Slik bruker du Add Yours-klistremerket på Instagram Story

Instagram-historien har en annen verden innen Instagram. De krever mindre innsats enn et vanlig Instagram-innlegg, blir værende i 24 timer og er best for engasjement. Du får vite hvem som har sett Instagram-historien din. Du kan samhandle direkte med historien ved å legge til reaksjoner eller tekst til den. Du kan også bruke Instagram-historier til å legge ut regelmessige oppdateringer og dine meninger om aktuelle saker eller promotere noe du vil at følgerne dine skal sjekke ut. Og for å gjøre engasjementet mer direkte og personlig, har Instagram lansert en ny funksjon, Add Yours, i Instagram-historien. Du kan lage en kjede med Instagram-historier med funksjonen Legg til din. Men hvordan legger du til dette Add Yours-klistremerket på Instagram? Hvis du er noen som leter etter tips om det samme, følg med til slutten! Vi har gitt deg en nyttig guide som vil få deg til å forstå hvordan du legger til ditt på Instagram og søker på legg til ditt.

Slik bruker du Add Yours-klistremerket på Instagram Story

Add Yours-klistremerker har ulike engasjementsfordeler. De løfter helhetsopplevelsen for å engasjere og gjøre interaksjonen mer personlig. Hvis du ønsker å øke engasjementet ditt og øke profilens synbarhet, kan du velge å legge til dette Add Yours-klistremerket på Instagram. Du kan ganske enkelt søke på Add Yours og begynne å lage slike historier. Du vil få vite hvordan du legger til ditt på Instagram videre i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Hva er «ADD YOURS»-klistremerket på Instagram Story?

Add Yours er et klistremerke som du kan legge til på Instagram-historien for å engasjere deg direkte med følgerne dine. Instagram-historien har mange klistremerker som avstemninger, spørrekonkurranser og spørsmål, men Add Yours er forskjellig fra resten. Fra andre klistremerker kan du spørre dine Instagram-følgere om deres mening ved å legge til deres egne historier. Med Add Yours kan følgerne dine legge til media til historien. Og på denne måten blir det en kjede av Instagram-historier.

  Hvordan massearkivere Instagram

Selv om en historie varer i 24 timer, gjør denne kjeden med IG-historier at de varer til folk slutter å svare på Legg til-klistremerket. Så det forbedrer engasjementsopplevelsen på Instagram-historier. Så lenge kjeden av historier varer, kan du finne den originale historien som har skapt kjeden. Dermed forbedrer dette alternativet også synligheten til Instagram-kontoen din. Hvis du vil legge til dette klistremerket på Instagram, er det tilgjengelig i Stickers-delen av Instagram-historien. Du vil lære steg for steg hvordan du søker på Add Yours og hvordan du gjør Add Yours på Instagram videre i denne artikkelen.

Hvordan fungerer Add Yours-klistremerket?

Add Yours-klistremerket er enkelt å bruke. Når du vil engasjere deg mer interaktivt med følgerne dine, kan du bruke dette klistremerket og legge til Instagram-historien.

Add Yours-klistremerket er som alle andre Instagram Story-klistremerker. Den betydelige forskjellen med dette klistremerket er at for å samhandle med historien, lager du også en historie til gjengjeld. Dermed opprettes en kjede med Instagram-historier. I stedet for et enkelt tekstsvar, får du muligheten til å legge til bilder gjennom Legg til ditt-klistremerket. Så når du legger til media og trykker på send, opprettes en ny Instagram-historie som deles gjennom kontoen din. Personen som opprettet historien vil få et varsel om det.

Slik starter kjeden av Instagram-historier. Bare søk på Add Yours på Instagram-historier, legg til klistremerket og skriv en instruksjon på én linje som du vil at folk skal legge til på dette klistremerket når de ser det.

Hva bør jeg sette på Add Yours på Instagram?

Hovedformålet med Add Yours-klistremerket på Instagram er å hjelpe til med å engasjere følgerne dine. Den interaktive opplevelsen blir forbedret når du bruker dette klistremerket og legger til Instagram-historien. Det er ingen regler for hva du kan eller ikke kan sette på Add Yours. Det hele koker ned til hva som er målet ditt med klistremerket.

  • Hvis du er en influencer, kan du samhandle med følgerne dine mens du ber dem om nye innholdsideer.
  • Hvis du er en bedrift, kan du spørre følgerne dine om smertepunktene deres.
  • Eller du kan bare ha det gøy med vennene dine.

Mulighetene med Add Yours-klistremerket er uendelige. Så bruk det til samfunnsbygging, eller samhandle med en slik historie og bli en del av et fellesskap du alltid har ønsket deg.

Hvordan finne og bruke «ADD YOURS»-klistremerke på Instagram Story?

Hvis du ønsker å øke engasjementet med følgere, kan Add Yours-klistremerket være veldig effektivt for merkevaren din. Hvis du lurer på hvordan du gjør Add Yours på Instagram, er det en veldig enkel å følge prosess. La oss forstå hvordan du finner Add Yours-klistremerket og hvordan du kan legge til på Instagram-historien.

