Slik deaktiverer du det gule blinkende lyset på Amazon Echo-enheten

Hvis Amazon Echo-enheten din blinker gult, kan du være forvirret over hvorfor det er det. Det er noen få grunner til at ekkoet ditt blinker med et gult lys, og det er en sikker måte å stoppe dette fra å skje.

Hva betyr et blinkende gult lys på et ekko?

Echo-enhetens gule blinkende lys kan indikere ett eller flere av følgende:

  • Du har et tapt anrop eller ulest melding fra en Alexa-kontakt.
  • Du har et umerket tidligere påminnelsesvarsling.
  • Du har et ulest Alexa-appvarsel.
  • Et produkt du bestilte på Amazon har blitt sendt eller levert.
  • Det har vært en oppdatering på Amazon-returprosessen for en vare du har sendt tilbake.

Standard tapte anrop, SMS-tekster eller DM-er på sosiale medier vil ikke utløse et gult blink på Alexa-enheten din. Snarere vil en tapt eller ulest kommunikasjon fra en Alexa-kontakt forårsake dette.

En Alexa-kontakt er noen som også eier en Echo-enhet. Hvis for eksempel du og vennen din begge har en Echo-enhet og vennen din sender deg tekstmeldinger via Alexa-appen, vil ringelyset til Echo-enheten din lage en lyd og blinke gult. Ekkoet ditt slutter ikke å blinke gult før meldingen er lest i Alexa-appen.

  8 Online Meta Description Generatorer for markedsførere

Det samme gjelder påminnelser. Bare ubesvarte Alexa-apppåminnelser vil forårsake et gult blinkende lys, ikke en påminnelse fra noen annen app.

Hvis du ikke har telefonen for hånden, kan du be Alexa fortelle deg hvilke varsler du har. Noe sånt som «Alexa, hva er varslene mine?» eller «Alexa, les meg mine uleste meldinger» vil få Alexa til å informere deg om hvilke varsler du ikke har sjekket ennå. Når Alexa er ferdig med dette, vil det gule blinkende lyset stoppe.

Sjekk ut vår guide om hva de forskjellige Alexa-ringlysene betyr for å lære mer om Alexas forskjellige lysmoduser.

Slik deaktiverer du ekkoets gule blinkende lys

Hvis du synes det gule lyset til din Echo-enhet er irriterende og ikke har behov for å bli varslet om ting på denne måten, kan du deaktivere funksjonen i Alexa-smarttelefonappen via noen forskjellige metoder.

  "OK Google" blir mye sikrere på låste telefoner

Det er ikke noe «slå av»-alternativ for kommunikasjonsvarslene dine (Alexa-telefon og tekst), men det er en måte du kan omgå dem på. For det første kan du slå Echo-enheten på Ikke forstyrr-modus. For å gjøre dette, gå inn i Alexa-appen din og gå til Enheter. Velg deretter Echo-enheten du vil endre.

Her vil du se et månesymbol på høyre side av skjermen. Hvis du trykker på dette og ikonet blir lilla, har du nå Ikke forstyrr-modus aktivert.

Men hvis du foretrekker å motta varsler som Amazon-bestillingsoppdateringer samtidig som du unngår anrop og tekstvarsler, finnes det en løsning. Det er en måte å stoppe anrops- og tekstvarsler mens du fortsatt holder andre varsler aktive.

Du kan gjøre dette ved å endre kontakttilgangen din i kommunikasjonsinnstillingene, noe som betyr at bare favorittkontaktene dine kan komme i kontakt med deg via Alexa. Alexa vil se på hvilke kontakter du ringer oftest på telefonen din og deretter angi disse numrene som dine favoritter.

Hvis du klikker på noen av favorittkontaktene dine i Alexa-kontaktlisten din (som du får tilgang til via Kommuniser-fanen), vil du se alternativet Fjern fra favoritter.

  Slik legger du til linjenumre i Google Dokumenter

Ved å trykke på denne vil den aktuelle kontakten bli fjernet fra dine favoritter. Ved å fjerne alle kontakter fra favorittene dine og ha begrensede kommunikasjonsinnstillinger aktivert, vil ingen kunne kontakte deg via Alexa-appen, noe som betyr at du ikke får noen gule blinkende lys for samtaler eller tekstmeldinger.

For å deaktivere Amazon shoppingvarsler, åpne Alexa-appen din og gå til Mer > Innstillinger > Varsler > Amazon Shopping.

Her kan du slå varsler for levering og returoppdateringer på eller av. Du kan også aktivere eller deaktivere varsler for avtaleanbefalinger, ombestillingsanbefalinger, vurderingsforespørsler og svar på produktspørsmål.

For å deaktivere påminnelsesvarsler, er det bedre å ikke stille inn Alexa-påminnelser. Tross alt er formålet med en påminnelse å minne deg på noe, og Alexa kan ikke gjøre dette hvis den ikke kan varsle deg.

Du kan imidlertid gå til Mer > Innstillinger > Enhetsinnstillinger > Påminnelser for å tilpasse innstillingene for påminnelsesvarsling. Du kan for eksempel stille inn varselvolumet, deaktivere påminnelsestekstmeldinger eller deaktivere påminnelsesoppfølging.

Ekkoets gule lys trenger ikke være til sjenanse

Det er irriterende å ha ekko-lyset som blinker i øyekroken, men dette trenger ikke å være et permanent problem. Ved å bruke noen få forskjellige metoder og justeringer, kan du sikre at Echos gule lys slutter å blinke for alltid.