Slik gjør du skjermspeiling på Fire TV Stick: En ultimat guide

Dette er den eneste guiden du trenger for å speile skjermen fra en hvilken som helst enhet til en stor skjerm med Fire TV Stick.

Skjermspeiling er den ideelle løsningen fordi det er vanskelig å dele data med en stor gruppe mennesker. Det kan være utfordrende å dele informasjon med en stor gruppe enkeltpersoner på jobben, spesielt når du bruker en bærbar datamaskin eller annen håndholdt enhet for virksomheten. Det blir mer komplisert når faktisk sosial avstand er inkludert.

Trådløs speiling av mobiltelefon- eller bærbarskjermen til en større er en fordel under disse omstendighetene. Fire TV Stick er en av de mest populære gadgetene for å vise informasjon på en større skjerm. Dessuten kan denne lille dingsen forvandle nesten hvilken som helst TV til en smart-TV. Enkelt sagt kan skjermspeiling hjelpe til med å vise informasjon og til og med begynne å strømme filmer og TV-programmer fra internett.

Denne artikkelen vil diskutere hva Fire TV Stick er og bruken av den. Vi vil også se hva skjermspeiling er og hvordan det er fordelaktig. Til slutt vil vi se på en trinn-for-trinn-guide for skjermspeiling på Fire TV Stick.

Hva er en Fire TV Stick?

Du kan streame over en million filmer, TV-serier, live sport, musikk og annet innhold ved å bruke en Fire TV Stick, også kjent som en Fire Stick. Tilgang til kjente strømmetjenester er like enkelt som å ha en internettforbindelse og en TV med HDMI-kontakt.

Denne mediestrømmingsdingsen produsert av Amazon gjør TV-en din smart. Den lar deg få tilgang til alle dine foretrukne TV-serier og filmer fra kjente strømmetjenester som HBO Max, Netflix, Hulu, Disney+ og Amazon Prime på ett sted på et godt likt, brukervennlig nettsted.

Amazon Fire TV Stick støtter også en rekke apper som kan erstatte kabelen hvis du velger å gi avkall på kabeltjenester. Hvis du vil se dine foretrukne TV-serier, sport, nyheter og annet direktesendt eller on-demand-innhold, kan du kjøpe et medlemskap til live-strømmetjenester. Noen har til og med DVR-funksjonalitet.

  Hvordan endre sidemarger i Word

Det er flere forskjellige modeller av Amazons strømmepinne. Du kan streame materiale i 1080p HD (high definition) på de billigste enhetene og i 4K Ultra-HD på de dyreste.

Hvordan fungerer en Fire TV Stick?

Alt du trenger å gjøre for å få Fire TV Stick i gang er å sette den inn i HDMI-porten på TV-en og deretter i en stikkontakt. Det neste trinnet er å sette den opp og koble den til Wi-Fi-nettverket. Det eneste som gjenstår er å laste ned strømmeapplikasjoner.

Bildekilde: Amazon

Alt du trenger for å komme i gang vil være inkludert med gadgeten, inkludert selve strømmeenheten, en USB-ledning, en strømadapter, en fjernkontroll og en stikkontakt.

Denne lille streaming-pinnen gjør den ideell for å skjule under TV-en. Hvis du ikke har nok plass, har noen versjoner en HDMI-forlenger som lar deg koble den til en hvilken som helst HDMI-port og forbedrer fjernsignalet.

Hva brukes en Fire TV Stick til?

Som vi allerede har etablert, er en Fire TV Sticks primære funksjon å streame filmer, direktesendt TV, musikk og podcaster. Men denne lille dingsen er i stand til mye mer. Du kan spille videospill, få været gjennom Alexa og gjøre mye mer.

Talekommandoer er tilgjengelige på alle Amazon Fire Stick. Alexa kan nås ved å trykke på mikrofonknappen. I tillegg til mange andre ting kan Alexa endre TV-stasjonen, gi værinformasjon og mer.

På Amazon Fire Stick er det utallige appvalg. Andre trenger en månedlig eller årlig abonnementsavgift, mens noen er tilgjengelige gratis. Amazon Fire TV Stick gir deg tilgang til alt fra iTunes, Pandora og Spotify til YouTube, Hulu, Netflix og Disney+.

Hva er skjermspeiling?

Ved hjelp av skjermspeilteknologi kan en mobiltelefon, nettbrett eller bærbar PC trådløst overføre en perfekt kopi av skjermen til en annen enhet. Du sender et «speilbilde» av enheten din til stedet du ønsker å nå. Du kan ofte speile hele skjermen på smarttelefonen, et åpent program eller et vindu til den tiltenkte skjermen.

  App Eater avinstallerer flere apper; Gjør dem enkle å filtrere gjennom

Skjermspeiling er mye brukt for å dele materiale med andre deltakere under møter, seminarer og presentasjoner. I sjeldne tilfeller kan den til og med brukes med videokonferanseprogramvare for å betjene både lokale og fjerne publikum.

