Slik sletter du suspendert Twitter-konto

Twitter kan være ekstremt vanedannende, og som enhver annen sosial medieplattform, hengir den seg også til negativitet. Å bli suspendert på Twitter kan være svært vanskelig, og mange av dine utsendte tweets og retweets kan resultere i suspensjon. Twitter er forpliktet til å skape et trygt og sikkert sted for alle på sin plattform. De har satt sine Twitter-regler, og brudd på dem kan føre til suspensjon av kontoen din. Hvis du har suspendert kontoen din og har ønsket å slette den kontoen og starte en ny eller kanskje vil gjenopprette suspendert Twitter-konto, så er du på rett sted. I denne artikkelen vil vi lære hvordan du sletter suspenderte Twitter-kontoer og mange flere ting som vil gjøre det lettere for deg å håndtere ikke bare dine, men alle suspenderte Twitter-kontoer.

Slik sletter du suspendert Twitter-konto

Fortsett å lese for å vite stopp suspensjonsunndragelse på Twitter eller gjenopprett suspendert Twitter-konto og også måtene å slette suspendert Twitter-konto i detalj.

Er en suspendert Twitter-konto borte for alltid?

Nei, en suspendert konto kan beholdes etter noen timer. Det avhenger av typen brudd, men vanligvis kan det ta opptil 48 timer til 7 dager.

Kan suspenderte Twitter-kontoer gjenopprettes?

Ja, du kan gjenopprette suspenderte Twitter-kontoer veldig enkelt. For det kan det hende du må sende inn en Twitter-suspensjonsklage for å oppheve suspenderingen av kontoen din. Twitter kommer med et sett med regler som du kan finne i Twitter-regler. Gå gjennom den for å finne ut hva som kan forårsake suspensjon av kontoen din.

Kan du slette en permanent suspendert Twitter-konto?

Ja, du kan slette en permanent suspendert Twitter-konto. Hvis Twitter oppdager mistenkelige aktiviteter eller brudd på Twitters vilkår og betingelser som du godtok i begynnelsen da du åpnet en konto. Denne sosiale plattformen har rett til å suspendere kontoen din.

Hva skjer når kontoen din er suspendert på Twitter?

En Twitter-konto kan bli suspendert av et par forskjellige årsaker. Hver suspendert konto kan avhenge av typen brudd. Hvis det er første gang, kan Twitter midlertidig gjøre kontoen din skrivebeskyttet. Hvis kontoen din har blitt suspendert på grunn av alvorlige brudd, kan Twitter begrense dine tweets, retweets og andre aktiviteter. Når kontoen din er suspendert, vil andre personer fortsatt kunne engasjere seg i profilen din.

Hva skjer med permanent suspenderte Twitter-kontoer?

Alvorlig støtende handlinger kan føre til permanent suspensjon av Twitter-kontoen din, noe som vil fjerne den fra offentlig visning og heller ikke la brukeren opprette nye kontoer heretter.

  Se dine Instagram-, Facebook- og Twitter-strømmer på ett sted

Hvorfor ble Twitter-kontoen min permanent suspendert uten grunn?

Elon Musk har sagt at kontoer som driver med etterligning uten tydelig spesifikasjon av parodi vil bli permanent suspendert. Med det har Twitter allerede slått ned på kjente Twitter-håndtak som endret brukernavnet deres til Musks.

Vi har listet opp noen mulige årsaker til at kontoen din er permanent suspendert.

 • Spam eller falske kontoer: En av de vanligste årsakene til suspensjon av Twitter-kontoer er en nettsøppel eller falsk konto. Å bruke disse kontoene med ondsinnede hensikter holder andre Twitter-brukere i en sikkerhetsrisiko. I noen tilfeller kan en ekte konto også bli suspendert på grunn av en misforståelse, men dette kan løses snart.

 • Fornærmende tweets: I tilfelle fornærmende tweets, skadelig oppførsel eller trusler, kan Twitter midlertidig eller til tider permanent suspendere kontoen din.

 • Kontosikkerhet er i fare: For bedre sikkerhet for plattformen og brukerne holder Twitter styr på hackede kontoer.

Hvor lenge varer en suspendert Twitter-konto

En suspensjon av Twitter-konto kan vare i 12 timer til 7 dager. Det er utelukkende avhengig av arten av bruddet som er utført.

Hvor lenge forblir en Twitter-konto suspendert

Det avhenger utelukkende av typen brudd som er gjort for å få kontoen din suspendert.

 • Det tar vanligvis rundt 48 timer i tilfelle et mindre brudd på Twitters retningslinjer.
 • Men hvis den suspenderte kontoen din er et mer alvorlig brudd på Twitters retningslinjer, kan det ta rundt 12 timer til 7 dager å svare.
 • Vanligvis tar det tid for Twitter å gjennomgå kontoen din, den oppgitte e-postadressen og telefonnummeret, og derfor er tiden det tar forskjellig for forskjellige suspenderte kontoer.
 • Twitter kan suspendere kontoen din permanent hvis du blir funnet med mer alvorlige brudd. Jo mer alvorlig overtredelsen er, jo lengre tid vil det være.

