Slik bruker du Digital Vibrance i Valorant

Førstepersons skytespillet, Valorant, som er et lagbasert spill, er satt i en ikke altfor fjern fremtid. Spillere tar på seg rollen som en av en rekke agenter, som er basert på mennesker fra forskjellige nasjoner og kulturer. Spillere blir tildelt enten det angripende eller forsvarende laget, med fem spillere på hver tropp, i den primære spillmodusen. Hver av de spesielle ferdighetene som agenter besitter krever anklager, og hver agent har også en spesiell ultimat kraft som krever lading gjennom drap, dødsfall, kuler eller oppdrag. Hver spiller begynner et spill med en klassisk håndvåpen og en eller flere ladninger for sine signaturevner. Ved å bruke et valutasystem i spillet kan spillere skaffe seg ekstra våpen og evnekostnader basert på resultatene fra tidligere runder, eventuelle drap de er ansvarlige for og andre faktorer. Les denne artikkelen til slutten for å vite om hvordan du bruker digital vibrance i Valorant og hvordan du slår på Vibrance Valorant. Du vil også lære hva som er standard digital vibrance og hvordan du kan øke vibransen i Valorant.

Slik bruker du Digital Vibrance i Valorant

Fortsett å lese videre for å finne trinnene som forklarer hvordan du bruker digital vibrance i Valorant i detalj med nyttige illustrasjoner for bedre forståelse.

Hvordan bruke Digital Vibrance i Valorant?

I Valorant, en avgjørende funksjon som gjør det mulig for brukere å gjøre fiender og mål mer synlige, kalles digital vibrance. Spillere kan gjøre det enklere å oppdage fiender i området og slå dem med skuddene sine ved å øke den digitale pulsen i Valorant. Spillere kan justere den digitale pulsen i Valorant for å passe deres egne preferanser på denne måten.

  Hvordan få en PRINCE2-sertifisering på en effektiv måte

Alternativ I: For NVIDIA Graphics-baserte PC-er

Merk: Det kan hende du ikke kan se innstillingene for Juster skrivebordsfarge på NVIDIA-grafikkbaserte bærbare datamaskiner.

1. Høyreklikk på skrivebordsskjermen for å få frem kontekstmenyen og klikk på NVIDIA Kontrollpanel.

2. Klikk deretter på Juster skrivebordsfargeinnstillinger under Skjerm.

3. Rull ned og flytt glidebryteren til høyre side for Digital vibrance til du tror det er nok for deg.

Merk: Du kan også justere lysstyrke, kontrast, fargetone og gamma for å gjøre skjermfargene mer levende.

4. Når du er ferdig, klikker du på Bruk.

Nå kan du fortsette å spille Valorant og nyte den livlige fargeendringen for å gjøre spillopplevelsen din mer behagelig ved hjelp av digital vibrasjon i Valorant.

Alternativ II: For AMD Radeon Graphics-baserte PC-er og bærbare datamaskiner

1. Høyreklikk på skrivebordsskjermen for å starte hurtigmenyen.

2. Klikk deretter på Vis flere alternativer > AMD Radeon Software.

3. Klikk på tannhjulikonet Innstillinger > Skjerm-fanen.

4. Aktiver bryteren for alternativet Egendefinert farge fra høyre side av skjermen.

5. Juster glidebryterne for fargetemperatur, lysstyrke, fargetone, kontrast og metning i henhold til dine krav for å gjøre skjermen mer levende og fargerik.

Hvordan slår du på Vibrance Valorant?

Du kan følge de ovennevnte trinnene for å slå på Digital Vibrance på din PC eller bærbare datamaskin for Valorant eller et annet spill.

Bruker proffene Digital Vibrance?

Ja. Flertallet av kartteksturene, så vel som de ensartede fargene, er noe forbedret med Digital Vibrance. De mørke spillermodellene er stort sett upåvirket, men kartets farger er forbedret. Når det gjelder synlighet, gir digital vibrance i Valorant deg overtaket. De mørke spillermodellene er stort sett upåvirket, men kartets farger er forbedret. Nå som kartfargene er forbedret, er det enklere for deg å se spillermodeller. Og denne innstillingen hjelper absolutt profesjonelle spillere til å være mer nøyaktige og effektive mens de spiller spillene.