Når du bruker skjermspeiling, fungerer den ene enheten som kringkaster og den andre som mottaker. Mesteparten av tiden er smart-TV-en den mottakende enheten, og smarttelefonen er avsenderen.

Fordeler med skjermspeiling

Det er mange fordeler med skjermspeiling på organisasjonsnivå. Du kan dele PC-skjermen med en annen persons enhet under omstendigheter der et stort antall mennesker må se informasjonen. Du og andre ansatte kan vise frem ideene dine ved å reflektere skjermene på enhetene dine på den større skjermen.

Speiling av informasjon har blitt enklere med bruken av digitale skilt. Ved å bruke speiling kan du nå dele analyser fra firmaet, ytelsesdashboard, dokumentinformasjon, bilder og annet arbeidsmateriale fra ulike enheter til en enkelt skjermenhet.

Det er flere ulemper med kablet nettverksinfrastruktur, inkludert høye vedlikeholds- og reparasjonskostnader. Enheter som bruker en kablet nettverkstilkobling må kobles til via ledninger som går gjennom vegger eller gulv. Det er ingen slike ulemper, da trådløs skjermspeiling ikke krever noen tilkoblinger.

Du trenger ikke engasjere en teknisk ekspert for å distribuere speiling fordi det er ganske enkelt å gjøre det. Det er mulig at utstyr eller et nettverk svikter i en travel arbeidssituasjon. Skjermspeiling er enkel å bruke i denne situasjonen, og det er ingen problemer med maskinvarenettverk.

Trinn-for-trinn guide til skjermspeiling på Fire TV Stick

Android-enhet

Det er enkelt å speile skjermen på Android-nettbrettet eller smarttelefonen til en Fire TV Stick. Å sørge for at Fire TV og Android-smarttelefonen er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket er det mest avgjørende skrittet du bør ta. Dette gjør det mulig for begge enhetene å finne hverandre på nettverket.

I tillegg forhindrer det feilaktige eller plagsomme tilkoblinger fra tredjeparter til din Fire TV.

 • Koble Fire Stick-enheten til TV-en og slå på TV-en.
 • Sørg for at Android-enheten og Fire Stick er koblet til det samme trådløse nettverket.
 • Aktiver «Skjermspeiling»-funksjonen og velg Fire TV-enheten din.
  Slik legger du til lyd i Google Slides (fullstendig veiledning)

 • Trykk på «Start speiling.»
 • Etter noen sekunder vil Android-skjermen din bli castet til Fire TV.
 • Sørg for å slå AV varsler som ellers kan vises på TV-skjermen slik at andre kan se dem.

iOS

Som Android kan du laste ned Fire Stick-appen fra App Store og sørge for at iPhone og Fire Stick er koblet til det samme trådløse nettverket. Men her er fangsten! Å speile iPhone til Fire TV kan være komplisert. Trinnene nedenfor kan hjelpe deg med skjermspeiling av iOS-enhetene dine.

 • Så du må installere tredjepartsapper som AirScreen, som kan søkes og lastes ned gjennom Fire TV-menyen.

 • Etter installasjonen kan du åpne AirScreen fra menyen til Fire TV Stick og vente noen sekunder til den starter prosessen.
 • I mellomtiden kan du åpne kontrollsenteret på iPhone og trykke lenge på speilskjermikonet.

 • Velg «AirPlay-innhold» fra listen over enheter, og din iPhone eller en annen iOS-enhet vil begynne å speile skjermen på Fire TV.

Windows

De fleste bruker Windows-enheter til det daglige arbeidet. Det er ingen tvil om at Windows er det mest brukte operativsystemet. Trinnene for å koble til Windows med Fire Stick ligner på Android, men med noen få forskjeller.

 • Gå til Innstillinger. Klikk på «Vis» i skjerminnstillingene.

 • Klikk deretter på «Koble til trådløs skjerm».

 • Et panel på høyre side av skjermen vil be deg om å velge Fire Stick.

 • PC-skjermen vil bli kastet på TV-skjermen i løpet av noen få sekunder.

Konklusjon

Blant de mest populære streaming-dingsene tilgjengelig er Amazons Fire TV Stick. Som tidligere nevnt, lar denne lille dingsen deg forvandle praktisk talt hvilken som helst TV til en smart en. Du kan begynne å se filmer og TV-serier på internett så snart du kobler den til.

Den tilbyr også et bredt utvalg av fordeler og har en fordel i nettverksmarkedet. Hvis TV-en og enheten din er koblet til samme Wi-Fi eller hotspot, kan du strømme innhold fra den ene til den andre.

Fire TV Sticks skjermspeilfunksjon er uten tvil den beste funksjonen. For å aktivere funksjonen for skjermspeiling på enheten din med en Fire Stick, følg instruksjonene som er gitt.

Les deretter om hvordan du kan gjøre Android- og iPhone-skjermspeiling til en PC ved hjelp av iMyFone.