Topp Metaverse Krypto-mynter å kjøpe

Mens metaversen gjør inngrep i livene våre, er det på tide å diskutere noen topp metaverse kryptomynter.

Metaverse er en digital verden som forventes å fungere parallelt med dette håndgripelige riket. Men du kan vel ikke forestille deg noe univers uten en valuta?

Hvordan tror du den allerede lange listen over metaverser vil overleve?

Uansett hvor mange metaverse-selskaper som tar dette på alvor, kan det ikke være noen metaverse uten metaverse kryptomynter.

Metaverse kryptomynter: hva, hvorfor og hvordan?

Metaverse-mynter gir deg mulighet til å gjøre akkurat det en vanlig fiat-valuta lar deg i denne virkelige verden.

Disse begrensede forsyningene av kryptomynter støttes med blokkjedeteknologi.

Mens folk tidligere pleide å kjøpe det for å ha gjenstander i spillet for blockchain-spill, blir det mye mer seriøst nå.

For eksempel kan du kjøpe et stykke (virtuell) eiendom på Decentraland med MANA, en metavers kryptomynt. Og gradvis kan du låne den ut til noen for å åpne en virtuell butikk når plattformen blir overfylt med brukere.

Hva???

Ta det fra McDonalds forsøk på å åpne en metaverse restaurant å levere mat til virkelige adresser eller Hyundai setter opp en metaverse-fabrikk.

Med Samsung har også et metaverse-uttak, det virker som begynnelsen på en trend. Snart nok vil metaverse være et sted å henge ut – og et veldig populært sted.

Merkevarer vil annonsere, koble til og selge gjennom det.

Men ikke forveksle metaverse med bare en stor butikk.

Folk har begynt å være vertskap for live-arrangementer, utstillinger, møter og til og med date på metaverse.

Ergo, noen få topp metaverse kryptomynter er verdt vår oppmerksomhet. De kan være fremtidens gå-til-datavaluta i disse virtuelle verdenene.

La oss diskutere dem, og starter med den første…

Enjin mynt (ENJ)

Enjin mynt er et Ethereum-basert token. Du kan bruke dette til å kjøpe eiendeler i flere metaverser knyttet til Enjin-økosystemet.

Mens de fleste topp metaverse kryptomynter er knyttet til bare deres overordnede metaverse-prosjekter, kan Enjin Coin bevise stor verdi på grunn av tilknytningen til mange nettverk.

  Hvordan dra nytte av tidlig tilgang til NFT Drops

Du kan lagre Enjin på hvilken som helst Ethereum kryptolommebok, som Metamask.

Man kan kjøpe eller bytte Enjin-mynter på flere kryptoplattformer som Binance, Crypto.com, Coinbase, Gemini, etc.

Decentraland (MANA)

I motsetning til ENJ, er MANA et annet Ethereum-token som er knyttet utelukkende til en enkelt metavers: Decentraland. Du kan bruke den til å kjøpe landpakker, varer og tjenester fra andre brukere i Decentraland.

Men ikke la dette faktum feilvurdere MANA, ettersom Decentraland er et av de beste metaverse-prosjektene. For øyeblikket er MANA den øverste metaverse-mynten med en markedsverdi på over 5 milliarder dollar.

Du kan kjøpe MANA på Coinbase, Kraken Gemini, etc.

Illuvium (ILV)

Illuvium er et desentralisert RPG- og samlingsspill, og ILV er Ethereum-tokenet knyttet til det.

Konseptet er det samme som enhver Metaverse, men dette er rett og slett formet som bare et spill.

Spillet er sentrert rundt 3D-rollespill for å samle Illuvials (beist i spillet) for å kjempe mot andre brukere og utforske den herjede planeten.

Spesielt trenger du ikke ILV for å spille Illuvium ettersom kjøpet i spillet blir tatt hånd om med Ether (ETH).

Formålet med ILV-eierskap er imidlertid å ha medbestemmelse i styringsvedtak. I tillegg kan du satse for å tjene mer ILV gjennom inntektene i spillet.

Som det fremgår tydelig av de vanlige spørsmålene, eier folk som eier 100 % av inntektene i spillet. Så det kan være lønnsomt i fremtiden hvis spillet løfter seg til utmerkede tall.

Du kan kjøpe ILV fra Binance, Crypto.com, KuCoin, etc.

Sandkassen (SAND)

SAND er et ERC-20 kryptotoken som brukes i metaversen: The Sandbox. Igjen, dette er rettet mot spillere som leter etter en digital opplevelse å kjøpe, selge og bygge i den metaversen.

Så du kan kjøpe en pakke med land, tjene penger på den med eiendeler eller ganske enkelt videreselge den på et senere tidspunkt som en ikke-fungibel token. Du kan også lage spill med Sandbox-spillprodusenten uten noen kodeferdigheter. Disse spillene legger til mulighetene for å tjene i spillingen.

I likhet med Enjin-plattformen kan SAND-innehavere delta i Sandbox-styringen. På samme måte kan de satse sine SAND-tokens for å maksimere Sandbox-inntektene ytterligere.

Du kan kjøpe SAND på Binance, UPbit, BITTREX, etc.

