tipsbilk.net

Topp 16 AAA-spill som tiltrekker hele spillfellesskapet –

AAA-spill har alt spillere elsker – fantastisk grafikk, overbevisende historiefortelling, vakre nye verdener å utforske og kraftfull spilling.

AAA-spill eller trippel-A-spill utgjør en betydelig del av denne voksende industrien. I løpet av de siste to tiårene har videospill blitt et stort underholdningsfenomen. Da pandemien rammet i 2020, så videospillindustrien en dramatisk vekst. Nå er videospillindustrien verdt mer enn 300 millioner dollar, ifølge Accenture.

Som sådan kan AAA-spill spilles på PC-er og konsoller; AAA-spill regnes som de beste innen spill. De er store budsjettproduksjoner med mye å tilby når det gjelder innhold, action, eventyr og kvalitet.

Nå, enten du begynner i AAA-spillverdenen eller ser etter et nytt spill å spille, kan vår liste over de beste AAA-spillene hjelpe.

Call of Duty Modern Warfare II

Sjanger: Action
Støttede plattformer: PlayStation 4 og utover, Xbox One og XBOX Series X|S, PC via Steam og BattleNet

Med en ikonisk retur av Task Force 141, kaller Modern Warfare II deg inn i den nye æraen med Call of Duty. Hva er nytt? Futuristisk spilling kombinert med avansert AI i tillegg til våpenhåndtering, grafiske innovasjoner og en ny Gunsmith!

Hva å forvente? En virkelig oppslukende opplevelse hvor du kan gå for småskala taktiske operasjoner eller høyt klassifiserte infiltrasjonsoppdrag. Kjemp med troppen din i Task Force 141 i et enkeltspilleroppdrag som går over hele kloden. Gå solo eller rally med troppen din i flerspillerkamp.

Forbedre teambyggingsferdighetene dine med et Special-Ops-oppdrag. Nye kart, sesongbaserte feiringer og fellesskapsarrangementer vil også være en del av denne pakken!

Minecraft Dungeons: Ultimate Edition

Sjanger: Action-eventyr
Støttede plattformer: PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, PC via Steam

Ser du etter et action-eventyrvideospill som lar deg rollespille? Minecraft Dungeons ligger i det samme Minecraft-universet, og ble opprinnelig tenkt som et enkeltspillerspill. Det har utviklet seg til en annen spillstil som støtter opptil 4 spillere.

Hvis du vil ha nye oppdrag, nyere våpen og vanskeligere utfordringer, kan du begi deg inn i fangehullene med de 6 DLC-ene. I motsetning til Minecraft har historien avanserte filmiske elementer og en historiedrevet lineær progresjon.

Hovedoppgaven til historien er å redde verden fra Arch-Illagers tyranniske klør. Du kan ri inn i kamp alene eller beskytte landsbyboerne med troppen din mens du går gjennom vilt varierte nivåer i denne fantastiske jakten på frihet.

Du kan også forvente ukentlige utfordringer, sesongmessige eventyr og temabegivenheter innenfor det nylig introduserte progresjonsrammeverket.

Final Fantasy VII Remake Intergrade

Sjanger: Action-rollespill, eventyr
Støttede plattformer: PlayStation 4, Playstation 5, PC

Hva er spesielt med Final Fantasy VII Remake Integrade? Det er en bedre versjon av den prisbelønte Final Fantasy VII Remake, med visuelle forbedringer og en ny historiebue. Dette spillet har en utvidet spillopplevelse med mange oppslukende tillegg som du kan glede deg over.

Final Fantasy VII Remake Integrade lar deg nyte det beste fra begge verdener: sanntids action og relativt tradisjonelt kommandobasert spill. Kjemp mot det onde kraftselskapet Shinra som miner bort planetens energi og gjør deg klar til å være en del av historien som vil definere verdens skjebne.