  Slik sletter du Instagram-anropslogg

1. Åpne Instagram-applikasjonen på din Android eller iOS enheter.

2. Fra øverste venstre hjørne, trykk på Din historie, som vist nedenfor.

3. Trykk på Galleri-ikonet i nedre venstre hjørne og velg ønsket bilde eller video fra telefongalleriet.

Merk: Du kan også ta bildet eller spille inn en video fra kameraskjermen.

4. Rediger historien ved hjelp av de tilgjengelige redigeringsalternativene.

5. Trykk på Stickers-ikonet.

6. Trykk på LEGG TIL DIN-klistremerket for å velge det.

7. Skriv inn ønsket ledetekst i den gitte boksen og trykk på Ferdig.

Merk: Du kan også trykke på terningikonet for å generere den tilfeldige ledeteksten.

8. Trykk på Neste-pilikonet.

9. Velg Din historie og trykk på Del > Ferdig for å legge ut historien på IG-kontoen din.

Hvordan legge til ditt på Instagram?

Instagram-historien har Add Yours-klistremerke som du kan bruke til å lage en kjede med Instagram-historier. Hvis du er i tvil om hvordan du legger til din på Instagram, følg trinnene nevnt ovenfor for å lære.

Hvorfor mangler klistremerket «ADD YOURS» eller vises ikke?

Add Yours har vært et populært klistremerke en stund nå. Alle bruker funksjonen. Folk lager sin egen Add Yours-historie for å starte en kjede med historier. Eller de blir med andre. Hvis du ikke kan bruke Legg til-klistremerket, kan årsakene være:

  • Legg til ditt-klistremerke er ikke tilgjengelig i din region ennå
  • Utdatert IG-app
  • Feil eller teknisk feil i IG-appen

Hvordan søker du på Add Yours?

Hvis du vil bruke Add Yours-klistremerket og legge til Instagram-historien, kan du gjøre det i noen få enkle trinn. Du trenger ikke å gjøre noe ekstra for å ta med Add Yours-klistremerket, da det kun er tilgjengelig i Instagram Story Stickers-seksjonen, som vist tidligere i denne artikkelen. Du kan skrive inn Legg til ditt i søkefeltet og trykke på klistremerket fra resultatene.

Hvordan finner jeg mitt populære tillegg på Instagram?

Hvis du legger til et Add Yours-klistremerke til Instagram-historien din, blir du bedt om å skrive en melding. Spørring er ikke annet enn en oppfordring til handling. Den forteller seeren av Instagram-historien din hva de skal gjøre når de ser Add Yours-klistremerket. Hvis du vil bruke klistremerket, men er forvirret over hva som ber om å skrive, er det en løsning for det også.

Når du legger til Add Yours-klistremerket, er det også et terningikon til stede. Hvis du trykker på terningen, vil du se at det tomme feltet for å skrive ledetekster er fylt med tilfeldige ledetekster automatisk foreslått av Instagram. Dette er de mest brukte populære ledetekstene som Instagram-brukere bruker. Så hvis du noen gang blir sittende fast med ideen om ledeteksten, trykk på terningen og bruk de ønskede ledetekstene. Fortsett å trykke på terningene til du finner ledetekstene du ønsket.

  Hvordan vite om noen leser meldingen din på Instagram

Hvordan legger du til din på Instagram fra en annens historie?

Add Yours-klistremerket lager en kjede av historier. Kommer du over en slik historie og ønsker å bidra, er det veldig enkelt å gjøre. Å bli med i en kjede av historier krever mindre innsats fordi du ikke trenger å starte fra bunnen av og tenke på en melding. La oss se hvordan du gjør det selv.

1. Åpne ønsket historie som du vil legge til din på IG-appen.

2. Trykk på Legg til ditt.

3. Trykk på opptaksikonet for å ta ønsket bilde.

4. Trykk deretter på Send til > Del > Ferdig for å dele historien din i kjeden.

Hvorfor kan jeg ikke bruke Add Yours på Instagram?

Add Yours er et klistremerke som du kan bruke i IG Story. Du har kanskje sett dette klistremerket i andres historier, men når du trykker på det, skjer ingenting. Eller når du søker i Tilbehør-alternativet, ser du ikke klistremerket. Hvis du står overfor slike problemer, er det sannsynligvis på grunn av en av følgende årsaker.

Hvordan finne andres legg til dine på Instagram?

I stedet for å starte Add Yours på fra bunnen av har du også muligheten til å bli med i andres historiekjeder. Hvis du følger noen og de har laget en slik historie, kan du finne det i listen over historier øverst i feeden din. Hvis det ikke finnes en slik aktiv historie, er det ingen måte å finne en slik historie med Add Yours-klistremerket. I dette tilfellet må du starte din egen. Hvis du er forvirret over hva som ber deg skrive, mens du legger til din Add Yours-historie, kan du bruke terningikonet nederst. Trykk på den og Instagram vil foreslå forskjellige spørsmål som du kan bruke til å lage Legg til historien din.

***

Vi håper at du har lært om hvordan du gjør Add Yours på Instagram. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x