Synkroniser nettstedspesifikke notater på tvers av datamaskiner

Notatapper eller snarere notatutvidelser er både mange og populære. Noen har webtjenester som fungerer på baksiden, mens andre lagrer notater på din lokale stasjon. Sticky Notes Collector er en Chrome-utvidelse som lar deg ta notater og lagre dem på din lokale stasjon. Utvidelsen har et dashbord og hvert notat du tar tildeles en farge når det opprettes. Fargene hjelper til med å kategorisere notatene, og ved å klikke på et notat åpnes nettstedet det ble opprettet på. Notatet er behørig lastet inn på nettstedet. Mens utvidelsen lagrer notater på nettet, gir den deg også muligheten til å synkronisere dem på tvers av forskjellige datamaskiner med Google-kontoen din.

  Rediger fokus og intensitet til uskarphet-effekten i Google Kamera-appen

For å lage et notat, åpne en hvilken som helst URL og klikk på Sticky Notes Collector-knappen ved siden av URL-linjen. Den tomme lappen tar litt tid å laste. Hver note har en tittel og en brødtekst. For å tildele en farge til notatet, hold musen over den lille dråpen nederst til høyre og velg hvilken farge du vil angi for den. Som standard er hver note tildelt den grå fargen. For å avbryte notatet, klikk på den lille lukkeknappen nederst til høyre.

For å få tilgang til Sticky Notes Collectors dashbord, høyreklikk på utvidelsens ikon og velg Alternativer fra hurtigmenyen. Alternativene er delt inn i to faner; en for dashbordet og en for å tilpasse standardfargen som er tilordnet et nytt notat. Den har en flis og et listeoppsett for å vise notatene, og du kan også søke i et notat ved å skrive inn tittelen eller en del av kroppen i søkefeltet.

  Hvordan sende høykvalitetsbilder på nettet

Klikk på et notat og det åpnes som et overlegg på dashbordet. Hvis du klikker på URL-adressen øverst til høyre i et notat, vil det åpne nettstedet og laste det aktuelle notatet. Notatet tar mye tid å laste, og med tanke på at det kommer fra din lokale stasjon, burde det ikke ta så lang tid. I sterk kontrast er Dashnotes, anmeldt tidligere denne måneden, veldig rask. For å synkronisere notatene dine på tvers av datamaskiner, bytt til Alternativer-fanen. og logg på med Google-kontoen din.

Sticky Notes Collector er gjennomtenkt når det gjelder funksjoner, og muligheten til å synkronisere på tvers av datamaskiner er definitivt en som vi ikke ser ofte nok med utvidelser for å ta notater. Det må optimaliseres slik at notatene kan lastes raskere. Et alternativ for å gruppere notater etter nettsted eller domene vil også være velkommen.

  Hvordan konvertere valuta i Microsoft Excel

Installer Sticky Notes Collector fra Chrome Nettmarked