  15 beste Galaxy Note 3 tilpassede ROM-er

Bli en del av Avalanche, en av de siste forsvarerne av din verden, når du går inn i det tidløse universet til Final Fantasy. Nyskapende grafikk og avansert spilling skiller den fra andre versjoner.

Marvels Avengers

Sjanger: Superheltspill
Utvikler: Crystal Dynamics og Eidos Montréal.
Støttede plattformer: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox og PC via Stadia og Steam

Med en spillopplevelse som virkelig er heroisk, lar Marvel’s Avengers deg låse opp din indre superhelt og spille en original historie som en del av Reassemble-kampanjen.

Gjør deg klar til å spille som hver av Avengers (9 spillbare helter å velge mellom) og stå ansikt til ansikt med ikoniske skurker i flerspillerkrigssoner. Se Marvel-universet komme til live. Bygg laget ditt, avslør hemmelige hemmeligheter og gjør deg klar for 25 timers spilling i dette episke tredjepersonsspillet.

Hvis du vil ha mer enn enkeltspillerkampanjen, gå flerspiller og sett sammen en superheltgruppe med vennene dine, medspillere eller AI-støttede spillere.

I tillegg slutter ikke historien med Reassemble-kampanjen. Du får utforske forskjellige oppdrag og nye lokasjoner i en stadig voksende verden. Dra også full nytte av et avansert utstyrssystem og bruk antrekk inspirert av 80 år med Marvel-lære!

God of War Ragnarök

Sjanger: Rollespill action-eventyr videospill
Støttede plattformer: PlayStation 4, PlayStation 5

Hvis du er en fan av den prisvinnende God of War (2018), er du godt kjent med de ni rikene og profetiene i den norrøne sagaen. God of War Ragnarök er en unik mulighet til å gjenoppleve Kratos og Atreus sin ekstraordinære norrøne reise i Myths of Midgard.

Kjemp for en fremtid du tror på, eller hjelp til å skrive en med dine gjerninger. Har dessuten sjansen til å spille som Atreus for første gang. Dette spillet regnes som et kunstverk for sine perfekte forestillinger, spennende eventyr og flotte handlinger.

Dødelige kamper og haptiske tilbakemeldinger kombineres for å skape en virkelig oppslukende opplevelse. Med fullt utviklede karakterer og vakre settinger er historieprogresjonen strålende.

Valorant

Sjanger: Førstepersons konkurrerende taktiske helteskytespill
Støttede plattformer: PC via Windows

Riots konkurrerende taktiske helteskytespill er gratis å spille. Men det er ikke den eneste grunnen til at Valorant er så populær! Etter å ha slått mange rekorder på Twitch allerede, er ikke Valorant et enkelt skytespill.

Hvis du er en som elsker strategier og tankespill, kan Valorant være noe for deg. Å mestre Valorant er ikke lett, men det er givende. Ta deg tid til å lære inn og ut av 7 kart i Valorant, og spill som en av de 16 spillbare agentene. Hovedspillmodusen har et lag med angripere og forsvarere, med 5 spillere på hver side.

Den har en levende og tegneserieaktig kunststil som forhindrer at ting blir monotont. Når vi kommer tilbake til de 16 spillbare agentene, har hver agent en attraktiv ultimate evne. Den har nye månedlige innholdsoppdateringer og et flott fellesskap for å pakke deg!

Assassin’s Creed Valhalla

Sjanger: Action-rollespill
Støttede plattformer: Xbox Series X|S, Xbox One, PS 5, PS 4, PC

Assassin’s Creed Valhalla er en del av serien som spenner over 23 spill, og bærer historien videre med sine utmerkede bilder, historiefortelling og kamper. Sett rundt Viking-invasjonen av England, vil du gå inn i spillet som Saviour, en uredd kriger som vil lede klanen fra det øde og kalde Norge til de frodige grønne landene i Valhalla.

  Hva er overføring av kontanter i Acorns?

