Slik får du iOS 7 Photo Booth-appen på iPhone eller iPod touch

Det er kanskje ikke den mest populære appen på iPad, men Photo Booth har fortsatt en betydelig mengde fans. Mange fotoredigerere og kameraerstatningsapper har prøvd å etterligne Photo Booth på andre plattformer, men det er alltid en viss sjarm ved å bruke den virkelige avtalen. Siden Apple ikke tilbyr Photo Booth for iPhone, har utviklere kommet opp med porter og alternativer for mindre skjermer. På iOS 7 bringer Photo Booth (iOS 7) denne klassiske iPad-appen til iPhone- og iPod touch-enheter som kjører den nyeste iOS-fastvareversjonen. Porten som tilbys av tweaken er litt for enkel, men tjener formålet den er designet for. Du får alle de populære kameraeffektene, samt et sett med omfattende delingsalternativer.

  Slik oppretter du iOS 15 eldre kontakter

Photo Booth (iOS 7) vises som et frittstående ikon på iPhone Springboard. Det er ingen alternativer å konfigurere i appen for aksjeinnstillinger, eller i selve Photo Booth. Brukere er klare til å begynne å ta bilder så snart de lanserer den nye appen for første gang. Totalt åtte sanntidskameraeffekter tilbys. Som standard er det frontvendte kameraet aktivt i Photo Booth, men du kan bytte til det andre objektivet ved å trykke på en hvilken som helst effektflis og deretter trykke på kameraikonet fra den nederste linjen.

De tilgjengelige effektene i Photo Booth er som følger.

Klemme
Kaleidoskop
Termisk kamera
Snurre
Speil
Tøye ut
Lystunnel
Røntgen

  Horizon sørger for at videoer alltid tas opp i landskapet på iOS

En av flisene viser også den normale visningen av scenen foran deg. Alle forhåndsvisningsvinduene oppdateres i sanntid, og enhver effekt kan velges ved å trykke på den tilsvarende flisen én gang.

Opptaksskjermen som tilbys av Photo Booth (iOS 7) ligner ganske mye på kameraappen. Den nederste halvdelen av skjermen viser en samling av bildene som tidligere er tatt med appen. Det er ikke mange andre alternativer på denne skjermen, med de eneste knappene som er skyte, tilbake og linsebryter. I Photo Booth-galleriet er det flere knapper for å dele bilder og slette dem. Tweaken bruker standard iOS 7-delingsmenyen, med alternativer inkludert SMS, e-post, Twitter og Facebook.

  Kjørekurve måler din kjøreatferd og -stil [iOS]

Photo Booth (iOS 7) er en gratis tweak, og fungerer ganske bra på alle iDevices. Noen brukere har imidlertid klaget over noen få krasjproblemer under installasjonen av tweaken. Prøv det ved å gå til BigBoss-repoen til Cydia-butikken.