Slik fjerner du blokkering av noen på Facebook Messenger

Messenger er en offisiell meldingsapp fra Facebook som lar brukere sende tekst-, video- og taleanrop med alle vennene sine på Facebook og Instagram. Det er en alt-i-ett meldingsapp som er tilgjengelig gratis for nedlasting fra App Store og Play Store. Hvis en annen bruker irriterer deg på Messenger, kan du blokkere dem eller begrense dem for å minimere interaksjonene dine med dem. Men hvis du har en endring i tankene og vil fjerne blokkeringen av disse brukerne, les denne artikkelen til slutten for å finne ut hvordan du gjør det. Denne artikkelen vil hjelpe deg å forstå prosedyren for å fjerne blokkering av noen på Messenger. Etter å ha lest denne artikkelen, vil du helt sikkert ha forstått alle trinnene som kreves for å oppheve blokkeringen på Messenger og sjekke blokkeringslisten din på Messenger med letthet. Så la oss komme i gang!

Innholdsfortegnelse

Slik fjerner du blokkering av noen på Facebook Messenger

Les denne artikkelen til slutten for å lære trinnene som viser hvordan du fjerner blokkering av noen på Messenger på en detaljert måte ved å bruke bildene for bedre forståelse.

Hvordan finner jeg min blokkerte liste på Messenger?

Du kan ha blokkert mange kontoer på Messenger og vil nå se listen over blokkerte kontoer. Så her er trinnene som vil guide deg til å finne blokkeringslisten din på Messenger.

1. Åpne budbringer app på telefonen.

2. Trykk på profilikonet øverst til venstre på skjermen.

3. Trykk deretter på Personvern og sikkerhet.

4. Trykk på Blokkerte kontoer for å se alle de blokkerte kontoene du har i Messenger.

Hvordan fjerne blokkering av noen på Messenger-appen?

Siden du nå kan komme til blokkeringslisten på Messenger-appen ved å bruke trinnene nevnt tidligere i artikkelen, følg de kommende trinnene for å fjerne blokkeringen av personen fra den listen.

1. Start Messenger-appen på telefonen.

2. Trykk på profilikonet > Personvern og sikkerhet > Blokkerte kontoer.

3. Trykk deretter på ønsket konto fra blokkeringslisten du vil oppheve blokkeringen.

4. Trykk på Fjern blokkering av meldinger og anrop.

5. Trykk på UBLOKKER fra popup-vinduet for bekreftelse.

Hvordan fjerne blokkering av noen på Facebook Messenger på skrivebordet?

La oss se trinnene for å oppheve blokkeringen av noen på Facebook Messenger på din PC eller bærbare datamaskin.

  Planlegg Facebook-innlegg, skjul nettstatus og mer [Jailbreak]

1. Besøk Facebook nettside på nettleseren din.

2. Klikk på Messenger-ikonet > Se alt i Messenger.

3. Klikk på Rediger fra delen Blokker meldinger.

4. Klikk deretter på Se blokkeringslisten din.

5. Klikk på Fjern blokkering ved siden av ønsket konto for å umiddelbart fjerne dem fra blokkeringslisten.

Hvor lang tid tar det å fjerne blokkeringen av noen på Messenger?

Tidligere tok det nesten 48 timer å oppheve blokkeringen av noen på Messenger, da prosessen for å oppheve blokkeringen i backend pleide å ta lengre tid. Men nå er det gjort på et øyeblikk.

Kan jeg se meldinger fra noen jeg har opphevet blokkeringen på Messenger?

Ja, du kan se meldinger etter at du har opphevet blokkeringen av noen på Messenger. Siden nå har du opphevet alle blokkeringsrestriksjonene. Men du kan ikke se meldingene de sendte deg under blokkeringen.

Kan du fjerne blokkering på Messenger uten å blokkere på Facebook?

Ja, du kan blokkere og fjerne blokkering av noen på Messenger uten å blokkere dem på FB, men det motsatte av dette er ikke sant. Under blokkeringsprosessen gir Messenger deg muligheten til å blokkere på Messenger som betyr at meldinger eller anrop gjennom Messenger ikke mottas av deg, eller Block on Facebook som også blokkerer folk på Messenger.

  Hvordan tagge noen i et album på Facebook

Hva skjer når du fjerner blokkeringen av noen på Messenger?

Oppheving av blokkering av noen på Messenger vil fjerne alle begrensningene du kan ha blitt plassert av Messenger, og du kan samhandle med dem på Messenger som normalt. Det betyr at du kan chatte, ringe og se deres online status og historier på Messenger.

Får du tilsendte meldinger etter oppheving av blokkering?

Nei, du vil ikke få tilsendte meldinger etter oppheving. Meldinger de sendte deg mens du ble blokkert, vil fortsatt aldri bli levert, og de vil ikke engang få det selv etter at de har fjernet blokkeringen.

***

Vi håper at du har lært hvordan du fjerner blokkering av noen på Messenger. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x