Slik deaktiverer du hurtigbuffer i Chrome-utviklerverktøy

Når vi surfer på internett, ønsker vi at alt skal være raskt og smidig. Enten det er en datamaskin eller en mobil enhet, er det alltid bedre å bruke en nettleser for et grundig søk når det gjøres raskt. For ikke å nevne en stor takk til nettlesingsapplikasjoner som Google Chrome, som sammen med den innebygde minnelagringskapasiteten gjør det til en kakegang å gå gjennom forskjellige søk og resultater i løpet av sekunder. Selv om hurtigbufferen er et flott verktøy for en forbedret nettleseropplevelse, kan den noen ganger bygge seg opp og kan brenne diskplassen din. I et slikt tilfelle blir det viktig å deaktivere cache i Chrome-utviklerverktøy. Til din lykke handler dagens guide om deaktivering av Chrome-buffer. Vi vil diskutere fremgangsmåten for å deaktivere bufferen Chrome-utvidelse og årsaker til å gjøre det. Så la oss begynne med vår informative veiledning om Chrome deaktiver hurtigbuffer for nettstedet med en gang.

Slik deaktiverer du hurtigbuffer i Chrome-utviklerverktøy

Uforstyrret surfing er bare mulig med cachen, som enten kan være programvare eller maskinvare, og er kjent for å lagre all verdifull informasjon inkludert data for å betjene fremtidige forespørsler om det samme på en bedre måte. La oss bli kjent med noen detaljer om cache:

 • En hurtigbuffer er en dataprogramvare eller maskinvare som lagrer et delsett av data for raskt å betjene fremtidige forespørsler om de samme dataene.
 • Dataene som er lagret i hurtigbufferen er midlertidige.
 • De lagrede dataene hjelper nettsteder, nettlesere og apper å laste raskere.
 • De lagrede cachedataene bidrar til å forbedre brukeropplevelsen ved fremtidige besøk på nettstedet eller til en app, og er kjent som caching.
 • Det må være nok minne eller lagringsplass til at hurtigbufrede data kan lagres for ny tilgang.
 • Det lagrede cache-minnet kan nås veldig raskt.

Chrome Cache-fordeler

 • Bufferdata bidrar til å forbedre og øke hastigheten på nettlesingen.
 • Cache hjelper deg med å hente filer fra harddisken raskere.
 • Cache-minne er også raskere enn en RAM-cache, og den er også nær CPU.

 • Det hjelper også å laste inn nettsider raskere.
 • Søkeresultater er alltid raskere med en lagret cache.

 • Det bidrar til å forbedre e-handelsopplevelser.
 • Det er ekstremt nyttig for personer med begrenset båndbredde mobildata da det ikke laster ned den samme statiske informasjonen hver gang.

Hva er behov for å deaktivere Cache Chrome Extension?

Selv om de ovennevnte fordelene med cachen vil få deg til å tvile på tittelen på dokumentet, må du huske på at ingenting over en grense er fordelaktig. Slik er tilfellet med hurtigbuffer. Når bufferminnet til Chrome-appen bygges opp, er det visse hendelser som oppstår og som er kjent for å forringe nettlesings- eller systemdriftsopplevelsen din, la oss ta en titt på disse hendelsene nedenfor:

 • Deaktiver hurtigbuffer i Chrome-utviklerverktøy hvis du kan oppdage kontinuerlig bevegelse av lastespinneren på skjermen selv etter at flere sider er oppdatert på grunn av oppbygging av cache.
 • Hvis hurtigbufferen er lagret i lang tid på systemet ditt, kan det bremse programmet.
 • Hvis du fikser visse problemer som lasting eller formateringsproblemer, kan det hjelpe deg å tømme appen.
 • Tømning av Chrome-bufferen forhindrer deg også i å bruke gamle skjemaer.

Fordeler med Chrome Cache Deaktiver

 • Maksimer hastighet og ytelse: Du kan ha bygget opp en betydelig hurtigbuffer hvis du regelmessig bruker tiden din på å surfe på forskjellige nettsteder på Chrome. Denne oppbyggingsbufferen påvirker hastigheten og ytelsen til PC-en din, spesielt for lav harddiskkapasitet. Så for å maksimere ytelsen til systemet ditt, må du tømme hurtigbufferen.

 • Oppretthold sikkerhet: Hvis du bruker Google Chrome på en offentlig datamaskin, er det alltid bedre å deaktivere hurtigbufferen i Chrome-utviklerverktøy for å beskytte personvernet ditt. En annen bruker kan gå gjennom tingene du surfer på og kan også få litt privat informasjon ut av det, så det er alltid bedre å tømme Chrome-bufferen.

 • Se de nyeste sidene: En annen fordel med hvorfor du bør deaktivere bufferen for nettstedet er å se de mest oppdaterte sidene. Hvis du sletter den, kan du se oppdaterte sider og informasjon.

 • Fiks nettleserfeil: Hvis du står overfor å laste inn bestemte nettsteder i nettleseren din, åpne dem eller få en feilmelding, kan det å tømme hurtigbufferen hjelpe deg med å løse dette problemet.

