tipsbilk.net

Slik bruker du funksjonen for deling av Google Meet

Google Meet kan brukes gratis eller med et betalt abonnement. Brukere med et betalt abonnement har en tendens til å få et bedre produkttilbud som inkluderer innfødt opptak for møter, grupperom og lengre møter. En funksjon som er universelt tilgjengelig for alle Google Meet-brukere er skjermdeling.

Google Meet-skjermdeling

Google Meet har en innebygd skjermdelingsfunksjon. Alle kan bruke den, dvs. de med en gratis Google Meet-konto kan bruke den til å dele skjermen sin. Funksjonen er tilgjengelig for stasjonære brukere via en moderne nettleser, og den er tilgjengelig for mobilbrukere via de offisielle Google Meet-appene.

  Hvordan ta bilder som alltid er i fokus

Google Meet-skjermdeling – nett/skrivebord

For å dele skjermen din i et Google Meet-møte, må du bruke en moderne nettleser (Chrome, Firefox, Edge, Safari) for å bli med i møtet.

Start eller bli med i et Google Meet-møte.
Når møtet starter, klikker du på delskjermknappen (knappen med pilen på).
Velg skjermen, vinduet eller nettleserfanen du vil dele.
Hvis du velger en fane å dele, vil du februar må gi ytterligere tillatelser til Google Meet.
Skjermdeling vil starte.

Alle kan dele skjermen sin. Du trenger ikke nødvendigvis å være vert for møtet for å dele skjermen din.

Google Meet-skjermdeling – mobil/iOS/Android

For å dele skjermen din under et Google Meet-møte fra en mobilenhet, må du ha den offisielle Google Meet-appen installert på telefonen. Du vil av åpenbare grunner ikke kunne dele skjermen hvis du har ringt inn i møtet. Den offisielle appen er tilgjengelig for både iOS og Android.

  Hvordan lage vertikale avrivningssider i Microsoft Word

Bli med eller start et møte i den offisielle Google Meet-appen.
Trykk på flere alternativer-knappen nederst til høyre på kontrolllinjen nederst på skjermen.
Velg Del skjerm.
Trykk på Start kringkasting.
Skjermdeling vil starte.
Alle apper og telefonens skjerm vil være synlig for alle.

Merk: noen apper februar blokker skjermdeling, f.eks. Netflix, men du vil kunne dele nesten alle apper og alle skjermer på telefonen.

Konklusjon

Google Meet har grunnleggende skjermdeling. Det er ingen måte å administrere tillatelser på slik det er i Microsoft Teams. Google Meets gratisplan sentrerer seg i utgangspunktet rundt brukervennlighet, og det er grunnen til at funksjonen holdes enkel. Dessverre, siden du bare kan bruke Google Meet fra skrivebordet via en nettleser, har skjermdeling en tendens til å være treg og etterslep. Pass på at du ikke kjører ekstra apper som belaster CPU-en din hvis du planlegger å dele skjermen din under et møte.

  Smerte fra tidlig adoptert er ekte, men vi trenger det for fremgang

x