ZDlock er en Android-applåseløsning fra ZDBox-teamet

Vi har alle en liste over apper som vi foretrekker å holde unna nysgjerrige øyne mens vi bruker våre mobile enheter offentlig. Dette kan inkludere sosiale medier og meldingsapper, enhver app som kan utføre økonomiske transaksjoner, din favoritt e-postklient, listen fortsetter. De fleste brukere tyr til å låse hele telefonen med en pin-, passord- eller mønsterlås, noe som fort blir et ekstra ork. For de som helst ikke vil skrive inn et passord hver gang de låser opp enheten, finnes det apper som ZDlock. Denne enkle appen fra teamet bak ZDBox hjelper deg med å låse ned spesifikke apper ved å bruke tre forskjellige metoder. Detaljer etter pause.

Foruten to konvensjonelle låsemetoder (PIN og mønster), lar ZDlock deg også lage et «Fake Cover» for en app, som viser en falsk krasjskjerm hver gang noen prøver å åpne den sikrede appen. I tillegg har appen en rekke temaer for å tilpasse låseskjermen som vises når du prøver å få tilgang til en PIN-kode eller mønsterbeskyttet app.

Ved lansering lar ZDlock deg velge sikkerhetsmetoden du vil bruke. Du blir også bedt om å spesifisere et sikkerhetsspørsmål og svar i tilfelle du noen gang glemmer riktig PIN- eller mønstersekvens og må tilbakestille den.

Skjermen der du kan låse eller låse opp appene du ønsker, består av to faner; Ulåst og låst. Når du trykker på hengelåsikonet ved siden av et element under Ulåst-fanen, flyttes det til Låst-listen. For å låse opp appen igjen, gå ganske enkelt til Låst-fanen og trykk på hengelåsikonet.

For å bruke Fake Cover-funksjonen som jeg nevnte tidligere, må du først ha den aktivert fra appens Innstillinger-skjerm. Når det er gjort, naviger tilbake til Låste apper-skjermen og skyv en app til venstre for å skjule den under Fake Cover. For å deaktivere Fake Cover for den appen, skyv den bare til venstre igjen. Når denne funksjonen er aktivert for en app, vises tvungen lukkedialogen hver gang den appen åpnes. Du kan komme forbi denne dialogboksen ved å trykke lenge på OK-knappen.

Du finner også muligheten til å bytte mellom låseskjermskall i Innstillinger-menyen.

Appen er tilgjengelig gratis i Google Play Store, og du kan laste den ned til enheten din fra lenken nedenfor.

Installer ZDlock fra Play Store