tipsbilk.net

Slik kansellerer du Costco-medlemskap

Costco har vært en ledende amerikansk forhandler siden grunnleggelsen i 1976. De benytter en spesiell forretningsstrategi som kun er medlem for å gi kundene rabatterte bulkkjøp av mat, klær og andre ting til hjemmet. Tusenvis av amerikanere har medlemskap for å dra nytte av disse besparelsene, som langt overgår kostnadene for et medlemskap. Costco er eksperten på å gi kundene mest mulig valuta for pengene, og selger alt fra forlovelsessmykker til dagligvarer. Hvis du leter etter råd om hvordan du får Costco medlemskort på telefonen din, les nedenfor. I denne guiden vil vi også vise deg hvordan du kansellerer Costco-medlemskap, og hvis du kan si opp Costco-medlemskap og beholde Citi-kortet.

Slik kansellerer du Costco-medlemskap

Fortsett å lese videre for å finne trinnene som forklarer hvordan du kansellerer Costco-medlemskap i detalj med nyttige illustrasjoner for bedre forståelse.

  Fiks Xbox One-feil 0x807a1007

Hvor lenge er Costco-medlemskap bra?

Et Costco-medlemskap gjelder i ett år fra kjøpsdatoen. Costco tilbyr en rekke alternativer for å administrere fornyelsen av abonnementet ditt online eller i butikken.

Er det verdt det å ha et Costco-medlemskap?

Ja, med Costco har du tilgang til kvalitetsvarer til lave priser som du kan kjøpe i bulk og få rabatttilbud og andre belønninger. Prisen for Costco-medlemskap kan være noe høyere, men det er verdt det for bulkshopping. I tillegg gir de en liberal returpolicy med full refusjon. Les videre for å vite hvordan du kansellerer Costco-medlemskap.

Blir Costco kvitt medlemskapet?

Nei, Costco har ikke kvittet seg med medlemskapene sine og har fortsatt sine medlemsavtaler, det vil si Gold-, Executive- og Business-medlemskapene.

Executive medlemskap:

 • $120,00 årlig medlemsavgift ($60 medlemsavgift, pluss $60 oppgraderingsavgift) *
 • Inkluderer et gratis husholdningskort
 • Gyldig på alle Costco-steder over hele verden
 • Årlig 2 % belønning på kvalifiserte Costco-kjøp (betingelser og vilkår gjelder)
 • Ytterligere fordeler og større besparelser på Costco-tjenester
 • Ekstra fordeler på utvalgte Costco Travel-produkter

Bedriftsmedlemskap:

 • $60,00 årlig medlemsavgift*
 • Inkluderer et gratis husholdningskort
 • Legg til tilknyttede kortholdere for $60 hver*
 • Gyldig på alle Costco-steder over hele verden
 • Kjøp for videresalg
 • Forretningsmedlemmer må gi Costco riktig videresalgsinformasjon

Gold Star-medlemskap:

 • $60,00 årlig medlemsavgift*
 • Inkluderer et gratis husholdningskort
 • Gyldig på alle Costco-steder over hele verden
  Slik fjerner du aktiveringslås på en iPhone

Hva er fordelen med et Costco Executive-medlemskap?

Før vi lærer hvordan du kansellerer Costco-medlemskap, får vi vite om fordelene. Fordelene med et Costco Executive-medlemskap inkluderer å få en årlig belønning på 2 % som er opptil $1000 på nesten alle kvalifiserte Costco-tjenester. Du får 3 % kontant tilbake på Costco Travels i tillegg til eksklusive tilbud og besparelser. Hvert Costco-medlem får tilgang til fordeler som:

 • Rabatterte kontaktlinser
 • Feriepakker
 • Executive-medlemmer har enda flere besparelser på Costco-tjenester og spesielle feriepakker.

Hvordan får du Costco-medlemskortet ditt på telefonen?

For å få Costco medlemskort på telefonen må du følge disse trinnene:

1. Åpne Costco app på telefonen.

2. Logg på kontoen din med medlemslegitimasjonen din.

3. Bekreft Costco-medlemskapet ditt og trykk på Kort-fanen for å se det.

Hvordan kan du stenge Costco-kontoen din?

Hvis du ønsker å kansellere din Costco-konto eller stenge Costco-kontoen, må du enten gå inn på Costco-lageret og konsultere ved medlemsskranken, eller du kan ringe deres Costco kundeservicesenter. Å snakke med en medarbeider i butikken er en praktisk måte å si opp medlemskapet på hvis du bor i nærheten av et Costco-lager. Men hvis du må vente lenger eller av en eller annen grunn flyttet et annet sted, kan du alltid foretrekke å ringe dem.

Er det enkelt å kansellere Costco?

Ja, å besøke en hvilken som helst lagermedlemskapsstand vil tillate deg enkelt å avslutte medlemskapet ditt med full kontantrefusjon når som helst.

  Slik aktiverer du G-SYNC på FreeSync-skjermer: NVIDIAs G-SYNC-kompatibel forklart

Hvordan kan du lukke Costco-kontoen din på nett?

Dessverre er det ingen metode for å få kansellert Costco-medlemskapet ditt online. Det kan bare gjøres av:

 • Ringer medlemsservicesenteret på 1-800-774-2678 eller
 • Besøker Costco-lageret

Kan du kansellere Costco-medlemskap og beholde Citi-kortet?

Nei. Det er ingen måte å kansellere Costco-medlemskapet og beholde Citi-kortet. Costco Anywhere Visa-kortet fra Citi vil også bli kansellert hvis du bestemmer deg for å avslutte medlemskapet ditt, og kredittpoengene dine kan bli påvirket på en eller annen måte av dette. Du vil dessverre miste Costco Citi-kortet ditt hvis du sier opp Costco-medlemskapet ditt.

Vil Costco kansellere medlemskapet ditt hvis du returnerer for mye?

Ja. Det er velkjent at Costco tilbyr relativt milde returregler. Hvis et medlem er misfornøyd med et produkt, kan de vanligvis alltid returnere det når som helst. Men hvis du gjør gjentatte turer tilbake, kan medlemsstatusen din være i fare. Antallet returer en forbruker kan gjøre er ubegrenset, ifølge Costco, men hvis du misbruker medlemsprivilegier som å returnere brukte ting eller forsinket retur, er det større sjanse for å få medlemskapet ditt opphevet.

Hvordan kan du kansellere din Costco-bilfornyelse?

Du kan kansellere Costco-medlemskapet ditt ved å snakke med en representant ved en hvilken som helst varehusmedlemskapskranke for å få refusjon akkurat da, eller ringe deres medlemsservicesenter på 1-800-774-2678.

***

Vi håper at du har lært om hvordan du kansellerer Costco-medlemskap. Ta gjerne kontakt med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x