tipsbilk.net

Topp 8 plattformer for å ansette WordPress-utviklere

Det er aldri lett å ansette en WordPress-utvikler mens du hører om utallige rapporterte svindel. La oss likevel prøve å gjøre det riktig med noen ansettelsesstrategier og disse plattformene.

Bedriften din henger i en tynn tråd når du søker etter en WordPress-utvikler.

Og det er spesielt risikabelt når du selv er uvitende om webutvikling. I så fall blir det lett for noen å lage et rot ut av virksomheten din og likevel stikke av med pengene.

Kilde: Upwork

Hva skal du se etter når du ansetter en WordPress-utvikler?

Hvis du leser dette, vil jeg anta at du er en nettsideeier som ønsker å ansette frilansere for kortsiktige prosjekter.

I så fall er spillereglene litt annerledes enn jaktkandidat(er) for en heldagsjobb. Dette er noen tips basert på min erfaring.

#1. Sjekk porteføljen

Dette er en no-brainer, eller i det minste ser det ut til å være det.

Hver kontraktsutvikler som er verdt sitt salt har en imponerende portefølje, som du bør legge merke til.

Men her kommer en vri – frilansverdenen inkluderer også juksekoder som stjeler andres porteføljer, avslutter avtalen og outsourcer den videre til en utvikler!

Jeg anser vanligvis ikke dette som et betydelig problem, men folk som dette har ingen anelse om WordPress eller PHP-utvikling og ender opp med å ødelegge prosjektet. Enten stikker de av med pengene eller leverer en underordnet plugin/tema som bare suger.

Deretter ser vi etter noen overlevelsesstrategier for bedriftseieren når det kommer til jungelen av frilansing.

#2. Kryssspør porteføljen

Nå som du har porteføljen, gi den en dyp titt og lag et spørreskjema.

Men ikke vær så opplagt – du vil sende spørreskjemaet som en overraskelse i neste samtale eller møte! Hvis de virker nølende eller snakker i sirkler, vet du at det er på tide å se et annet sted for å ansette din perfekte WordPress-utvikler.

Selv om de eksakte spørsmålene avhenger av prosjektet, er her noen jeg kan foreslå:

  • Følger du retningslinjene for WordPress-kode? Hvorfor og hvorfor ikke? (Det er ikke et stort problem selv om utvikleren ikke følger dem; den stilen med koding tar for mye tid. Men det er viktig å bedømme om utvikleren i det hele tatt har hørt om WordPress-kodestandardene.)
  • Hvor lang tid tok det deg å bygge denne plugin? Kan du lede meg gjennom prosessen?
  • Hva er de vanlige feilene, ifølge deg, som utviklere gjør når de lager temaer?
  • Hva er begrensningene for dette temaet når det kommer til ulike skjermstørrelser og nettlesere?
  • Hvilken optimalisering har du tatt vare på i utviklingen av dette temaet/plugin?
  • Hvilke open source plugins har du studert som utvikler? Kan du lede meg gjennom hvordan de fungerer? (Det er greit selv om du ikke forstår mye her – ideen er å se hvor kjent den personen er med håndverket sitt.)
  Hvordan fikse Apex Legends 1.84-oppdateringen som krasjer

Hvis du tror du ikke er i stand til å forstå svarene, ta dem opp og legg ut noen på WordPress-forumene – be om råd fra fellesskapet om hva de synes om utvikleren!

#3. Referanser

Be om noen tidligere poster. Ikke forvent å høre jubel fra hver klient, siden ikke alle kvalifiserer som gode arbeidsgivere selv.

Likevel bør en utvikler ha noen troverdige bevis fra de tidligere prosjektene og de tilknyttede personene.

Og ikke ta et oppgjør med telefonnumre, siden noen mennesker har spillet rigget langt nok – insister på offisiell e-post og sørg for at du skriver til dem!

#4. Bruk et deponeringssystem

Betalinger er der de fleste prosjektsamtalene bryter sammen.