Hva skjer med permanent suspenderte kontoer?

Permanent suspenderte kontoer er den mest alvorlige håndhevingshandlingen. Hvis du suspenderer en konto permanent, fjernes den fra offentlig visning, og overtrederen får ikke lenger lov til å opprette nye kontoer. Når Twitter suspenderer en konto permanent, varsler de personen om at de har blitt suspendert på grunn av brudd på Twitters retningslinjer og forklarer hvilken eller hvilke retningslinjer som er brutt.

Overtredere kan anke en Twitter-suspensjonsanke hvis de mener at Twitter har gjort en feil. De kan gjøre dette ved å sende inn en rapport. Ved anke, hvis Twitter finner at suspensjonen er gyldig eller ugyldig, vil et svar på anken med informasjon om retningslinjene bli sendt til de suspenderte kontoene.

Hvor lang tid tar en suspensjonsklage på Twitter

Prosessen med å anke en Twitter-suspensjon kan ta 2-4 måneder. I noen tilfeller sendes svar på godkjente klagesaker innen 2 uker.

Hvor lang tid tar det å få tilbake en suspendert Twitter-konto

Kriteriene for å få tilbake den suspenderte Twitter-kontoen din kan utelukkende avhenge av arten av bruddet. I gjennomsnitt varer Twitter-suspensjonen i omtrent 48 timer, og i mellomtiden gjennomgår Twitter alle nødvendige detaljer du har oppgitt for verifisering.

Hvordan vet jeg om Twitter-kontoen min er permanent suspendert

Brukere blir varslet når en konto blir permanent suspendert. De blir varslet om årsakene til at kontoen deres ble suspendert, og forklarer hvilke av retningslinjene deres som var i strid.

Hvordan kan jeg se tweets fra en suspendert konto

Å se tweets fra en suspendert Twitter-konto kan være vanskelig, men ikke umulig. Vi har listet opp to måter du må følge for å se tweets fra en suspendert Twitter-konto.

Metode 1: Bruke en bokmerke

1. Trykk på bokmerket.

2. Skriv inn brukernavnet ditt.

Merk: Bruk bare små bokstaver uten å inkludere @-tegnet.

Det vil bare tillate deg å se innholdet.

Metode 2: Bruke nettjenester

Det er flere nettbaserte verktøy som er laget for å få deg til å se suspenderte Twitter-kontoer. Og der har du tilgang til den suspenderte Twitter-kontoen din, slik at du kan se tweets.

Hvordan sletter jeg min suspenderte Twitter-konto

Vi har gitt trinnene for å slette suspendert Twitter-konto. Fortsett å lese for å finne ut hvordan du sletter suspendert Twitter-konto.

Slik sletter du suspendert Twitter-konto

Du kan slette suspendert Twitter-konto permanent, men først må du oppheve suspenderingen av kontoen din før du sletter den. For å oppheve suspenderingen av kontoen din, kan du sende inn en suspensjonsklage på Twitter. Basert på hvorfor kontoen din ble suspendert, kan det å følge de riktige trinnene hjelpe deg med å få kontoen tilbake og til slutt slette den.

Metode 1: Opphev suspendering av Twitter-konto for å slette

Du må oppheve suspenderingen av Twitter-kontoen din. Du kan oppheve suspenderingen av en konto ved å bekrefte. Her er noen trinn som vil hjelpe deg:

1. Logg på Twitter-kontoen din med en Android- eller iOS-enhet eller den offisielle Twitter nettsted

2. Velg Mer i venstre hjørne av hjemmesiden.

3. Velg Innstillinger og støtte.

4. Naviger til Innstillinger og personvern.

5. Finn deretter kategorien Din konto.

6. Finn og klikk på Deaktiver kontoen din.

7. Klikk deretter på Deaktiver.

8. Skriv inn passordet ditt og klikk på Deaktiver konto.

Metode 2: Send en forespørsel til Twitter Support Team

Twitter gir deg muligheten til å be om å deaktivere den suspenderte kontoen din, noe som kan være til stor hjelp. For å bruke denne metoden, følg de angitte trinnene.

1. Gå til Twitter-hjelpesenter.

2. Velg Jeg vil deaktivere eller lukke kontoen min.

3. Til slutt fyller du ut kontotilgangsskjemaet og klikker på Send.

Merk: Twitter vil sende deg en e-post med mer informasjon om forespørselen din og løsningen din innen få dager.

Slik gjenoppretter du permanent suspendert Twitter-konto

Når en konto er permanent suspendert, vil du ikke kunne gjenopprette den. Du kan imidlertid anke eller opprette en ny konto med en annen e-postadresse.

