Slik endrer du navnet på Apple Watch

Tilpass Apple Watch ved å gi den et unikt navn og gjør den lett gjenkjennelig blant de andre Apple-enhetene dine.

En kul fordel ved å eie flere Apple-enheter er at du kan gi hver enkelt et unikt navn. Denne funksjonen er også tilgjengelig for Apple Watch, noe som gjør det enkelt å finne den blant de andre enhetene dine.

Enten du nettopp har kjøpt en Apple Watch eller du vil gi nytt navn til den nåværende klokken for å unngå forvirring, kan du endre navnet på Apple Watch slik.

Slik endrer du navn på Apple Watch på iPhone

Det tar bare noen få raske trinn for å endre navnet på Apple Watch. Her er hva du må gjøre:

  13 beste sikkerhetspraksis for å sikre WordPress-nettstedet ditt
 • Åpne Watch-appen på iPhone.
 • Sørg for at du er i delen Min klokke og trykk på Generelt.
 • Nå, trykk på Om, og du vil se ditt standard Apple Watch-navn øverst.
 • Skriv inn ditt foretrukne navn og trykk Ferdig på tastaturet.
 • Apple Watch-navnet ditt som vises på alle tilkoblede enheter vil endres automatisk, men bli ikke overrasket om det tar litt tid å reflektere.

  Hvorfor Apple Watchs navn er viktig

  Apple Watch-navnet ditt er en særegen faktor som gjør det enkelt å identifisere din wearable, spesielt hvis du har paret med flere tidligere eller har familiemedlemmer som også eier Apple Watches.

    Beste 14 Photoshop-alternativ (gratis+billigere)

  For å identifisere din nåværende klokke blant andre, trenger du et unikt navn. Dette kommer godt med når du trenger å opprette eller hente en sikkerhetskopi, siden all data du sikkerhetskopierer vil bli lagret med Apple Watch-navnet i Watch-appen.

  Navnet på Apple Watch vil også vises når du bruker andre Apple-apper som Walkie-Talkie eller hvis du bruker tilkoblingsfunksjoner på de tilkoblede Apple-enhetene dine. Og viktigst av alt, navnet på Apple Watch vil fortelle alle at klokken er din.

  Gi nytt navn til Apple Watch for å gjøre den gjenkjennelig

  Uansett hvilket navn du velger for Apple Watch er helt opp til deg. Du kan til og med velge noe kreativt som «007» for et spioninspirert tema. Uansett hva du kaller den, vil det å gi nytt navn til Apple Watch hjelpe deg å gjenkjenne den lettere. Og ikke glem at du også kan gi nytt navn til de andre Apple-enhetene dine etter eget ønske.

    Slik endrer du posisjonen din på en Chromebook