Utvikleren ønsker ikke å bli frastjålet noen dagers innsats, bare for at klienten skal forsvinne. Og klienten ønsker ikke å tape tid og penger til noen som plutselig ble til en rømling.

Det er mulig å overvinne disse bekymringene uten å måtte ty til «Du kan stole på meg 100%» — bruk et deponeringssystem som Upwork, Freelancer, etc. Deponeringstjenesten holder pengene dine til arbeidsmilepælene er oppnådd, og alt er dokumentert for juridiske formål.

#5. Våg deg utenfor WordPress (og PHP!)

Dette er valgfritt, men det er en utmerket idé å vite om en utvikler er begeistret for nettteknologi generelt og er på topp med dagens teknologistabler.

Å kjenne til trendende bransjeemner hjelper deg med å håndtere kravet i flere tilnærminger, og du vet aldri hva du leter etter eller kan gjøres bedre med en annen stabel som Nodejs, Ruby, etc.

#6. Snakk med noen få utviklere

Med mindre du kjenner noen med tidligere arbeid, er det alltid godt å snakke med noen utviklere om dine krav.

Samle alle tilbakemeldingene og se hva som høres best ut for deg. Ikke bare hold deg til tekniske grenser, men se også etter generelle personlighetstrekk.

Og ikke glem å stole på magefølelsen din. 🧐

Så nå som du vet noe tøft, la oss se på noen ansettelsesplattformer for å teste disse ferdighetene og ansette den perfekte WordPress-utvikleren.

Kodebar

Kodebar er en frilanserplattform eksklusiv for WordPress-utvikling. Du kan sjekke utviklerkatalogen og få et gratis estimat for prosjektet ditt.

  13 Newswire eller pressemeldingsdistribusjonstjenester for PR-team å bruke

Codeable har en pool av dyktige medarbeidere for de minste oppgavene som å fikse 404-feil til et tilpasset tema/pluginutvikling eller webdesign.

Denne plattformen er unik fordi du får et enkelt prisanslag og ikke et budgivningssystem der frilansere underbyr sine jevnaldrende for å gripe muligheten.

Dessuten får du en kuratert liste over de fem beste valgene du deler et felles arbeidsrom med for å finne utvikleren av dine behov.

Codeable fungerer som et deponeringssystem der du betaler alle prosjektavgiftene på forhånd, som deretter betales til WordPress-utvikleren når du merker prosjektet som fullført.

WPhired

Hvis Codeable var litt for mye håndholdt, vil du kanskje like WPhired. Enkelt sagt er det et eksklusivt WordPress-jobbbord hvor du lister opp kravene og velger blant søkerne.

WPhired har også en gratis innsendingsplan, og du kan flytte til de betalte for aktive kampanjer gjennom deres sosiale mediekanaler og få åpningen oppført som omtalt.

Avslutningsvis passer dette erfarne arbeidsgivere for å ansette WordPress-utviklere som kan håndtere alt uavhengig.

Toptal

Toptal selger seg selv som en topp 3% freelance talentplattform. Se på vurderingsprosessen deres, og du vil forstå hvorfor.

Du kan haste gjennom utviklerprofilene på forhånd før du gjør det første grepet.

Deretter betaler du et depositum for å starte en to ukers risikofri prøveperiode, på slutten av denne kan du enten avvise kandidaten og be om en annen eller fortsette mens du betaler for den vellykkede prøveperioden.

Interessant nok kan du be Toptal om å sende kampen din til den geografiske plasseringen du ønsker for en bestemt tidsperiode.

Til slutt kan Toptal være det perfekte stedet å ansette en WordPress-utvikler for oppstartene til de etablerte teknologigigantene.

Jobs.WordPress.net

Jobs.WordPress.net er en jobbtavle fra skaperne av WordPress selv.

Du kan sende inn krav for å ansette WordPress-utviklere med fullstendige detaljer, og oppføringen blir live etter nøye moderering fra frivillige.

Dette er igjen for ekspertene siden det ikke er noen kontrollprosess, og du alene er ansvarlig for å finne den beste matchen.