Kjemp brutale kamper, lede voldsomme raid, og slipp løs din indre vikingkriger mens du prøver å fortjene din plass i Valhalla. Spillere er allerede av den oppfatning at det er i ferd med å bli et av de beste spillene i Assassin’s Creed-serien.

Mens Valhalla er et avvik fra andre spill, er det et eventyrspill i åpen verden med for mye innhold for alle som vil ta det med på en tur, uansett om du er en nykommer eller en langvarig fan.

Call of Duty Warzone 2.0

Sjanger: Multiplayer videospill
Støttede plattformer: PS 5, PS 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC via Windows

Selv om Call of Duty Warzone 2.0 fikk en vanskelig start på grunn av tekniske problemer, er det et enormt skritt i retning av AAA Battle Royale-spill. Et Battle Royale-spill er like bra som kartet, og Al Mazrahs verden er ganske fascinerende, med strålende tillegg som nærhetschat og et oppdatert pingsystem.

Den belønner langsomme, taktiske spillere mens den straffer de som elsker å bevege seg raskt. Dette spillet har også et minimap-system, som gjør spillet kjedelig og frustrerende.

Gjør deg klar for en visceralt slående opplevelse mens du kjemper deg gjennom fiender på tvers av 18 POI-er, fullfører oppdrag i den målbaserte DMZ-modusen og beveger deg raskere med nye taktiske kjøretøy.

Cyberpunk 2077

Sjanger: Action rollespill videospill
Støttede plattformer: PS 5, PS 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Google Stadia, PC via Windows

Ser du etter en futuristisk verden med anstendige spillere og en narrativ-drevet visuell opplevelse? Gjør deg klar for Cyberpunk 2077.

Selv om den hadde en forferdelig lansering i 2020, er alt fikset nå. Ta den en tur for sin strålende fortelling og avanserte spilling. Selv om historien er ganske kort, er dens flere avslutninger en ting av glede.

Det ligger i Night City, en vakker futuristisk verden. Spillet har flotte lydspor som legger til den oppslukende opplevelsen av de visuelle illustrasjonene.

Som et lineært AAA-spill med mange sidespor og interessante omveier, gir dette en medrivende historie!

Gotham Knights

Sjanger: Kampspill
Støttede plattformer: PS 5, Xbox Series X|S, PC via Windows

Batman er død. De kriminelle opprørerne i Gotham City har blitt levende. Nå er det opp til Batman-familien og deg å sette ned forbrytelsene og bringe håp til beboerne i Gotham Knights.

Beseire skurker, løs mysterier og redd byen fra å gå ned i galskap ved å være den nye Dark Knight Gotham City trenger.

Et RPG-spill i åpen verden, Gotham Knights kan spilles alene eller med en annen helt i flerspillerformat.

Hver av de fire heltene har forskjellige styrker som kan mestres. Hvis du er ute etter en morsom og dynamisk opplevelse, gjør deg klar til å gå inn i arven fra DC.

Elden Ring

Sjanger: RPG
Støttede plattformer: PS 5, PS 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC via Windows

Mens vi snakker om AAA-spill, krever Elden Ring spesiell omtale fordi det er kategorisert som et mørkt sjelspill.

Det gir en uforglemmelig spillopplevelse, selv for veteraner, og har en ny standard innen utforskningsspill i åpen verden.

Elden-ringen er laget i nært samarbeid med George R.R Martin, og har en overbevisende fortelling, enorme fantasilandskap, motstandere med dype bakhistorier og fengslende sideoppdrag.

Du må bli med som Tarnished og begynne reisen din for å være en Elden-herre i landene mellom.

Den siste av oss del II

Sjanger: Shooter-videospill
Støttede plattformer: PS 4

  Fix NAT Type mislyktes på PS4

Satt i en post-pandemisk verden, i Last of Us Part II, lever Ellie og Joel et liv med stabilitet forstyrret av en voldelig hendelse. Ellie setter ut for å søke rettferdighet og finne avslutning.

