tipsbilk.net

Slik sletter du en Starbucks-konto

Starbucks er et ledende amerikansk multinasjonalt selskap som har den største kjeden av kaffehus rundt om i verden med base i Seattle, Washington. Brukere blir ofte forstyrret av problemene de møter på appen. Så de lurer ofte på hvordan de sletter en Starbucks-konto permanent og hva de skal gjøre hvis de bestiller Starbucks til feil butikk. Det er ganske forståelig hvorfor brukere ønsker å slette kontoen sin og all personlig informasjon fra Starbucks-applikasjonen av mange grunner. Noen kunder kan ha mistet interessen for produktene som tilbys av Starbucks, mens andre kanskje bare prøver å slette kontoene sine for å fjerne deres online tilstedeværelse i Starbucks-databasen. Derfor, hvis du er noen som leter etter tips om det samme, gir vi deg en nyttig guide som vil lære deg hvordan du kansellerer en Starbucks-app og endrer e-postadressen din på Starbucks-appen din.

Slik sletter du en Starbucks-konto

Starbucks har et bredt spekter av produkter som det tilbyr til brukere over hele verden, inkludert kaffe, te, bakeriprodukter, smørbrød og et bredt utvalg av matvarer spesielt tilpasset regionale krav. Brukere kan få tilgang til nettstedet deres for å opprette kontoer, bestille spesifikke drikkevarer online, og til og med få tilgang til og løse inn spesielle kuponger gjennom den brukervennlige applikasjonen. Fortsett å lese videre for å finne ut hva som skjer når du bestiller Starbucks til feil butikk, hvordan du kansellerer en Starbucks-app og hvordan du sletter en Starbucks-konto.

Hvordan kan du slette en e-postkonto fra Starbucks-appen?

Selv om det ikke er noen eksakt måte å slette e-postkontoen din fra Starbucks-appen på, kan du fjerne alle assosiasjoner til e-posten din fra Starbucks-kontoen og stoppe varsler fra å dukke opp på e-posten din. Å fjerne e-postkontoen som er knyttet til kontoen din, kan gjøres ved å følge disse to metodene.

Metode 1: Gjennom Starbucks-appen

1. Åpne Starbucks app på enheten din.

2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.

  Hvordan dekode iPhone Analytics-data

3. Trykk på innstillingsikonet øverst til høyre.

4. Fjern merket for alternativet for E-post.

Metode 2: Gjennom salgsfremmende Starbucks-e-post

1. Åpne Starbucks-e-posten du har mottatt for å markedsføre et produkt eller reklamere for tilbud eller avtaler.

2. Rull ned til bunnen av reklame-e-posten fra Starbucks og klikk på Avslutt-hyperkoblingen.

Dette vil fjerne e-posten din fra den periodiske Starbucks-postlisten som selskapet sender sine e-poster for å markedsføre sine produkter og tjenester. Selv om disse metodene ikke akkurat fjerner e-post-ID-en din fra Starbucks-databasen, hindrer de deg i å motta e-postkorrespondanse fra Starbucks og fjerner effektivt e-post-ID-en din fra nevnte konto.

Et annet radikalt skritt er å slette hele Starbucks-kontoen din, som vil slette alle dataene dine fra Starbucks-databasen og effektivt fjerne e-post-ID-en din fra nevnte konto fullstendig og permanent. Trinnene for å slette Starbucks-kontoen din vil bli diskutert i denne artikkelen nedenfor.

Hvordan kan du kansellere abonnementet ditt på Starbucks-appen?

Selv om det ikke er noe in-app-abonnement i Starbucks som Netflix og Spotify, vil et abonnement her bety Google Play Store-appabonnementet. Husk at avinstallering av appen ikke vil fjerne appabonnementet ditt fra Google Play Store. Så hvis du brukte Play Store til å kjøpe et Starbucks-abonnement med en bankkonto, kan du enkelt kansellere et Starbucks-appabonnement ved å følge de gitte trinnene.

1. Åpne Google Play Butikk-applikasjonen på enheten din.

2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.

3. Velg Betalinger og abonnementer for å åpne Play Butikk-abonnementer og betalingsoperativfanen.

4. Trykk på Abonnementer.

5. Velg Starbucks-abonnementet du vil si opp.

6. Etter det, sveip ned og trykk på alternativet Avbryt abonnement.

7. Velg ønsket årsak til å kansellere det abonnementet og trykk på FORTSETT.

8. Til slutt trykker du på Avbryt abonnement på Starbucks i popup-vinduet.

Merk: Hvis du bestemmer deg for å fortsette med Starbucks-abonnementet ditt før slutten av faktureringsperioden, kan du trykke på alternativet Abonner på nytt i kategorien Administrer abonnement, som forklart i trinn 6.

Fortsett å lese for å lære hvordan du kansellerer en Starbucks-app.

Hvordan slette en Starbucks-konto?

Det kan være et bredt spekter av grunner til å slette Starbucks-kontoen din, og du trenger ikke være bekymret lenger, siden vi har dekket dere alle. Følg trinnene nedenfor for hvordan du sletter en Starbucks-konto.

1. Gå til Starbucks nettsted i mobil- eller PC-nettleseren.

2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.

3. Trykk på tannhjulikonet Innstillinger.

4. Sveip til bunnen og trykk på alternativet FORESPØR SLETTING AV KONTO.

  Hva er en Wangiri- eller "One Ring"-telefonsvindel?

5. Trykk på Be om kontosletting for å bekrefte beslutningen om å slette kontoen din.

6. Les alle retningslinjene i popup-siden for bruksvilkår og personvernregler og trykk på Godta og bekreft sletting.

Dette bør hjelpe deg med å slette kontoen din.

