innsats for å gjøre Windows 11 mer personlig og tilpasset for brukeren. Tidligere ga selskapet ut et sett med Pantone-bakgrunnsbilder for Windows 11, som er spesielt fine. Senere la selskapet til en Windows Spotlight-funksjon for å bringe Bing-bakgrunnsbilder til Windows 11 og gi brukerne flere muligheter til å tilpasse skrivebordet. Og nå, takket være Twitter-bruker PhantomOcean3, kan du få tilgang til flere skjulte temaer og bakgrunnsbilder ment for elever som bruker skolens enheter. Dette nye settet med bakgrunnsbilder ser bra ut og støtter både mørke og lyse temaer. Så hvis du vil aktivere utdanningstemaer på Windows 11, følg guiden vår nedenfor.

Nye utdanningstemaer på Windows 11 (2022)

I denne opplæringen har vi nevnt hvordan du aktiverer og bruker utdanningstemaer på Windows 11-PCer. Vi har også inkludert trinn for å hente de nye bakgrunnsbildene og trinnene for å deaktivere dem hvis du ikke lenger vil bruke de nye temaene.

  Hvordan endre videominiatyrbilder i filutforsker på Windows 10 og 11

Slik aktiverer du utdanningstemaer på Windows 11

Før du aktiverer utdanningstemaene på Windows 11, må du kontrollere at du har oppdatert til Windows 11 22H2. Utdanningstemaene er bare tilgjengelige på Windows 11 22H2-bygg. Du trenger ikke å være på beta- eller utviklerkanalen for å oppleve disse temaene, siden du også kan få dem på stabile utgivelser. Så følg guiden vår koblet ovenfor for å installere Windows 11 22H2-oppdateringen (hvis du ikke allerede har gjort det) og fortsett deretter til trinnene nedenfor.

1. For å slå på utdanningstemaer på Windows 11, klikk på søkeknappen på oppgavelinjen og søk etter «register». Åpne nå «Registerredigering» fra søkeresultatene.

2. Kopier deretter banen nedenfor og lim den inn i registerredigeringsadresselinjen. Dette tar deg direkte til riktig mappe.

ComputerHKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftPolicyManagercurrentdevice

3. Her, høyreklikk på «enhet» i venstre rute og velg Ny -> Nøkkel.

4. Gi nytt navn til den nyopprettede nøkkelen til «Utdanning».

5. Velg nå Education-tasten og høyreklikk på den tomme plassen på høyre side. Deretter velger du Ny -> DWORD (32-bit) verdi.

6. Sett den nye DWORD-verdiens navn til «EnableEduThemes».

7. Dobbeltklikk nå på «EnableEduThemes» og sett «Verdidata» til «1» for å aktivere funksjonen.

8. Start PC-en på nytt. Sørg for at du er koblet til internett og vent noen minutter. Windows 11 vil laste ned de skjulte, nye utdanningstemaene på PC-en din i bakgrunnen.

  Slik åpner du EMZ-filer på Windows 10

Slik bruker du utdanningstemaer i Windows 11 22H2

1. Åpne nå Innstillinger-appen ved å bruke Windows 11-tastatursnarveien «Windows + I». Her går du til «Personliggjøring» i venstremenyen.

2. Du finner de nye Education-temaene på din Windows 11-datamaskin. Bare velg den du vil bruke og se bakgrunnen og temaet endres med en gang. Nyt!

3. Her er noen av utdanningstemaene i aksjon. De ser så varme, koselige og fargerike ut. Studentene kommer garantert til å like det smeltende iskremgalakse-tapetet som vises i temaet nedenfor.

4. Hvis du bare vil ha bakgrunnsbilder, trykk «Windows + R» for å åpne Kjør-prompten. Og lim inn stien nedenfor og trykk Enter.

%localappdata%MicrosoftWindowsThemes

13. Her finner du alle de nye Windows 11 Education-bakgrunnene. Kopier dem til din personlige mappe hvis du ønsker å bruke dem separat eller dele dem.

Slik deaktiverer du utdanningstemaer på Windows 11

Hvis utdanningstemaet har ødelagt noe på PC-en din og du vil deaktivere det, kan du enkelt gjøre det. Følg nøye trinnene nedenfor:

1. Åpne Registerredigering ved å bruke Start-menyen. Deretter limer du inn banen nedenfor.

ComputerHKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftPolicyManagercurrentdevice

2. Her, høyreklikk på «Education»-tasten og «Slett» den.

  35 Årets beste Windows-programvare 2014

3. Start PC-en på nytt, og de nye temaene vil bli slått av.

Nyt flere nye skjulte temaer i Windows 11

Så dette er hvordan du kan oppleve de nye utdanningstemaene på din Windows 11 PC. Jeg likte veldig godt de nye bakgrunnsbildene og lystemaet på Windows 11. Og hvis du bare vil ha tilgang til de fargerike bakgrunnsbildene, kan du få dem ved å bruke instruksjonene ovenfor. Uansett, det er alt for denne guiden. For å tilpasse oppgavelinjen på Windows 11, følg vår grundige veiledning knyttet til her. Videre, for å tilpasse Windows 11 Start-menyen, har vi en dedikert guide på plass for deg. Til slutt, hvis du har spørsmål, gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

x