Det perfekte spillet som lar deg føle de følelsesmessige og fysiske konsekvensene av en pandemi-rammet verden, The Last of Us Part II har action-overlevelse banebrytende spill.

Med 300 priser til navnet sitt, er den her for å utfordre ideen din om galt og rett og helt vs. skurk!

Resident Evil 3

Sjanger: Survival horror-spill
Støttede plattformer: PS 4, PS 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Amazon Luna, Nintendo Switch, Microsoft via Windows

En nyinnspilling av 1999-klassikeren Resident Evil 3: Nemesis, Resident Evil 3 kommer med banebrytende grafikk og spilling.

Som navnet antyder, vil du kontrollere spillet fra en tredjepersons POV. Gjenopplev den grufulle kollapsen til Raccoon City som eks-STARS-medlem Jill Valentine.

Dette spillet inkluderer også en ny flerspillerversjon: Resident Evil Resistance, hvor du møter en skummel hjerne i et team på 4 overlevende.

Marvels Spider-Man remasteret

Sjanger: Superheltspill
Støttede plattformer: PS 5, PC via Windows

Marvels Spider-Man Remastered har ultrabred skjermstøtte, strålesporede refleksjoner og mange spennende måter å nyte den på.

En virkelig oppslukende opplevelse der du møter en Peter Parker som er flinkere til å bekjempe forbrytelser i NY City.

I denne actionfylte historien kolliderer Spider-Man og Peter Parkers verdener for å skape et levende Marvel-univers i en by som aldri sover.

Få hendene på en pakke som lover nye utfordringer, omfattende historielinjer og 3 nye kapitler – alt med Marvels Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition.

Evig undergang

Sjanger: Førstepersonsspill
Støttede plattformer: PS 5, PC via Windows

Helvetes hærer er over hele planeten vår. Reis deg som Slayer i dette enspillerspillet, Doom Eternal, og opplev den dødelige kombinasjonen av kraft og hastighet.

Redd menneskeheten og dra på oppdraget ditt til Raze Hell med den nyeste demondrepende teknologien og demondrepende supervåpenene dine.

Få tilgang til to kampanjeutvidelser – The Ancient Gods – Part One og Part Two når du kommer i gang med din søken etter å redde verden fra helvetes demoner.

Apex Legends: Eclipse

Sjanger: Battle royale helteskytespill
Støttede plattformer: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch og PC via EA App og Steam

Et gratis helteskytespill, Apex Legends: Eclipse, sikrer at du alltid har «seier i sikte» med Catalyst, den helt nye legenden med strålende kampkrefter. Hva kan du forvente? Kjemp mot royale og legendariske karakterer med et sett av styrker og evner i stadig utvikling.

I tillegg kan du oppleve et voksende utvalg av kraftige våpen og spillskiftende utstyr på en begrenset tid og bli den siste stående troppen i spillet.

I dette spillet får du fordype deg i månelandskapet og utforske restene av Zip Rails nye kart Broken Moon, en raskere måte å reise på. Ikke bare det, lås opp kraften til Eclipse Battle Pass og HAVOC automatgevær og bruk legendariske nye ferdigheter for en spennende eskapade over månen.

Forfatterens notat

AAA-spill fortsetter å dominere spillindustrien. Tross alt, med oppslukende spilling, imponerende bilder og ekstraordinære utfordringer, hvorfor skulle de ikke det?

Enten du ønsker å fordype deg i fantasiverdenene Ragnarok, Marvel, DC, Call of Duty eller månelandskapet, kan de 16 spillene ovenfor gi deg en uforglemmelig spillopplevelse uten sidestykke.

Uansett hvilket spill du velger, gjør deg klar for en virkelig strålende opplevelse!

Du kan også utforske noen av de beste PlayStation VR-spillene for en oppslukende opplevelse.

x