SwiftKey kommer til iOS i en Notes-app som synkroniseres med Evernote

Selv om Google er åpen for å la brukere erstatte til og med noen kjernebiter av Android – startprogrammet, låseskjermen, appbytteren, telefonappen osv. – er Apple det motsatte, og tror at sin egen gjengivelse av disse «nær»-kjernekomponentene er rett og slett det beste for brukerne, og forutsatt at de ikke engang trenger å se etter alternativer. I lang tid har dette faktisk holdt seg sant. Fra året det ble introdusert til for noen måneder siden, ble iOS-tastaturet allment akseptert for å være bedre enn Android- og Windows Phone-motpartene.

I det siste har imidlertid ting endret seg. Androids lagertastatur har modnet betydelig, og tredjepartsalternativer fra SwiftKey, Nuance og GO har virkelig begynt å ta opp spillet. iOS gjør autokorrigering, ja, men dette nyeste Android-tastaturet kommer med bedre autoprediksjon, støtte for forskjellige skrivestiler og integrasjon med Facebook, Twitter og e-posten din for raskt å se på ordene du regelmessig skriver og inndatasekvensen deres , og mye mer!

  Kjørekurve måler din kjøreatferd og -stil [iOS]

Nå etter å ha sett så mye suksess på Android, er SwiftKey interessert i å bringe tastaturet deres til iOS. De kunne ikke erstatte standardtastaturet i hele operativsystemet, så de laget sin egen notat-app kalt SwiftKey Note.

SwiftKey Note lar deg lage notater, gi dem tagger for enklere sortering og søk, legge dem inn i notatbøker og synkronisere dem med Evernote – med det viktige tillegget å kunne skrive med SwiftKeys avanserte automatiske prediksjonsteknologi.

SwiftKey Note er forbløffende grunnleggende for øyeblikket. Du kan ikke legge til bilder i notater, delingsalternativer er begrenset til meldinger, e-post og kopiering til utklippstavlen, og så vidt jeg kan se, kan du ikke engang søke i notatene dine (selv om notatbøker og koder er søkbare). SwiftKeys tastatur i seg selv er i utgangspunktet bare iOS 7-tastaturet med en ekstra rad på toppen for spådommer. Husk at disse spådommene er ute av stand til å begynne med, men blir bedre etter hvert som du bruker appen mer og mer. Du kan imidlertid gi den et forsprang ved å gi den tilgang til Evernote-notatene dine.

  Slik legger du til tredjepartsplasseringer for å gjøre iOS Files-appen til Finder

Riktignok er dette bare den første versjonen av appen, men det er fortsatt litt av en skuffelse. Når dette skrives, er SwiftKey Note ikke annet enn en grunnleggende, offentlig teknisk demo av SwiftKeys utmerkede Android-tastatur for iOS-brukere, og bare en skygge av den utmerkede Android-versjonen.

Forhåpentligvis, bare forhåpentligvis, vil noen slå fornuft inn i Apple for å åpne opp iOS bare en liten bit for å la brukerne bytte fra standardtastatur og nettleser til noe de selv velger. Akkurat nå må vi bruke jailbreak-justeringer for å kunne gjøre det.

Sørg for å fortelle oss hva du synes om SwiftKey Note ved å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor.

  Den absolutte nybegynnerveiledningen til iOS-låseskjermen

Installer SwiftKey Note fra App Store