tipsbilk.net

10 apper for alle strømmetjenester på ett sted

Det er kjedelig å sile hver streamingplattform for å finne noe verdt å se. Her er alt-i-ett-strømmetjenestene som lar deg søke på tvers av flere strømmeplattformer fra ett sted.

Med fremveksten av så mange strømmeplattformer er underholdning nå tilgjengelig for hånden. Dette førte imidlertid til fremveksten av et «moderne» problem; Å finne de beste TV-programmene og filmene å se er virkelig en forvirrende oppgave nå.

Vi finner oss ofte i å hoppe målløst fra en strømmeapp til en annen med den hensikt å finne noe som er verdt tiden vår. Ironisk nok bruker dette mye av din dyrebare tid.

La oss ikke glemme hvor lavmælte engstelige vi blir når vi ikke vil gå glipp av de kommende episodene av favoritt-TV-programmet vårt. La alene «Fear of Missing Out» på de populære titlene på strømmeplattformene du registrerte deg for.

Hva om det var mulig å administrere alle de individuelle strømmetjenestene som Netflix, Hulu og Amazon Prime fra ett sted? Dette betyr at du kan utføre et søk på tvers av plattformer på tvers av alle disse streaming-appene fra ett sted og følge med på hva som er trending og de kommende utgivelsene på tvers av alle disse appene uten å få tilgang til hver av disse appene individuelt.

Vel, takket være All Streaming Services Guide-appen, er det en smertefri oppgave å finne ut hva du skal se på alle strømmetjenestene du har registrert deg for. La oss gå videre, la oss se på de mest overbevisende grunnene til at det er en god idé å velge en app for alle strømmetjenester.

Fordeler med å velge Streaming Guide-apper

Streamingguide-apper tilbyr flere praktiske fordeler. Noen av dem er som følger:

  • Eliminerer strømmetrøtthet ved å kombinere alle strømmetjenestene i én app.
  • Holder oversikt over alle kommende utgivelser fra ett sted.
  • Enklere å søke etter en film eller TV-serie på tvers av forskjellige plattformer, noe som gir mer tid til å nyte innholdet.
  • Få tilgang til overvåkningslisten din fra én enkelt plattform i stedet for å sjonglere mellom dem.
  • Få personlige anbefalinger på tvers av alle strømmeplattformer.

Nå som du vet hvorfor du bør velge en dedikert strømmeguide-app for å administrere innhold på tvers av forskjellige plattformer, fortsett å bla for å sjekke ut listen over de ti mest overbevisende appene for strømmetjenester vi kunne finne.

Bare se

Med sin tilstedeværelse i over 110 land, er JustWatch en berømt strømmeguide-app som lar brukere få tilgang til alle strømmetjenester fra ett sted. Plattformen er tilgjengelig fra nettet, iOS og Android og synkroniserer overvåkningslisten din på tvers av alle enheter.

  Forstå modellforhold i Laravel Eloquent

Du vil sannsynligvis motta anbefalinger for filmer og TV-serier fra Netflix, Amazon Prime Video, Hotstar og andre plattformer basert på seerloggen din. Bortsett fra anbefalingene, kan du også se det siste innholdet som er utgitt på dine favorittstrømmeplattformer fra ett sted.

Reelgood

Reelgood hevder å være det beste stedet å søke, bla gjennom, se og spore opp TV-serier og filmer på tvers av alle strømmetjenestene deres. Plattformen inkluderer innhold fra over 150 tjenester, som Netflix, Hulu, HBO, Disney+, Prime Video og andre gratis tjenester, som du ubegrenset kan bla gjennom, se eller søke etter. Denne appen er tilgjengelig på iOS- og Android-enheter.

Du kan også referere til Reelgood for å motta personlige anbefalinger, få tilgang til kuraterte samlinger og se IMDb-resultater og Rotten Tomatoes for å få en oversikt over innholdet du ønsker å se neste gang.

Brukere kan også opprette varsler på plattformen for kommende episoder for å unngå å gå glipp av dem når de legges til strømmetjenesten.

Streaming DVR

Streaming DVR gjør det mulig for brukere å ta opp, laste ned og streame videoer fra populære strømmeplattformer og TV-kanaler som Netflix, Hulu, Amazon, Disney+, The CW, HBO Max, Peacock, Paramount+, Discovery+, Showtime, STARZ, CBS, NBC, ABC, FOX, PBS, Pluto, Tubi, Vudu, Acorn og mer direkte fra din iPhone eller Android-smarttelefon.

PlayOn Cloud-funksjonen hjelper deg med å ta opp og laste ned favoritttitlene dine direkte på din Android-telefon og iPhone før de blir fjernet, slik at du kan se dem når og hvor du vil.

