Topp 12 rekrutteringsprogramvare for å gjøre ansettelser enkelt og effektivt

Foretakenes suksess og lang levetid ligger i deres menneskelige ressurser. Å finne den rette personen for ønsket stilling har alltid vært en av toppprioriteringene for alle suksessrike selskaper.

Rekrutteringsprosesser er grundig rettet mot å finne riktig samsvar mellom kravene til profilen og kompetansen til kandidatene. Så viktig og elementær som rollen til en HR er, er det også en av de mest utmattende stillingene å inneha. Å finne den rette kandidaten og gjøre den om til en ressurs for selskapet er ikke en lett oppgave.

I denne artikkelen vil vi diskutere utfordringer rekrutterere møter regelmessig. Enda viktigere, vi vil kort se på noen av de beste løsningene som er tilgjengelige på markedet for disse utfordringene.

Utfordringer som rekrutterere møter når de velger riktig kandidat

Rekrutterere møter flere utfordringer mens de velger riktig kandidat til jobben. Først må de filtrere ut kandidater med irrelevant erfaring, noe som er en slitsom og tidkrevende oppgave når den gjøres manuelt.

Bedriftsområdet er høyt tempo; hvis du ikke er rask nok, kan kandidaten som virket riktig for rollen bli ranet av konkurrentene dine. Det opphever all innsats som er lagt ned for å behandle slike kandidaters søknader til stillingene i selskapet.

Den spennende delen av en rekrutteringsrolle er at de spiller for begge lag. De ser etter kandidater som annonserer stillinger som tilbys av selskapet gjennom flere online og offline kanaler. De kommuniserer med prospektet for å forstå deres forventninger bedre, samtidig som de koordinerer med interne team for å se om kandidatene passer inn i de ledige stillingene.

En av de mest kritiske aspektene ved ansettelsesprosessen bør være grundig, men likevel rask. Det skal ikke være noe kommunikasjonsgap mellom begge ender av linjen. Siden det er mange tilgjengelige alternativer for den rette kandidaten i markedet, må rekrutterere sørge for at de holder seg til sine tidslinjer og effektivt avslutter ansettelsesprosessen.

Med fremveksten av teknologi og økt bevissthet om viktigheten av ansettelsesprosessen, er det flere rekrutteringsløsninger tilgjengelig på internett i form av verktøy, programvare og nettportaler.

Slike løsninger svarer på alle utfordringer rekrutterere står overfor og legger til rette for tilleggsfunksjoner for å raskere ansettelsesprosessen. La oss se på noen av de ledende løsningene som er tilgjengelige på markedet.

Jobsoid

Jobsoid er en av lederne når det gjelder rekrutteringsportaler. Det har over tid forvandlet seg til en virtuell rekrutteringsassistent. Den tilbyr tonnevis av funksjoner som gjør hele ansettelsesprosessen jevnere for rekrutterere og kandidater.

Jobsoid tilbyr effektiv kandidatadministrasjon, der rekrutterere kan samle og administrere alle søknader under én paraply. Utstyrt med en sentralisert kommunikasjonsplattform, tilpasset rekrutteringspipeline, automatiserte tekster og intelligent filter, vil Joibsoid helt sikkert hjelpe rekrutterere med å administrere kandidater på en mye mer avansert måte.

Funksjoner som tilbys av Jobsoid

 • Effektiv kandidatledelse
 • Legg ut jobber på flere plattformer
 • Ett-klikks innlegg
 • Personlig kommunikasjon
 • Kollektiv tilbakemeldingsmekanisme

Freshworks HRMS

Freshworks HRMS er blant de ledende innen rekrutteringsløsninger. Organisasjonen er avhengig av nøyaktige data for å ta beslutninger og tilby løsninger til bedrifter når de rekrutterer de riktige personene til de rette rollene.

  14 innendørs og undergløde billysløsninger for å få kjøretøyet ditt til å skille seg ut

Freshworks bringer til bordet state-of-the-art funksjoner som et søkersporingssystem, virtuell onboarding, papirløs onboarding av nye ansettelser og mye mer. Støttet av data, tilbyr Freshworks også assistanse i datastøttet HR-beslutningstaking.