Axie Infinity (AXS)

Du må kjøpe minst tre AXS til å begynne med Axie Infinity. Axie Infinity Shards (AXS) er ERC-20-tokenene som støtter Axie metaverse.

  Hva er Little Moon ved siden av tekst på iPhone?

Axies er kjæledyrene i spillet som hjelper deg å vinne kamper for å få flere av dem. Økosystemet er basert på overføring av eiendeler fra bruker til bruker, med de rapporterte 95 % av inntektene som går tilbake til spillerne.

Bortsett fra Axies, kan du kjøpe flere gjenstander i spillet, for eksempel landtomter. Når dette skrives, var den mest økonomiske tomten på Axie-markedet priset til USD 7628.

Så gale som det høres ut, er noen mennesker det forlater hverdagsjobbene sine for å spille Axie Infinity.

Du kan også satse AXS for å tjene belønninger. Dette er styringssymbolet til Axie-universet med en markedsverdi på 3,4 milliarder amerikanske dollar.

Denne topp metaverse mynten er oppført på Binance og Uniswap for kjøp.

VOKS (WAXP)

VOKS er forkortelse for Worldwide Asset eXchange™. Det er en av de mest brukte blokkjedene med over 15 millioner daglige transaksjoner.

WAX prøver å revolusjonere NFT-er med sitt vIRL-konsept. Ta en titt:

WAXP er en av de beste metaverse-myntene som er hjemmehørende i WAX-blokkjeden. Hovedpoenget er å satse WAXP for å samle innsatsbelønninger. I tillegg gir det deg styringsmakter i fremtidige forslag.

I tillegg kan du også bruke WAXP med spill på WAX, som det ikke er mangel på. Eiendelene i spillet handles som NFT-er som du kan selge med fortjeneste. Til slutt er insentivet for å handle NFT-er på den karbonnøytrale WAX-blokkjeden null transaksjonsgebyrer.

Når dette ble skrevet, var WAXP tilgjengelig på BITTREX, Binance, etc.

Theta Network (THETA)

Theta er det første i sitt slag peer-to-peer videoleveringsnettverk. Det løser treg videolevering i forskjellige deler av verden. I tillegg er målet å tilby en økonomisk løsning for innholdslevering for strømmeselskapene.

THETA-token er insentivet du får for aktiv deltakelse i videonettverket. Du kan bruke disse tokenene til å donere, få tilgang til premiuminnhold og dele virtuelle gjenstander som en NFT.

Bortsett fra å gi bort ekstra nettverksressurser, kan du satse THETA for å tjene penger ytterligere. I tillegg er dette også en styringstoken som ligner på WAXP, SAND, AXS, etc.

Spesielt er THETA bare tredje på listen over topp metaverse kryptomynter med en nåværende markedsverdi på USD 3,6 milliarder.

  Alt om ansiktsgjenkjenning for bedrifter

Til slutt kan du kjøpe THETA hos Binance, CoinDCX, etc.

SushiSwap (SUSHI)

SushiSwap er en desentralisert utveksling med SUSHI som det opprinnelige tokenet. Den kjører på Ethereum og stimulerer brukerne som hjelper den med å kjøre plattformen.

SUSHI-innehavere satser symbolene sine for at handelsmenn skal handle. Avslutningsvis blir de belønnet med transaksjonsgebyret betalt av børsbrukerne.

Interessant nok drives SushiSwap av Smart Contracts og ikke noen sentral myndighet. Dette betyr også at SUSHI også er et styresett.

Du kan kjøpe SUSHI hos Uphold, Binance, Coinbase, etc.

Chromia (CHR)

CHR er det opprinnelige ERC-20-symbolet til Chromia økosystem, som kaller seg en relasjonell blokkjedeplattform. Målet er å forenkle opprettelsen av desentraliserte applikasjoner (dApps) ved å kombinere blokkjedeteknologi med konvensjonelle relasjonsdatabasesystemer.

DApps på Chromia betaler hostingavgiftene i CHR. I tillegg samler dApps selv inn det som avgifter betalt av applikasjonsbrukerne. Dessuten er det et styringstegn for Chromia-blokkjeden som deltakerne kan satse for belønninger.

Chromia-token (CHR) er tilgjengelig for kjøp på Binance, CoinDCX, etc.

PlayDapp (PLA)

PLA er nok et ERC-20-token, valutaen i spillet for PlayDapp økosystem av spill.

Denne samlingen av spill har interoperable eiendeler. Du kan spille med eiendelen din, oppgradere den og føre den opp på markedsplassen for å tjene penger. Hvert salg har et transaksjonsgebyr som deles mellom selskapet og spillutviklerne.

Du kan finne den oppført på store børsplattformer som Coinbase, Binance.

Konklusjon

Dette var vår oppsummering av noen av de beste metaverse-myntene å kjøpe med de integrerte metaverse-prosjektene.

Men ikke invester mer enn du har råd til å tape. Det er tonnevis av nye prosjekter, og ingen vet deres eventuelle skjebne.

Avslutningsvis, vær informert og gå sakte i jakten på de beste metaverse-myntene.

På en sidenotat, sjekk ut noen av de beste metaverse-selskapene med deres virtuelle implementeringer.

x