Slik fjerner du kontoer på Instagram

En konto kan enkelt fjernes fra Instagram. Og noen mennesker har flere kontoer på telefonene sine, og sletting av flere Instagram-kontoer som du ikke bruker eller ikke vil ha, kan rydde opp i varslene og kontoen din. Å forstå forskjellen mellom å deaktivere en konto og å slette den permanent fra Instagram er avgjørende. Hvis du vil vite hvordan du fjerner kontoer på Instagram, er du på rett sted. Videre vil vi fortelle deg hvordan du fjerner Instagram-kontoen du har lagt til.

Slik fjerner du kontoer på Instagram

Her vil du vite for å slette flere Instagram-kontoer i detalj.

Hvordan kan du slette Instagram-kontoen din?

Du kan slette kontoen din ved å deaktivere den for en stund eller slette den for alltid. Du kan velge en. Men husk at når den er slettet, kan du alltid aktivere kontoen på nytt og få tilgang til innlegg, videoer, bilder og chatter. Å slette en konto er en viktig avgjørelse som det ikke er noen vei tilbake fra.

Les vår guide om hvordan du deaktiverer eller sletter Instagram-kontoen din (2022) for å finne ut hvordan du fjerner kontoer på Instagram.

Hvor mange kontoer kan du logge på på Instagram?

Instagram lar deg legge til ulike kontoer. Faktisk kan du nå raskt bytte og legge til opptil fem kontoer på Instagram uten å logge ut og tilbake. For iOS og Android er denne funksjonen tilgjengelig i versjon 7.15 og høyere, og den er kompatibel med alle Instagram-apper som bruker den programvaren. Du kan fjerne Instagram-kontoen du har lagt til når som helst.

  Slik deaktiverer du aktivitetsstatus på Instagram

Hvordan kan du ha to Instagram-kontoer?

Da Instagram først ble lansert, måtte du logge ut av én konto for å registrere deg for en annen. Imidlertid kan du nå bytte mellom profiler på Instagram uten å logge ut.

For øyeblikket må hver Instagram-konto ha sin unike e-postadresse. Den samme e-postadressen kan ikke brukes til å åpne mer enn én Instagram-konto. Du trenger imidlertid ikke å opprette en ny e-postadresse for hver nye konto du åpner. Hvis du oppretter en andre Instagram-konto gjennom appen, kan du registrere deg med telefonnummeret ditt i stedet for e-postadressen din.

Nedenfor er trinnene for å opprette en konto på Instagram;

1. Åpne Instagram-appen.

2. Trykk på profilbildet nederst i høyre hjørne.

3. Trykk på kontonavnet ditt og velg Legg til konto.

4. Trykk på Opprett ny konto, sett opp et brukernavn og passord, og fullfør profilinformasjonen din.

Merk: Du kan også velge Logg inn på eksisterende konto og logge på ved å skrive inn brukernavn og passord.

Den nye kontoen legges til appen din umiddelbart etter at du har lagt den til ved å følge retningslinjene i forrige del. Du kan raskt bytte frem og tilbake mellom dem på denne måten. Men her er hvordan du kan gjøre det hvis du trenger å legge til en ekstra konto som du har opprettet et annet sted eller på et annet tidspunkt.

Hvordan kan du slette flere Instagram-kontoer?

Det er ikke mulig å slette flere Instagram-kontoer fra telefonen. Følg trinnene nevnt ovenfor nøye for å forstå hvordan du sletter flere Instagram-kontoer én etter én.

Kan du slette en av flere kontoer på Instagram?

Ja. Du kan slette en av flere kontoer. Følg trinnene ovenfor og velg én konto. Og den kontoen vil bli fjernet.

Hvordan kan du slette en andre Instagram-konto?

For å slette kontoen, bruk en nettleser og gå til Slett konto-siden. Følg retningslinjene ovenfor for å slette den andre Instagram-kontoen.