Dessuten foregår alt annet mellom begge parter uten bistand eller garantier overhodet.

Gun.io

Med det uvanlige navnet, Gun.io går på linjene med Toptal, Codeable, etc. Du får eksternt talent med en skikkelig bakgrunnssjekk, referanser, videointroduksjon osv., for å gjøre den riktige ansettelsessamtalen.

Det starter med at du åpner opp om jobben for utviklere, screener toppkandidaten for å få den til å fungere, og Gun.io-teamet tar seg av resten.

Følgelig får du fokusere på kjernesakene mens kontraktene, timene og betalingene ligger hos ansettelsesplattformen.

All denne bistanden koster 15 % av kandidatens førsteårslønn.

  Fix Field Browser inneholder ikke en gyldig aliaskonfigurasjon

Terning

Terning lover kunstig intelligens for å sile ut falske kandidater, slik at du bare får det du trenger. I hovedsak er dette en jobbtavle å legge ut oppføringen din og få kandidatene å velge fra.

Spesielt er Dice først og fremst funksjonell i USA. Imidlertid kan du få eksterne kandidater eller utforske flytting i henhold til diskusjonene.

En enkelt stillingsannonse forblir aktiv i 30 dager og promoteres på Dice og deres partnernettsteder. Dessuten får du rabatter basert på antall publiserte jobber.

Til slutt faller dette igjen på ekspertområdet uten moderering fra selve plattformen.

Stack Overflow

Stack Overflow er ikke en tradisjonell jobbtavle eller et nettsted for talentinnhenting for å ansette en WordPress-utvikler. Uansett kan det hjelpe deg med å representere merkevaren din og gjøre massevis av ting, inkludert å legge ut stillingsannonser sett av millioner av mennesker over hele verden.

Det som gjør denne plattformen unik er synligheten du får ved å ha merkevaren din på en av de 100 beste nettstedene (i henhold til Alexa-rangeringer) i verden.

Dessuten er Stack Overflow et utviklerhjem med over 100 millioner månedlige besøk. Så du kan være trygg på mye eksponering for de rette kandidatene.

Avslutningsvis er Stack Overflow for den generelle merkevarebyggingen, kampanjene, engasjementet osv., og bør være ditt valg hvis du er i dette på lang sikt.

Fjernkontroll OK

Vil ha lastebillass med søkere å velge mellom. Prøve Fjernkontroll OK. Stillingsoppføringen din når over 200 000 jobbsøkere, mer enn 1 800 000 eksterne arbeidere og 126 jobbtavler. Og du er garantert minst 200 søknader per ledig stilling.

En enkelt stillingsannonse vil sette deg tilbake med minst USD 899, som forblir aktiv i de neste 30 dagene. Og dette går over USD 1000 per stilling, avhengig av rekkevidden og eksponeringen du angir for oppføringen. Du kan imidlertid få en jobbpakke for rabatter.

Til slutt er dette bra hvis du vil ha mange ansettelsesvalg og har erfaring med å administrere en WordPress-utvikler selv.

Konklusjon 👩‍💻

Dette var vårt ydmyke forsøk på å hjelpe deg med å ansette en WordPress-utvikler. Det er imidlertid ingen fast formel for en perfekt ansettelse, og det er spesielt vanskelig for forretningsmenn på nybegynnernivå.

Likevel har du noen utmerkede tredjeparts kontrollplattformer som gjør den vanskelige delen for en liten avgift.

Dessuten er noen mer vanlige veier å prøve for den passende kandidaten Upwork, Freelancer, Guru, etc. Personlig ville jeg søkt etter noen fra min geografi og møtt personlig før jeg behandlet noen med min nettstedslegitimasjon å leke med.

Imidlertid har vi alle hørt organisasjoner rapportere suksesshistorier med eksterne ansatte.

På en sidenotat kan jeg ikke la være å henvise deg til vår gigantiske WordPress-artikkelbase som vil gi svar på de fleste WordPress-spørsmålene dine. Følg med.

x