Techcrunch Disrupt 2023 og Snapchat-linser i Microsoft Teams

Hallo! 🙋Vi har følgende oppdateringer til deg i dag! 📣

TechCrunch Disrupt 2023

TechCrunch Disrupt 2023 er en stor teknologi- og oppstartskonferanse planlagt i San Francisco 19. – 21. september, med fokus på teknologi og entreprenørskap, som tiltrekker visjonære, investorer og startups fra hele verden.

Hvis du ønsker å holde deg oppdatert med det siste som skjer i denne sektoren, er det en konferanse du må delta på.

TechCrunch Disrupt 2023 er kjent for sine nettverksmuligheter, pitchkonkurranser og taleengasjementer, og gir en plattform for innovasjon og kreativ endring på tvers av bransjer.

  Hva betyr timeglasset i Snapchat?

Deltakere kan delta i paneldiskusjoner, workshops og hovedtaler fra anerkjente industriledere.

Denne årlige samlingen samler gründere, investorer og media over hele verden for å presentere de siste trendene, teknologiene og innovative ideene. Det er et must å delta på for de som ønsker å holde seg i forkant av den fartsfylte teknologiverdenen.

Arrangementet avsluttes i Startup Battlefield, en konkurranse der fremvoksende selskaper presenterer sine innovasjoner for en sjanse til den ettertraktede Disrupt Cup og betydelige finansieringsmuligheter.

Billettene til denne konferansen kan bestilles på TechCrunch-siden.

Microsoft har slått seg sammen med Snapchat

Microsoft har inngått samarbeid med Snapchat for å legge til Snapchat-linser i Microsoft Teams, så nå trenger du ikke lage virtuelle bakgrunner for å krydre Microsoft Teams-samtalene dine.

  Hvordan lage en privat historie i Snapchat-appen

Microsoft Teams brukes av 280 millioner brukere over hele verden.

For å bruke Snapchat-linser trenger du ikke å laste ned en egen app eller tillegg, da Microsoft har integrert Snapchats AR-objektiver rett inn i videoeffektdelen av Teams-klienten. Microsoft brukte Snap Camera SDK Kit for å integrere disse Snapchat-objektivene i Teams.

Det er 26 Snapchat-objektiver som lar brukere legge til augmented reality (AR)-effekter til videochatter for å bringe mer naturlig menneskelig interaksjon til møter.

Snapchat Lens er et morsomt og lett tillegg til verdens ledende kommunikasjonsplattform. Enten du bruker den til å bli bedre kjent med kollegene dine eller uttrykke deg på en ny måte, vil Snapchat-linser garantert bringe et smil til arbeidsdagen din.

  Slik følger du på Snapchat

Du kan velge dine favoritt Snapchat-objektiver basert på videoeffekter i fanen Flere videoeffekter og tilgjengelig i kategorien Filter.

Foreløpig kun tilgjengelig for arbeidskunder. Du bør også bruke den nåværende «klassiske» versjonen av Teams. Hvis du bruker Teams personlige eller pedagogiske versjoner, vil du ikke få tilgang til disse nye Snapchat-objektivene.

For flere oppdateringer, sjekk ut kategorien Siste teknologi.