Android

Slik får du tilgang til blokkerte nettsteder på Android – 2023

Hver dag, mens vi surfer på internett, kommer vi over forskjellige nettsteder som er blokkert i våre land, eller vi har ikke tilgang til å åpne dem fordi vår ISP har blokkert disse nettstedene. Se på følgende bilde, og du vil vite hvilken type nettsteder jeg snakker om.

Nå er det forskjellige måter å oppheve blokkeringen av dem og besøke disse nettstedene. Bare følg denne artikkelen, så vil du komme over ulike teknikker for å kunne fjerne blokkering/tilgang til blokkeringsnettsteder på Android.

Slik får du tilgang til blokkeringsnettsteder på Android

1. Endre IP-adressen

Din IP-adresse er et unikt nummer som forteller nettsteder og alle som har det mye om deg. IP-adressen brukes til å finne din fysiske plassering. Slik fanger politiet tyver i spionfilmer. Men med fremskritt innen teknologi, kan brukeren endre sin IP-adresse og dermed sin plassering veldig enkelt.

Ved å endre IP-adressen din kan brukeren få tilgang til blokkerte nettsteder på Android. For å endre IP-adressen må du kanskje laste ned en VPN-app til Android-telefonen din. Nedenfor er noen av de beste VPN-appene for Android-telefonen din:

TouchVPN gratis VPN-klient

TouchVPN er en gratis VPN-klient tilgjengelig i Google Play Store. Det er enkelt å bruke, ett klikk for å koble til en VPN. TouchVPN hjelper til med å beskytte personvernet ditt ved å forhindre 3rd Part-apper fra å få tilgang til dataene dine. Denne VPN-en krypterer alle dataene du surfer.

  Slik setter du opp assistentrutiner i Google Clock på Android

TouchVPN begrenser ikke båndbredden din, og dermed kan du få tilgang til internett med den hastigheten du får fra Internett-leverandøren din. Ved å bruke TouchVPN kan brukere også få tilgang til geografisk begrensede nettsteder.

nedlasting

SurfEasy Secure Android VPN

SurfEasy VPN tilbyr en sikker nettleseropplevelse. Den krypterer all internettrafikk. En imponerende ting med SurfEasy VPN er at den har Live Customer Support-alternativet for å hjelpe brukerne hvis de møter problemer. Du kan velge hvilken som helst av de geografiske plasseringene fra over et dusin land. SurfEasy VPN hjelper brukere med å omgå brannmurer for å surfe uten grenser. Ved å bruke SurEasy VPN kan brukere enkelt få tilgang til sine favorittnettsteder og apper. Last ned appen ved å klikke på Last ned-knappen nedenfor.

nedlasting

Hola gratis VPN-proxy

Åpne nettet og surf trygt med en Hola-fri VPN. Hola VPN gir deg friheten til å se applikasjoner og nettsteder fra hele verden. Den lar brukere surfe på nettet privat og anonymt og dermed opprettholde personvernet.

Ved å bruke Hola-fri VPN kan brukere enkelt bytte land. Det gir deg en rask tilkoblingshastighet og akselererer surfingen. Bruk av Hola gratis VPN Tilgangssider som er blokkert i ditt land gjennom et innovativt peer-to-peer-nettverk. Last ned appen ved å klikke på nedlastingsknappen nedenfor.

  Slik aktiverer du Trust Wallet DApp-nettleseren på Android/iPhone

nedlasting

Betternet gratis VPN-proxy

Betternet VPN-tjeneste er en personvernvakt som er en brukervennlig VPN. Bruk gratis VPN-proxy for å omgå myndighetenes sensur. Du kan oppheve blokkeringen av Facebook, YouTube etc. ved å bruke betternet gratis VPN-proxy. Betternet Free VPN gir deg en privat nettleser.

Det er en enkel VPN-tilkobling med ett trykk som beskytter personvernet ditt. Betternet sikrer tilkoblingen til Android-enheten din mens du er koblet til offentlige WiFi-hotspots eller mobildatanettverk. Last ned appen ved å klikke på Last ned-knappen nedenfor.

nedlasting

Turbo VPN

Ved å bruke Turbo VPN kan brukere surfe på hvilken som helst nettside som om de var i et annet land. Den lar brukere omgå plasseringsbegrensninger med superrask VPN-hastighet. Den lar brukere beskytte nettverkstrafikken sin under Wi-Fi-hotspots og surfe anonymt og sikkert uten å bli sporet. Turbo VPN fungerer med Wi-Fi, LTE, 3G og alle mobile databærere. Det er ingen båndbreddegrense og det er helt gratis å bruke. Last ned appen ved å klikke på Last ned-knappen nedenfor.

nedlasting

2. Endre proxy

Hackere kan stjele viktig informasjon som brukernavn og passord til sosiale medier-nettsteder, kredittkortdetaljer og mye mer. Dataene dine blir mer sårbare hvis du får tilgang til internett via offentlige hotspots. Du må også endre proxy hvis du ikke vil at noen skal vite hva du ser på og surfer på på det mektige internett. Noen ganger ser du en feilmelding som sier at du ikke kan få tilgang til denne nettsiden som din regjering. eller ISP har blokkert det nettstedet. Du kan få tilgang til blokkerte nettsteder ved å endre proxy-innstillinger på Android-smarttelefonen din.

  12 beste ladestasjoner for flere enheter [Android and iOS]

Hvordan endre proxy på Android?

Nedenfor er trinnene brukeren må følge for å endre proxyen på sin Android-smarttelefon.

 • Åpne Innstillinger på smarttelefonen.
 • Du finner Wi-Fi øverst på listen. Åpne den.
 • Nå må du trykke og holde på ønsket Wi-Fi-hotspot.
 • Trykk og hold på navnet i en stund til du ser en kontekstmeny.
 • Trykk på Endre nettverk.
 • Nå må du rulle ned for å se et alternativ Vis avanserte alternativer.
 • Merk av i den boksen, og du vil se ytterligere en liste over alternativer.
 • Nå under underoverskriften Proxy-innstillinger.
 • Trykk på Ingen for å se flere alternativer.
 • Trykk nå på Manuell.
 • Nå vil du se 3 seksjoner som du må fylle deretter, som er Proxy Hostname, Proxy Port og Bypass Proxy.
 • Før du fyller ut alle seksjonene vil du se Lagre-knappen er nedtonet.
 • Fyll ut alle 3 seksjonene for å lagre innstillingene.
 • Trykk nå på Lagre.
 • Kjennelse.

  Metodene ovenfor gir mest sannsynlig tilgang til blokkerte eller begrensede nettsteder. Vi har testet disse metodene før vi presenterer dem for deg. Og vi håper at du har likt artikkelen. Del din erfaring med oss. Ikke glem å fortelle vennene dine om dette også. Vi kommer tilbake igjen med en annen artikkel snart. Inntil da er det farvel fra vår side.

  x