Slik fjerner du merkingen av kampanjen på Uber Eats

Ved hjelp av Uber Eats-appen kan du få tilgang til et bredt utvalg av nærliggende matsteder og spisesteder, slik at du kan bestille når som helst fra menyen deres. Uber Eats tilbyr også kampanjekoder og kuponger slik at du kan få rabatter på bestillingene dine. Det kan være lurt å lære om hvordan du velger bort kampanjer på Uber Eats. Hvis du er noen som leter etter tips om det samme, har vi gitt deg en nyttig guide som vil lære deg hvordan du velger bort kampanjen på Uber Eats-kupongseksjonen og fjerner kampanjekupongen i Uber Eats.

Slik fjerner du merkingen av kampanjen på Uber Eats

Les denne artikkelen til slutten for å lære trinnene som viser hvordan du fjerner markeringen av kampanjen på Uber Eats på en detaljert måte ved å bruke bildene for bedre forståelse.

Hvordan fjerner jeg en kampanjekode fra Uber-appen?

Du kan ikke fjerne noen kampanjekode fra Uber-appen.

Hvordan endrer jeg Uber-kampanjekoden min?

Du kan endre Uber-kampanjekodene dine ved å legge til de nye på kontoen din ved å følge disse enkle trinnene nevnt nedenfor:

1. Åpne Uber applikasjonen på enheten din.

2. Trykk på Konto-fanen > Lommebok-alternativ.

3. Sveip til bunnen av skjermen og trykk på Legg til kampanjekode for å legge til kampanjekoder på Uber-appen.

4. Tast inn koden og trykk på Legg til.

Hvordan endrer jeg kampanjene mine på Uber?

Følg trinnene nevnt ovenfor for å endre kampanjene dine på Uber-appen.

  Hvordan omgå ADB-enhets uautorisert melding

Hvordan fjerner jeg en kampanje fra Uber Eats?

Hvis du ønsker å kansellere eller fjerne en kampanje fra Uber Eats, må du besøke Uber Hjelp og kontakt Uber-representanter for å kansellere en aktiv kampanje for deg.

Hvordan vet jeg om Uber-kampanjekoden ble lagt til?

Du kan se om en kampanjekode brukes når du har fullført bestillingen og er på betalingsskjermen under utsjekkingsprosessen. Det vil også bli nevnt i ordrekvitteringen din som sendes til deg etterpå. Les denne artikkelen fra starten for å finne ut om du kan fjerne kampanjekupongen i Uber Eats eller ikke.

Hvordan kansellerer jeg Uber Rewards?

Uber Rewards-programmet ble avsluttet 1. november 2022. Det ble avsluttet ved at Uber fokuserte på sitt Uber One-program.

Hvordan få tilgang til Uber Eats Manager?

For å få tilgang til Uber Eats Manager, må du besøke Uber Eats Manager siden i nettleseren din og logger på kontoen din med e-postadressen eller telefonnummeret og passordet som er knyttet til det.

  Hvordan installere GCC på Ubuntu

***

Vi håper at du har lært om hvordan du velger bort kampanjen på Uber Eats og om du kan fjerne kampanjekupongen i Uber Eats. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x