Merk: Hvis du ikke får tilgang til nettstedet eller applikasjonen deres, kontakt Starbucks hjelpeteam på 18602660010 eller ta kontakt med deres kundehjelpeteam gjennom deres Starbucks hjelpesenter-side. Hvis du sender dem forespørselen, vil Starbucks-teamet kontakte deg innen 15–30 dager angående spørsmålet ditt, og slettingen av kontoen din vil bli behandlet.

Kan du slette et Starbucks-kort?

Ja, du kan slette et Starbucks-kort ved å bruke Starbucks-applikasjonen. Du kan imidlertid rapportere kortet ditt til Starbucks som tapt og ta passende skritt for å sikre at det tapte kortet ditt effektivt blir slettet og deaktivert fra deres servere for å forhindre misbruk.

Hvordan kan du kansellere et Starbucks-kort?

Følg trinnene nedenfor for å kansellere et Starbucks-kort på appen:

1. Åpne Starbucks-applikasjonen på enheten din.

2. Trykk på Pay-fanen nederst for å åpne Starbucks Pay-vinduet.

3. Trykk nå på tannhjulikonet Innstillinger nederst til høyre på Starbucks-kortet.

4. Velg FJERN KORT for å kansellere kortet i appen du nettopp valgte.

Merk: Hvis kortet ditt blir stjålet, trykk på RAPPORTER KORT SOM STJÅLET.

Selv om disse trinnene enkelt gjøres på iPhones, rapporterer brukere ofte at slettingsalternativet deres ikke er tilgjengelig på Android-enheter. Rapporter i så fall kortet som stjålet ved å følge trinnene ovenfor for å løse problemet eller kontakt Starbucks-teamet gjennom deres Hjelpesenter. Les denne artikkelen fra begynnelsen for å lære hvordan du sletter en Starbucks-konto.

Hvordan kan du endre din personlige informasjon på Starbucks-appen?

Starbucks globalt har utviklet en enkel og praktisk måte å endre din personlige informasjon på Starbucks-appen. Problemet oppstår imidlertid når du prøver å bruke Starbucks India-plattformen, hvor det ikke ser ut til å være noen bestemt metode for å endre din personlige informasjon via appen eller nettstedet.

Men i tilfelle du bruker Starbucks-nettstedet fra et annet land, kan du enkelt endre dataene dine og også e-postadressen gjennom disse trinnene:

1. Besøk Starbucks nettsted.

2. Klikk på Konto > Personlig info.

3. Her endrer du personlig informasjon som fornavn, etternavn, mobilnummer, adresselinje, fødselsdato osv.

Hvordan kan du endre e-postadressen din på Starbucks-appen din?

det er ikke mulig å endre e-postadressen din på Starbucks-appen. Men du kan endre det gjennom Starbucks-nettstedet ved hjelp av trinnene nevnt nedenfor.

  App Eater avinstallerer flere apper; Gjør dem enkle å filtrere gjennom

1. Naviger til Starbucks nettsted på nettleseren din.

2. Klikk på Konto > Innstillinger.

3. Herfra klikker du på Rediger ved siden av e-postadressen din og endrer til ønsket.

Les denne artikkelen fra starten for å lære hvordan du sletter en Starbucks-konto.

Hva skjer hvis du ikke henter Starbucks-mobilbestillingen din?

Det skal bemerkes at du ikke kan bestille et Starbucks-produkt uten å betale for det online ved å bruke ditt Starbucks-kort knyttet til kontoen din. Så hvis du ikke henter mobilbestillingen din, må varen du bestilte kasseres av selskapet og vil derfor gå til spille. Så kort fortalt vil du ikke bli refundert for bestillingen din siden selskapet forberedte bestillingen din ved hjelp av ressursene sine, uavhengig av om du hentet den eller ikke. Derfor bør du hente bestillingene dine i tide.

Det skal imidlertid bemerkes at du kansellerte bestillingen før det fastsatte tidspunktet for utsendelse av bestillingen din fra den aktuelle butikken. Du får refundert pengene dine som en kreditt til Starbucks-kortet du brukte til å bestille.

Hva skjer hvis du bestiller Starbucks til feil butikk?

Hvis du bestiller Starbucks til feil butikk, er det ingenting å bekymre seg over.

  • For det første kan du kansellere bestillingen din før den blir overlevert til leveringsagenten din for å få refusjonen tilbake til Starbucks-kortet som er koblet til og brukt for den bestillingen.
  • Dessuten kan du ringe baristaen din via Starbucks-applikasjonen og be ham overføre bestillingen manuelt til ønsket Starbucks-filial du ønsker.
  • Hvis baristaen din ikke kan gjøre det, kan du be ham om å kansellere bestillingen din før fristen for kansellering utløper og deretter legge inn bestillingen i ønsket Starbucks-butikk.

Dermed er det ingenting å bekymre seg for i tilfelle du bestiller feil til feil butikk fordi løsningen kun er ett trykk/anrop unna.

Kan du bestille Starbucks for en bestemt tid?

La meg bryte hemmeligheten. Ja det kan du. Mange vet ofte ikke at du faktisk kan kontakte baristaen din etter å ha lagt inn bestillingen din på nettet og be dem om å planlegge bestillingen din for et bestemt tidspunkt når du ønsker å hente den eller få den levert hjem til deg. Vær imidlertid oppmerksom på at den offisielle Starbucks-applikasjonen, som du enkelt kan laste ned fra Google Play Butikk eller Apple App Storegir ingen spesifikk tidsluke for å planlegge bestillingen din.

***

Vi håper denne veiledningen var nyttig og at du kunne forstå hvordan du sletter en Starbucks-konto og hva som skjer når du bestiller Starbucks til feil butikk. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.

x