Wallpaper Plus er en komplett bilderedigeringsapp for iOS [Jailbreak]

Har du noen gang funnet et bilde på nettet som ville vært et flott bakgrunnsbilde hvis du bare kunne beskjære noen få piksler fra siden og kanskje endre størrelsen på det litt? I så fall er det sannsynlig at du endte opp med å ikke bruke bildet som bakgrunn med mindre du har en god fotoredigeringsapp på telefonen. Fotoredigeringsapper er veldig populære, og de gode er sjelden gratis, men hvis du har en jailbroken enhet, bør du vurdere å prøve Wallpaper Plus. Appen kan installeres fra BigBoss-depotet, og det er alt du kan ønske deg i en fotoredigeringsapp. Opprinnelig ment å hjelpe deg med å fikse et bilde for å bruke som bakgrunnsbilde, kan denne appen brukes til omtrent alle slags fotoredigeringsbehov; beskjære, endre størrelse, legge til tekst, leke med fargetonen på bildet, legge til klistremerker og uttrykksikoner og mer.

  Den populære KMPlayer kommer til Android og iOS; Vi går hands-on

Start appen og velg et bilde fra kamerarullen eller ta et med kameraet. Du vil være mer enn kjent med fargeeffektene og beskjæringsalternativene appen støtter. Beskjæringsverktøyet har forhåndsinnstillinger for størrelse slik at du kan få et fint firkantet bilde å bruke på Instagram. Filtereffekter kan brukes, og lysstyrke, kontrast og fargetone kan redigeres fra alternativet Justering.

Dette er alle alternativer du er mer enn kjent med siden de vanligvis er en del av de mest grunnleggende bilderedigeringsappene. De virkelig bemerkelsesverdige funksjonene som får deg til å sette deg opp og være oppmerksom er tonekurven og tekstalternativene. Trykk på Tonecurve-alternativet og dra punktene på grafen du ser på skjermen for å manipulere fargetonene.

  Fire bemerkelsesverdige tillegg til meldingsappen i iOS 8

Tekstverktøyene er også ganske bra; du kan legge til en tekst i alle størrelser, farger og velge fra et stort utvalg av flotte skrifttyper. Justeringen av teksten kan også endres for å passe dine behov.

Andre bilderedigeringsalternativer inkluderer et verktøy for å endre størrelse, klistremerke- og uttrykksikonverktøy, selv om valgene i begge er ganske slanke, og verktøyene for rotasjon og uskarphet og fokus.

Trykk ferdig og bildet legges til appens eget bibliotek hvor du så manuelt må lagre det i kamerarullen før du kan bruke det som bakgrunnsbilde eller dele det på Instagram. Nevnte jeg at du kan bruke appen til omtrent hvilket som helst bilde du vil, og at det er gratis? Prøv det ut, og jeg tviler på at du noen gang vil prøve en annen bilderedigeringsapp igjen.

  Slik aktiverer du mørk modus for iPhone på iOS 15