Slik får du dynamisk iTunes-lignende bakgrunnsfarge i iOS 7 Music App

iTunes 11 har en nydelig funksjon uten navn som automatisk endrer tekst og bakgrunnsfarge for å matche fargene som brukes i et albums kunstverk. Som en fan av funksjonen forventet jeg sterkt at den skulle komme til iOS 7s lagermusikk-app. Apple har ikke klart å gjøre det ennå, men det pulserende iOS-jailbreak-samfunnet har ikke kommet opp med én, men to løsninger. Over på Reddits iOS-jailbreak-fellesskap ble ideen om dynamisk endring av knappaksenter og farger i iOS 7s Musikk-apps «Now Playing»-skjerm foreslått for et par uker siden. To utviklere begynte uavhengig å jobbe med det, og ga det deretter ut samme dag forrige helg. Vi diskuterer begge justeringene – ColorFlow og Colorize – etter hoppet!

Innholdsfortegnelse

ColorFlow

For $2 vil denne justeringen analysere sangens albumbilde som spilles for øyeblikket, finne fremtredende farger og deretter bruke dem til å endre bakgrunnsfargen, tekstfargen for sangnavnet, albumnavnet og artisten, samt volumglidebryteren og andre ikoner / etiketter.

Jeg personlig kjøpte denne tweaken så snart jeg hørte om den. Det fungerer akkurat som annonsert, men bare for en stund. I hvert fall på min stakkars «gamle» iPhone 4S på iOS 7.0.4 krasjer den med Musikk-appen etter 4-5 sanger. Men basert på rapportene jeg har lest på nettet, fungerer det utmerket på nyere enheter.

Fargelegg

For bare én dollar vil Colorize på samme måte endre bakgrunnsfargen, noen men ikke alle tekststrengene og volumglidebryteren. Til tross for at de er basert på samme algoritme, er resultatene ganske forskjellige mellom Colorize og ColorFlow. Du kan se noen av dem nedenfor:

Jeg har ikke vært i stand til å teste Colorize selv ennå, siden jeg føler meg nølende med å betale for en Music-app-justering etter å ha sett ColorFlow krasje den igjen og igjen. Samfunnsanmeldelser er imidlertid utmerket.

BlurredMusicApp

Jeg vil sende e-post til utvikleren av ColorFlow i håp om å få det til å fungere ordentlig på iPhone 4S. Inntil da holder jeg meg til BlurredMusicApp. For prisen på $0 ​​vil den ganske enkelt gjøre musikk-appbakgrunnen uskarp basert på albumgrafikken til den sangen du spiller.

Alle de tre nevnte justeringene er tilgjengelige fra BigBoss-repoen i Cydia. Du må åpenbart jailbreake enheten din på iOS 7 for å bruke dem. Sørg for å fortelle oss hva du synes om justeringene og hvilken du gikk med, ved å legge igjen en kommentar nedenfor.