Slik gjenoppretter du suspendert Twitter-konto

Leter du etter en måte å gjenopprette suspendert Twitter-konto? Twitter kan suspendere eller midlertidig begrense kontoen din hvis Twitter mistenker at du bruker falsk informasjon, spammer, utgir seg for å være andre kontoer eller driver en bot. Vi gir deg de riktige metodene for å gjenopprette den suspenderte Twitter-kontoen din. Følger de gitte metodene for å stoppe suspensjonsunndragelse på Twitter.

Metode 1: Bekreft låste eller begrensede kontoer

Følgende er trinnene som vil hjelpe deg å bekrefte dine begrensede kontoer og dermed hjelpe deg med å gjenopprette kontoene.

1. Logg på Twitter.

Merk: Hvis kontoen din i det hele tatt ble hacket, besøk denne Kontotilgang Twitter-hjelp side for å fylle ut skjemaet.

2. Klikk på Start på siden som sier Din konto er låst, Vennligst bekreft kontoen din, eller Din konto har blitt låst for sikkerhets skyld.

3. Skriv deretter inn telefonnummeret ditt.

Merk: Hvis du ikke er i stand til å bekrefte via telefonnummer, klikker du på Send e-post.

4. Skriv deretter inn bekreftelseskoden og klikk på Send eller Bekreft.

5. Til slutt, Endre passordet ditt så snart kontoen er låst opp.

Følg trinnene nedenfor for å endre passordet ditt:

1. Klikk på de tre prikkene nederst til venstre hvis du bruker en datamaskin, eller trykk på navigasjonsmenyen øverst til venstre på en Android- eller iOS-enhet.

2. Trykk deretter på Innstillinger og støtte.

3. Trykk deretter på Innstillinger og personvern.

4. Velg nå Din konto.

5. Trykk på Endre passord.

6. Skriv inn ditt nåværende passord, etterfulgt av ditt nye passord. Det samme må også angis i feltet Bekreft passord.

7. Trykk på Oppdater passord og du er ferdig.

Metode 2: Anke suspendert konto

Hvis suspensjonen av Twitter-kontoen din er permanent og du tror på din uskyld, kan du anke. For å anke, følg de angitte trinnene.

1. Logg først på Twitter.

2. Hvis tilgjengelig, klikk på Fortsett til Twitter.

3. Angre retweets hvis mulig.

4. Gå til Twitter-hjelpesenter i en nettleser.

5. Forklar problemet i skjemaet Kontotilgang.

6. Skriv inn din personlige informasjon.

7. Last opp identifikasjon om nødvendig.

8. Klikk på Fortsett.

Slik kan du stoppe suspensjonsunndragelse på Twitter.

Slik unngår du permanent suspensjon av Twitter-konto

Bare følg retningslinjene gitt av Twitter før du sletter suspendert Twitter-konto. Følgende er noen måter å unngå permanent suspensjon av Twitter-kontoen din:

 • Ikke legg ut gjentatt innhold: Twitter ser på gjentatt innhold som spam, så prøv å unngå det.

 • Unngå phishing: Unngå å legge ut lenker til skadelig innhold på Twitter.

 • Vær aktiv på kontoen din: Twitter holder øye med kontoer som forblir stillestående i 6 måneder i strekk, så prøv å bruke Twitter fra tid til annen.

 • Se følgere til følgende forhold: Twitter har rett til å suspendere kontoen din hvis du følger 10 000 kontoer i løpet av en dag.

 • Ikke send automatiske DM-er: Å sende automatiske DM-er kan regnes som spam, så unngå det.

Hvordan stopper jeg suspensjonsunndragelse på Twitter

Twitter har flere regler satt for å motvirke søppelpost eller annen uetisk oppførsel på nettet. Du kan stoppe suspensjonsunndragelse på Twitter bare ved å følge Twitter-reglene og noen gitte trinn.

 • Ikke opprett flere kontoer.
 • Ikke misbruk populære emner.
 • Ikke legg ut hatefullt innhold.
 • Ikke oppmuntre til selvskading.
 • Ikke legg ut andres private opplysninger.
 • Ikke del nakenhet eller slikt innhold uten samtykke.
 • Ikke utgi deg for andre kontoer.

Derfor er dette punktene du kan følge for å stoppe suspensjonsunndragelse på Twitter.

***

Twitters retningslinjer er i stadig endring, den mest delikate handlingen kan føre til at kontoen din blir suspendert. Vi oppfordrer leserne våre til å vurdere å sikkerhetskopiere kontoene sine og alltid lese Twitter-retningslinjene på forhånd. Vi håper at du har lært hvordan du sletter suspendert Twitter-konto. Still gjerne dine tvil og legg til forslag i kommentarfeltet nedenfor.

x