Slik bruker du Android-telefonen mer komfortabelt hvis du er venstrehendt

Å være venstrehendt er et stigma i noen samfunn. Ofte vil sosial konstruksjon, religiøs tro eller til og med utdatert vitenskapelig forskning fortelle deg at det ikke er bra å være venstrehendt. Daglige bruksgjenstander som ringede notatbøker og sakser er laget for å brukes av 90 % av befolkningen som er høyrehendte. Du skulle tro at etter hvert som flere og flere fremskritt ble gjort innen teknologi, ville ting bli lettere for de med forskjellige behov, men til og med smarttelefoner er ment å brukes av det store flertallet av høyrehendte mennesker med lite hensyn til de som er venstrehendte og ville like å sende tekstmeldinger med én hånd akkurat som resten av oss. For Android-brukere er det faktisk håp fordi en innebygd utviklerfunksjon lar brukerne aktivere en høyre-til-venstre-modus som vil snu alt, for eksempel hvilken side av skjermen brytere og knapper vises, samt hvilken vei startskjermen din sider og varsler sveipes.

  Slik legger du til en signatur til tekstmeldinger i Android

Siden alternativet bare er tilgjengelig hvis du har aktivert utvikleralternativer, må du aktivere dem først. Det er superenkelt og krever ingenting mer enn enheten din. Gå til Innstillinger-appen og trykk på Om telefon. Rull ned og trykk på byggenummeret syv ganger. Du vil se et varsel på skjermen når utvikleralternativer er aktivert. Gå tilbake til hovedskjermen til Innstillinger-appen, og du vil se utvikleralternativer vises rett over delen Om telefon.

I Utvikleralternativer, bla ned til Tegningsdelen og merk av for Force RTL-layoutretningsalternativet.

Skjermen din vil se ut som de følgende skjermbildene. De myke tastene bytter side og det samme gjør ikonene i statuslinjen. Gå til startskjermen og sveip mellom sidene. De vil ha endret hvilken retning de sveiper inn.

  Nye funksjoner i Chrome 35 for datamaskiner og Android

Dessverre, dette kommer ikke til å fungere for apper; de vil beholde hvilken vei de skal sveipes for å få frem menyer og navigasjonsskuffer, noe som betyr at dette ikke er en komplett løsning. Det påvirker imidlertid aksjeappene, inkludert Hangouts og oppringingsappen, som vil gjøre grunnleggende funksjoner på telefonen din (meldinger og ringe) mye enklere.

via Lifehacker