  Hvordan gi nytt navn til filen i destinasjonskatalogen

Hva er Standard Digital Vibrance?

Standard digital vibrance er en funksjon som vanligvis finnes i menyene for grafikkinnstillinger. Den brukes til å forbedre utseendet til digitale bilder ved å få dem til å virke mer levende. Når den er satt til en høyere innstilling, kan digital vibrasjon få fargene til å virke mer mettede og lysere. Dette kan være nyttig for å få bilder til å virke livligere og mer levende, men det kan også få dem til å virke mindre realistiske.

Er Digital Vibrance det samme som metning?

Nei. Du vil komme over ord, som liv og metning når du bruker digital programvare for å endre farger. Begge begrepene henspiller på farger og deres intensitet, selv om de er forskjellige på noen betydelige måter.

Hvor finner du Digital Vibrance?

Du finner den digitale vibrasjonsinnstillingen i:

  • I skjerminnstillingene på AMD Radeon Software
  • I Juster skrivebordsfargeinnstillinger på NVIDIA-kontrollpanelet

Det er her du finner digital vibrasjon for Valorant eller andre spill.

Hvordan øker du liv i Valorant uten NVIDIA?

Du kan øke livligheten i Valorant gjennom AMD Radeon-programvaren ved hjelp av trinnene nevnt nedenfor:

1. Høyreklikk på skrivebordsskjermen for å starte kontekstmenyen og klikk på Vis flere alternativer.

2. Klikk på AMD Radeon Software > Innstillinger tannhjulikon.

3. Klikk deretter på fanen Display.

4. Slå på bryteren for alternativet Egendefinert farge fra høyre side av skjermen.

5. Juster glidebryterne for følgende aspekter i henhold til dine krav for å gjøre skjermen mer levende og fargerik.

  • Fargetemperatur
  • Lysstyrke
  • Hue
  • Kontrast
  • Metning

Påvirker NVIDIA Digital Vibrance FPS?

Nei. Digital vibrasjon i Valorant endrer bare fargespekteret. Og den gjengis transparent. På samme måte vil ikke justering av lysstyrken på LCD-panelet endre bildefrekvensen til spillet du spiller. Dette innlegget tar for seg det opprinnelige emnet, ifølge trådens opphavsmann. Du må ikke. Så digital vibrance endrer bare fargespekteret.

Hvordan får folk Valorant til å se så bra ut?

Du kan justere innstillingene for spill, skjerm og grafikk for å gjøre Valorant lysere. Hovedmålet er å justere innstillingene dine for å øke bildehastigheten, forbedre farger og fjerne gjenskinn. Du kan forbedre og gjøre skjermfargene lysere ved hjelp av Digital vibrans og egendefinerte fargeinnstillinger på henholdsvis NVIDIA Control Panel og AMD Radeon Software. Les denne artikkelen fra starten for å lære hvordan du gjør det trinn for trinn.

  Den beste måten å takle LastPass-sikkerhetsutfordringen på

Hvordan gjør du Valorant glatt?

For det første bør du skumme over systemkravene for Valorant fordi de fleste systemene brukere bruker for å spille Valorant ikke er kompatible, noe som fører til problemer som lag og bilder faller.

Hvis du opplever lagging eller FPS-fall, bør du sjekke ut vår omfattende guide om hvordan du fikser Valorant FPS-fall for å lære de ulike og beste metodene for å fikse problemene du står overfor mens du spiller spillet. Etter å ha fulgt de nevnte metodene, vil du kunne spille spillet jevnt som før.

Fungerer spillfilter på Valorant?

Ja. Mange spillere setter pris på filtrene i spillet som forbedrer utseendet til Valorant. Spillere kan nå endre spillets lysstyrke, metning, fargetone og andre fargegraderingsvalg, noe som gjør det mer estetisk tiltalende.

***

Vi håper at du har lært om hvordan du bruker digital vibrance i Valorant og øker vibrance i Valorant. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x