Funksjoner som tilbys av Freshworks HRMS

 • Søkersporingssystem
 • Virtuell onboarding
 • Ansattdatabase
 • Kortere ansettelsestid
 • Papirløs ombordstigning av nyansettelser
 • Kraftig rekrutteringsautomatisering
 • Data støttet HR-beslutninger
 • Ansattes avspaseringssporing
 • Ansattdatabase og selvbetjening

Plasser den ved #3

Manatal

Manatal rekruttering SaaS har endret ansettelsesprosessen for rekrutteringsteam. Den skybaserte rekrutteringsprogramvaren har gjort det enklere for ansettelseslederne å administrere talentmassen, ansette topptalenter, samarbeide med teamet og spore søkerens status på ett sted. Det AI-baserte ansettelsesverktøyet er enkelt å integrere med jobbportaler, få anbefalinger og sette opp intervjuer innen minimumsperioden.

Funksjoner som tilbys av Manatal –

 • Tilpassbar jobbpipeline
 • Automatisert CV/CV-formatering
 • Automatisert anbefaling av kandidater
 • Masse e-post
 • Zapier-integrasjon

Med Manatal kan rekrutteringsteamet administrere jobbkampanjene sine på hvilken som helst plattform (fra Linkedin til Naukri). Den tilbyr også anbefalinger basert på stillingsbeskrivelsen som skaper et omfattende resultatkort for enkel ansettelse.

GoHire

GoHire, som navnet antyder, gir deg full kontroll over verktøyet med virtuelle rekrutteringsassistenter. Det reduserer kostnadene ved å ansette betydelig, men hjelper deg også med å ansette de beste folkene til jobben.

GoHire har allerede tjent over 2000 ledende merker i 50 land med kunder som Voucher, Swapcard, Sweet berry, myThings, Promoter, Snagajob og mer. GoHire har gjort det mulig med sine sentraliserte ansettelseskampanjer som gir én enkelt plattform for å utføre aktivitetene dine og sjekke status og eliminere komplekse elementer fra scenen.

Kundene elsker de økonomiske og tilpassede ansettelsesplanene fordi de tilbyr alle de riktige verktøyene du kan trenge for å evaluere hver kandidat raskt. Utvalget av utvalgsverktøy som screeningsspørsmål, spørreskjemaer og evalueringer gjør hele ansettelsesprosessen jevnere, noe som fører til bedre ansettelsesbeslutninger.

Funksjoner som tilbys av Gohire

 • Full kontroll
 • Reduserte leiekostnader
 • Sentraliserte ansettelseskampanjer
 • Økonomiske og tilpassede ansettelsesplaner
 • Økt effektivitet som fjerner flaskehalser i ansettelsesprosessen

Harver

Harver er en annen unik løsning tilgjengelig i rekrutteringsområdet. Det tilbyr innovative løsninger med fokus på smertepunktene ved volumansettelser. Ved å betjene datastøttede løsninger til kunder som Valvoline, booking.com, McDonald’s, peloton, Teleperformance, KPMG og flere, har den automatiserte prosessen fra søknad til ansettelse slått an hos ledende globale bedriftsgiganter over hele verden.

Du kan identifisere topputøvere, måle kritiske ferdigheter, kompetanse og levere relevant validerte matchende poeng. Det tjener bedriftenes beste og spiller rettferdig med kandidatene som leter etter jobber i markedet.

Funksjoner som tilbys av Harver

 • Volumansettelser
 • Løsning for volumrekruttering
 • Valvoline, booking.com, McDonald’s, peloton, teleperformance
 • Den automatiserte prosessen fra søknad til ansettelse
 • Utnytt sanntidsdata for å gi kritisk innsikt slik at du kan navigere i et arbeidsmarked i stadig endring.

Brukbar

La oss begynne med å utforske de enorme dataene som er tilgjengelige med Brukbar, tjener alt til beste for kunder og kandidater. Med 85 000 000 kandidater, 20 000 bedrifter på plattformen, praktiske tilbud variasjon, mangfold og mange alternativer å velge mellom for begge lag. Ting må fungere bra for selskapet fordi det også har 1 300 000 vellykkede ansettelser fra plattformene.

