q Slik ser du Windows 10 Sticky Notes på nettet og Android - tipsbilk.net

Slik ser du Windows 10 Sticky Notes på nettet og Android

Sticky Notes-appen er en del av Windows 10, men den er også koblet til Microsoft-kontoen din. Du kan få tilgang til Sticky Notes hvor som helst du har en nettleser eller på en Android-telefon. iPhone og iPad-støtte kommer snart.

Slik ser du klistrelapper på nettet

Windows 10 Sticky Notes synkroniserer alle notatene dine til skyen og lar deg lage, vise og administrere notater på nettet fra hvilken som helst datamaskin. Å komme dit er imidlertid ikke så enkelt som du kanskje tror. Søking på internett gir ikke en direkte kobling til noen Microsoft-side. I stedet må du vite nøyaktig hvor du skal gå.

For å få tilgang til Sticky Notes via nettet, må du være logget på Sticky Notes-appen med Microsoft-kontoen din. For å sjekke, klikk på tannhjulikonet øverst til høyre i Sticky Notes-appen på skrivebordet. Hvis du ikke er logget på, klikker du på «Logg på»-knappen øverst i vinduet. Sticky Notes-appen vil synkronisere notatene dine med Microsoft-kontoen din, slik at du kan få tilgang til dem på nettet, på andre Windows 10-PC-er og Android-telefoner.

  Slik legger du til voice-over mens du tegner på Android-enheten din

Start favorittnettleseren din, gå over til onenote.com/stickynotesog logg på Microsoft-kontoen din.

Etter at du har logget på, lastes en enkel klistrelapp-hjemmeside inn, og en liste over synkroniserte notater vises langs venstre sidepanel. Ved å klikke på et notat vises hele innholdet i det i ruten til høyre.

Hvis du ikke allerede har opprettet noen notater, klikker du på +-knappen øverst på siden for å starte en ny.

Hvis du vil fargekode notatene dine, eller kanskje du ikke trenger lappen lenger, klikker du på menyikonet med tre prikker for å vise et utvalg farger og sletteknappen.

  Se selektivt varsler fra apper på start- og låseskjermen [Android]

Windows 10 Sticky Notes synkroniseres til alle enheter du logger på med Microsoft-kontoen din. Dette betyr at hvis du kjøper en ny datamaskin, synkroniseres alle notatene dine automatisk til skrivebordet.

Slik ser du klistrelapper på Android-telefonen din

Microsoft har jobbet med å synkronisere Windows 10-maskinen din til telefonen din Microsoft Launcher for Android. Microsoft Launcher er for Android-brukere som ønsker en sømløs opplevelse med Microsoft-apper, som Office, Outlook og til og med Sticky Notes, for å fortsette der du slapp på PC-en.

Etter å ha installert Microsoft Launcher, sveip til høyre til feeden din og alle notatene dine synkroniseres med telefonen for enkel tilgang på farten.

  HP bærbar datamaskin kobler ikke til WiFi på Windows 10 (LØST)

Sticky Notes-funksjonaliteten på mobil fungerer identisk med hvordan den gjør på nettet eller fra skrivebordet ditt. Du kan opprette, administrere og slette notater mens du er på farten – alle endringer du gjør, synkroniseres på tvers av alle andre enheter via Microsoft-kontoen din.

Selv om Microsoft Launcher er Android-spesifikk, jobber Microsoft med bringe Sticky Notes til iOS-enheter via OneNote og er for tiden i betastadiet for å få det til. Så du trenger ikke å vente mye lenger før du kan få tilgang til notatene dine fra en iPhone også.