Slik installerer du Fitbit-appen på Windows 10

Alle aktivitetsmålere har mobilapper. Appene er følgeapper for trackeren som brukes til å oppdatere fastvaren og synkronisere data fra trackeren til telefonen. Den vil deretter laste opp dataene til en nettkonto du har opprettet, slik at du kan se dem når du vil.

Fitbit-appen på Windows 10

Aktivitetsmålere trenger vanligvis ikke en mobilapp for å fungere. De vil fungere fint alene forutsatt at du holder dem ladet. Appene er der fordi trackeren ikke kan lagre mye informasjon, og de fleste av dem kan ikke koble til internett direkte.

For å gjøre alt dette, er de avhengige av Bluetooth og mobilapper. Med Fitbit kan du hoppe over mobilappen til fordel for en desktop-app hvis du bruker Windows 10.

Installer Fitbit på Windows 10

Den offisielle Fitbit-appen for Windows 10 er tilgjengelig i Microsoft Store. Appen kan pares med Fitbit-trackeren din, synkronisere dataene dine og laste ned installeringsfastvareoppdateringer når de er tilgjengelige.

Besøk Fitbit Microsoft Store-side i nettleseren din.
Klikk Hent.
Åpne Microsoft Store-appen når du blir bedt om det.
Klikk Hent.
Fitbit vil bli installert.

Sett opp Fitbit-enhet på Windows 10

Du kan sette opp Fitbit-enheten din, dvs. koble den til skrivebordsappen og synkronisere data til den. Du må ha en Fitbit-konto. Det er gratis å lage. Du må også ha ladekabelen for at enheten skal kunne koble den til og synkronisere dataene.

Koble Fitbit til Windows 10 via datakabelen.
Åpne Fitbit-appen på Windows 10.
Fra listen over enheter velger du enheten du vil koble til.
Godta vilkårene for bruk.
Klikk på Konfigurer enhet.
Autentiser på enheten hvis du blir bedt om det.
Enheten vil være koblet til Windows 10-systemet.
Gå tilbake til dashbordet og dataene dine synkroniseres.

Merk: du kan synkronisere data via Bluetooth, men når du først oppretter en tilkobling, dvs. legger til en tracker til appen, trenger du datakabelen.

Konklusjon

Når du kobler til Fitbit første gang, kan det hende at Windows 10 må installere drivere for den. Før disse driverne er installert, kan det hende at enheten din ikke blir oppdaget av Fitbit-appen. Hvis det er tilfelle, koble fra og koble til enheten igjen etter at driverne for den er installert. Fitbit-appen for Windows 10 støtter et stort antall enheter, men hvis du eier en eldre enhet eller en enhet som ikke lenger selges, kan det hende at den ikke støttes av appen.