Med kunder som Forbes, Soho house, Ryanair, Moodle, Sephora, Joey Restaurants og Bevi, viker ikke Workable unna for å gå den ekstra milen for å betjene sine kunder og tilbyr den mest brukbare rekrutteringsløsningen til deg.

  Slik deaktiverer eller sletter du PowerPoint-animasjoner

Drivhus

Med Drivhuskan du skaffe og pleie egnede kandidater, sette opp en rettferdig ansettelsesprosess, skape en eksepsjonell ansettelsesopplevelse for alle fra rekrutterere til rekrutterere, og bruke robuste data og rapporter for å kontinuerlig oppgradere deg selv og teamene knyttet til deg.

The Greenhouse tilbyr også fleksibilitet med rekruttering og ansettelse av mobilapper med funksjoner for å skalere kravet til størrelsen på virksomheten din, noe som gjør den omtrent egnet for både små, mellomstore og store selskaper. Den virtuelle rekrutteringsassistenten tilbyr å optimere stillingsannonser med anbefalinger basert på historisk og bransjeprestasjoner.

Du kan også enkelt samarbeide med interne ansettelsesteam av Greenhouse om søknadsvurderinger, jobbtilbud og tilbudsgodkjenninger. Denne personlige opplevelsen som tilbys kundene til rekrutteringsprogramvare er unik for Greenhouse.

Greenhouse tar med seg trofeet ved å gi interessentene skreddersydd og finmasket tilgang til interessentene i rekrutteringsprosessene gjennom varsler, oppgaver og varsler.

Rekruttert

Rekruttering på farten, det er mottoet Rekruttert lever etter og absolutt lever opp til. Ikke bare tilbyr rekrutterer for å øke innkjøp, automatisere ansettelse, effektivt evaluere kandidater, men funksjoner som strålende kampanjer, flere jobbtavler, planleggerkobling og mange flere gir unik tilpasning som passer med hver rekrutterer på plattformen.

Selskapet viker heller ikke unna å vise fremgangen som er gjort så langt. De bærer det som deres hederstegn. Siden oppstarten har selskapet muliggjort en 64 % reduksjon i ansettelsestid, 4x inntektsvekst, og spart hele 240 000 USD fra leiekostnadene til kundene sine. Og vi tror det er trygt å si at hvis du leter etter et virtuelt rekrutteringsbyrå, er en rekruttert en av de sikreste innsatsene.

Topp Echelon

Topp Echelon er markedsgiganten innen rekrutteringsløsninger og har vært i bransjen siden 1988. Med robust søkersporing og CRM-programvare gir Top Echelon deg de best egnede kandidatene for rollen.

I tillegg tilbyr den også en funksjon for å fylle jobbbestillinger raskere med sitt delte nettverk. Giganten gjør det mulig ved å gjøre delte plasseringer med topp rekrutteringsfirmaer over hele landet.

Funksjoner som tilbys av Top Echelon

 • Kraftig søkersporing
 • CRM-programvare

Rekrutteringsflyt

Rekrutteringsflyt er designet for alt det tilbakevendende, repeterende travle arbeidet for rekrutterere, og gir dermed rekrutterere god tid og plass til å brainstorme på andre aspekter av jobbrollene deres.

Recruiterflow er populær blant sine kunder av flere grunner, for eksempel å være en one-stop-shop for alle rekrutteringsbehov, rett fra søknader til ansettelse. Med Recruiterflow kan du enkelt administrere pipelines og samtidig samarbeide med kunder og andre interessenter for å få et innblikk i deres krav.

Med robuste data og et superenkelt rammeverk gjør Recruiterflow det også enkelt å analysere alle kandidater ved å sette profilen deres i en betydelig skala, og dermed hjelpe rekruttererne med å ta de riktige beslutningene.

Det beste med Recruiterflow er deres insistering på å holde prosessen så rask som mulig. De har gjort det mulig for deg å rekruttere direkte fra innboksen din med funksjoner som å rekruttere assistenter i innboksen din og en dra-og-slipp-funksjon for å flytte kandidater fra positive til bekreftede. De tilbyr også en 14-dagers prøveversjon for å sjekke om det er riktig programvare for deg eller ikke.