Hvordan deaktivere Cache Chrome Extension?

Deaktiver hurtigbuffer Chrome utvidelse betyr at den automatisk sletter dataene dine, informasjonskapsler fra data, nettlesernedlastinger, lagrede passord og all lagret informasjon i appen. Men som forklart ovenfor, er det ekstremt fordelaktig å gjøre det, da det hjelper til med å forbedre nettleseropplevelsen din i Chrome. Hvis du vil vite hvordan du sletter buffer og informasjonskapsler i Google Chrome, kan du lese vår detaljerte veiledning.

Hvordan deaktivere buffer i Chrome Developer Tools?

Chrome Developer Tools er et verktøy som hjelper en utvikler med å lage, teste og feilsøke programvare. Disse verktøyene er bygget direkte inn i Google Chrome-nettleseren og lar deg raskt analysere innholdet på en nettside. Selv om det ovennevnte dokumentet vil hjelpe deg med å tømme hurtigbuffer og informasjonskapsler fra nettleseren din, kan det være en liten mulighet for at noe buffer blir igjen. Så hvis du vil deaktivere Chrome-bufferen fullstendig, er det mulig via innstillinger i utvikleralternativene. La oss se på trinnene som kan hjelpe deg med å bruke utviklernes verktøy for å deaktivere hurtigbufferen i Chrome helt:

Merk: Følgende trinn kan utføres på Windows-, OS X- og Linux-versjoner.

1. Start snarveien for Google Chrome-appen fra startsiden på skrivebordet.

2. Klikk nå på de tre vertikale prikkene øverst til høyre på nettleserskjermen.

3. Fra menyen klikker du på Flere verktøy.

4. Fra neste meny klikker du på Utviklerverktøy.

5. Nå, i vinduet Utviklerverktøy, klikk på fanen Nettverk.

6. Til slutt merker du av for Deaktiver cache.

For at hurtigbufferen skal forbli deaktivert, må du holde Dev Tools-vinduet åpent. Dette vil hjelpe deg å deaktivere caching på nettlesernivå så lenge vinduet er åpent. Derfor vil det ikke ha noen innvirkning på din vanlige nettlesing.

Hvordan aktivere cache i Chrome?

Akkurat som det er enkelt å deaktivere cache i Chrome, er det enkelt å slå det på også. Som du allerede vet om fordelene med cache, vil du kanskje sørge for at den er aktivert ved å bruke trinnene nedenfor:

1. For å åpne Chrome-menyen, start nettleseren og klikk på de tre prikkene på skjermen.

2. Velg nå Innstillinger fra den angitte menyen.

3. Velg deretter Personvern og sikkerhet fra menyen til venstre.

4. I den klikker du på Informasjonskapsler og andre nettstedsdata.

5. Sørg nå for å tillate alle informasjonskapsler i den.

6. Når du er ferdig, start nettleseren på nytt for å lagre endringene som er gjort.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvordan kan jeg deaktivere hurtigbufferen permanent i nettleseren?

Ans. Du kan deaktivere cache permanent i nettleseren ved hjelp av utviklerverktøy i nettleseren du bruker. Du kan lære å deaktivere hurtigbuffer i Chrome ved å bruke utviklerverktøy med metoden som er gitt i dokumentet.

Q2. Hva skjer når du deaktiverer hurtigbufferen i Chrome?

Ans. Når du deaktiverer hurtigbufferen i Chrome, slettes alle dataene dine som er lagret i appen, inkludert passord, bokmerker og andre data.

Q3. Hvorfor kommer cachen tilbake selv etter at den er ryddet opp?

Ans. Det er normalt å oppleve hurtigbufferoppbygging selv etter at du har ryddet opp, fordi apper over tid har en tendens til å bygge opp bufrede data igjen basert på din bruk av applikasjonen.

Q4. Kan Chrome slette bufferen automatisk?

Ans. Chrome vil automatisk slette hurtigbufferen som er knyttet til aktive økter som utløper når nettleseren lukkes. Alt innhold som er satt til å ikke bufre av nettet, vil bli sluppet på siden.

Q5. Er det bra å fjerne den gamle cachen?

Ans. Ja, det er bra å tømme cachen, da det hindrer deg i å bruke gamle skjemaer. Det hjelper deg også med å beskytte din personlige informasjon og kjører applikasjoner raskere og bedre.

***

Vi håper at dokumentet vårt om hvordan du deaktiverer hurtigbuffer i Chrome-utviklerverktøy var nyttig nok og veiledet deg godt om hurtigbufferen, dens betydning, fordelene med å tømme den og trinnene for å tømme nettleserbufferen. Vi håper også at tilleggsinformasjonen vår om aktivering av hurtigbuffer på Chrome var nyttig for deg. Bortsett fra det, hvis du har andre spørsmål eller forslag, vennligst legg dem igjen i kommentarfeltet.

  Slik får du mest mulig ut av Chrome Bookmarks Bar
x