  Hvordan lage en meningsmåling på Instagram

Hvordan kan du fjerne en Instagram-konto du har lagt til?

Følg disse trinnene for hvordan du fjerner kontoer på Instagram:

1. Åpne Instagram-appen og gå til profilsiden din.

2. Øverst på skjermen trykker du på pil ned ved siden av Instagram-brukernavnet ditt.

3. Velg den foretrukne kontoen du vil slette fra rullegardinmenyen.

4. Trykk nå på de tre linjene i øvre høyre hjørne.

5. Velg Innstillinger.

6. Trykk på Logg [email protected] kontoer nederst på skjermen.

7. For å bekrefte avgjørelsen din, trykk på Logg ut i popup-vinduet.

Du vil ikke se kontoen oppført med de andre Instagram-kontoene dine lenger. Vi håper du forsto hvordan du fjerner Instagram-kontoen du har lagt til.

Kan du slette Instagram-kontoen din og starte på nytt?

Ja. Du kan slette Instagram-kontoen og starte på nytt når som helst. Men svaret på dette spørsmålet kan ikke generaliseres fordi hver persons situasjon vil avgjøre om Instagram-kontoen skal deaktiveres eller ikke. Du kan opprette en ny Instagram-konto ved å bruke den samme e-posten etter å ha slettet den eksisterende. Det kan imidlertid være utfordrende å flytte et stort antall følgere eller innlegg fra den gamle kontoen din til den nye.

Når du føler for å ta en pause fra Instagram, kan du slette Instagram og begynne på nytt, men husk at alle videoene og bildene dine går tapt hvis kontoen din blir slettet. Du vil også miste alle følgerne dine.

Sletter Instagram gamle kontoer?

Ja. Inaktive Instagram-kontoer som har vært inaktive i lang tid, slettes. Selv om Instagram ikke gir en bestemt tidsperiode, kan du utlede fra casestudier av flere slettede kontoer at en konto utvilsomt vil bli avsluttet etter ett til to år med inaktivitet. Hvis kontoen din er inaktiv, enten den er personlig eller merkevarerelatert, kan du støte på dette problemet. Du bør av og til logge på kontoen din for å løse dette problemet.

  Hvordan omgå tofaktorautentisering på Instagram

Hvor lenge kan du deaktivere Instagram?

Du kan holde Instagram-kontoen din midlertidig deaktivert så lenge du vil. Ved å logge på igjen kan du aktivere den på nytt når du vil.

Det er imidlertid en begrensning. På Instagram kan du for øyeblikket bare deaktivere kontoen din én gang hver uke. Dine bilder, følgere, kommentarer og likes lagres hvis du deaktiverer kontoen din. Enten det er 10 måneder eller 10 dager, kan du holde kontoen din deaktivert. Instagram vil ikke fjerne kontoen din hvis du deaktiverer den. Alt du trenger å gjøre for å få tilgang til kontoen din igjen er å logge på med riktig informasjon.

Kan du gjenbruke ditt slettede Instagram-brukernavn?

Dessverre kan ikke brukernavnet ditt gjenopprettes hvis du har slettet Instagram-kontoen din. Instagram-brukernavn kan ikke brukes igjen umiddelbart etter at de er slettet. Faktisk er det mulig at de ikke vil være brukbare igjen på en stund. Dette skyldes at brukernavn er eksklusive og ikke kan brukes av andre. Instagram avslører ikke hvor lenge brukernavn er utilgjengelige. Imidlertid er det sannsynlig at de ofte resirkuleres. Du kan bruke det hvis du aldri har hatt det slettede Instagram-brukernavnet, og det fortsatt er tilgjengelig.

***

Vi håper inderlig at du syntes denne informasjonen var nyttig og at den hjalp deg med å forstå hvordan du fjerner kontoer på Instagram. Ta gjerne kontakt med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet. Fortell oss også hva du vil lære videre.

x