  9 Voice Server Hosting for personlig eller bedrift [Teamspeak, Mumble, Lavalink]

Har Recruiterflow-tilbud

 • Moderne søkersporingsprogramvare
 • Designet for å gjøre det travle arbeidet (kraftig regelmotor,
 • 1-klikk kilder, administrer pipeline, samarbeid med klienter, pleie kandidater, administrer klienter, analyser
 • Rekrutter starlight fra innboksen din (dra-og-slipp), rekrutteringsassistent i innboksen din,
 • 14-dagers gratis prøveperiode

Smarte rekrutterere

Smarte rekrutterere tilby deg opplevelsen av Talent Acquisition Suite, med komplette CRM- og innkjøpsmuligheter for å finne og koble til høykvalitetstalenter på tvers av plattformen.

De gjør det mulig for rekrutterere å tiltrekke seg kandidater ved å hjelpe dem med å finne passende kandidater med direkte innkjøp, samtidig som de hjelper dem å pleie gjennom sosiale mediekanaler. Det som er enda mer spennende med hele denne reisen er at du også kan lage din karriereside optimalisert for mobil og innlemme rekrutteringsflytens flaggskip ett-klikks søknadsprosess.

Søkersporingsprogramvaren til Smart Recruiters kan hjelpe med å velge kandidater gjennom målkort, tilbakemeldinger og intervjuer. De muliggjør også samarbeid og kommunikasjon med ansettelsesteam, gir intervjutilbakemeldinger via mobilappen og planlegger oppfølgingsintervjuer samtidig som de vurderer og screener kandidater.

Funksjoner som tilbys av Smart Recruiters

 • Talent Acquisition suite
 • Fullfør CRM- og innkjøpsfunksjoner for å finne og få kontakt med talenter av høy kvalitet
 • direkte innkjøp
 • Bygg vakre karrieresider optimalisert for mobil
 • Søknadsprosess med ett klikk
 • Søker sporingsprogramvare
 • Spor målkort, tilbakemeldinger og intervjuer
 • Samarbeid og kommuniser med ansettelsesteam
 • Gi intervjutilbakemelding via mobilappen
 • Planlegg oppfølgingsintervjuer
 • Vurdere og screene kandidater
 • Bruk verktøyene til å gi ansettelsestilbud
 • Administrer godkjenninger på tilbudsprosessen
 • Send forespørselen og administrer signaturer
 • Fang opp og koble alle kandidatdata til din HRIS
 • Beregn og administrer alle beregningene dine for ansettelsessuksess

Spak

Spak er den mest uttømmende rekrutteringsplattformen på internett. Med over 4000 kunder over hele verden kan den skryte av en ende-til-ende plattform for talentanskaffelse.

Lever tilbyr sine tjenester i fire segmenter: Source and Nurture, Intervju og Hire, analyse av resultater og gjenoppdagelse av talenter. Gjennom sine personlige pleiekampanjer kan tilpasses etter kandidaten gjør opplevelsen mer utdannende og informativ for begge interessenter i prosessen. De automatiserte dryppsekvensene, innsamling av henvisninger, tekstmeldinger for å bruke evnen, LinkedIn RSC og Chrome-utvidelsen gjør hele pleie og innhenting av kandidater mer plausibel og praktisk for rekrutterere.

Lever tilbyr mangfoldsundersøkelser, intern mobilitet, konfidensiell ansettelse, selvplanlegging av kandidater, automasjonssenter og byråportal for å gjøre ansettelsesprosessen jevnere.

Funksjoner som tilpasset dashbord, datavisualisering, pipeline-konverteringsfrekvenser, manager-dashboards, mangfoldsinnsikt og unike BI-plattformer analyserer resultatene enda mer nøyaktig, og gir dermed det beste settet med talent for rollen.

Konklusjon 👩‍💼

Nå som vi har diskutert nesten alle de ledende rekrutteringsløsningene som er tilgjengelige i markedet, må vi presisere at hver løsning har noe unikt å tilby og basert på dine krav og organisasjonens størrelse. Bruk prøveplanene som er tilgjengelige med plattformene nevnt ovenfor, og ta en informert beslutning.

Sjekk ut disse bakgrunnsbekreftelsesverktøyene før du ansetter.

x