Dessuten kan du ta opp HBO Max- og Disney+-videoene med annonser og hoppe over dem mens du ser innholdet offline. Du kan se det innspilte innholdet på din Roku, Chromecast, Fire TV, Apple TV eller Android TV uten å trenge den originale strømmeplattformen.

Freecast

Freecast er en pålitelig strømmeplattformaggregator som gir deg friheten til å se tusenvis av filmer og TV-serier fra alle abonnementstjenestene du har valgt fra ett sted, sammen med innhold fra hundrevis av gratiskanaler. Du kan laste ned appen fra Google Play Store og Apple App Store.

Noen av de viktigste fordelene er som følger:

  • Se innhold fra 500+ gratis TV-kanaler, inkludert 500 000+ TV-serier og filmtitler fra én plattform.
  • Få tilgang til innhold fra populære betalte abonnementer på ett sted.
  • Enkelt kombinert søk som fungerer for alle strømmetjenestene.
  Slik fjerner du hyperkoblinger fra Google Dokumenter

Få en 7-dagers gratis prøveperiode for verdifulle kanaler, diverse. kanaler og Hallmark Movies Now.

PlayPilot

Registrer deg for PlayPilot, den ultimate strømmeguiden, og slutt å bytte mellom forskjellige tjenester på jakt etter noe å se på. Appen lar deg søke, bla gjennom og holde oversikt over det kommende favorittinnholdet på mer enn 20+ tjenester uten problemer.

For øyeblikket er PlayPilot tilgjengelig i 26 land, og du kan laste ned appen på Android- og iOS-enhetene dine.

PlayPilot lar deg følge vennene dine og utforske deres rangeringer og overvåkningslister.

Du kan filtrere de tilgjengelige filmene basert på IMDb-vurdering, sjanger, produksjonsår osv. Du kan lagre filmene og TV-programmene du bryr deg om i overvåkningslisten og få umiddelbare varsler når nye episoder eller titler er tilgjengelige.

Oneflix

Den nye gutten i byen, Oneflix, er en helt ny enhetlig strømmeguide som lar deg bla gjennom de tilgjengelige TV-programmene og filmene på alle mainstream-apper, som Netflix, Disney Plus, HBO Max, Amazon Prime Video, Hulu og mange andre strømmetjenester.

Oneflix er bare tilgjengelig for iOS-enheter for øyeblikket, og kan hjelpe deg med å oppdage hva vennene dine streamer for øyeblikket. Du kan også dele eller anbefale innhold til hverandre mens du chatter på selve plattformen.

Oneflix inkluderer en kraftig universell strømmesøkefunksjon som hjelper deg med å oppdage nye titler på tvers av forskjellige strømmetjenester og hjelper deg med å få den beste avtalen når du er klar til å se dem.

Qewd

I likhet med Oneflix er Qewd også en ny strømmeguide-app som er tilgjengelig gratis på Android- og Apple-mobilenheter.

Bortsett fra å hjelpe deg med å oppdage noen nye serier og filmer som strømmer på tvers av forskjellige strømmeplattformer, inkluderer den også fordelen på sosiale medier som hjelper deg med å koble til og utvide nettverket ditt av venner, familie, merkevarer og påvirkere på plattformene. Dette lar deg få anbefalinger fra dem og oppdage nytt innhold som kan ses.

Du kan logge på favorittstrømmeplattformene dine rett fra appen, og de bruker dens dynamiske søkefunksjon for å jakte på favorittinnholdet ditt ved å bruke forskjellige filtre.

Du kan også lage Qewd-overvåkningslister og tavler, bokmerke favorittinnhold og se alt innholdet direkte fra appen. Qewd holder styr på det foretrukne innholdet ditt for å anbefale lignende serier og filmer i feeden.

Severdig

Finn enkelt hva som er «severdig» med denne streaming-TV-guiden som lar deg få tilgang til overvåkningslister på tvers av plattformer fra Android- og iOS-enheter. Din personlige strømmeguide hjelper deg med å finne TV-programmene du vil elske uten å kaste bort tid på de du ikke liker.

  9 WordPress WAF for å forhindre sikkerhetstrusler

Fansen kan se gjennom innholdet, som gir verdifull innsikt til andre brukere når de trenger å finne noe interessant. Appen kuraterer også personlige TV-anbefalinger bare for deg basert på vurderingen du ga til populære TV-serier.

Jo flere serier du vurderer, jo mer raffinerte blir anbefalingene dine. Watchworthy støtter over 50 populære strømmetjenester som Hulu, Amazon Prime Video, Netflix, HBO Max, Disney+ og så videre. Hjemmeskjermen presenterer de siste utgivelsene, nylige premierer og annet trendinnhold fra strømmeplattformene du abonnerer på.

Roku

Roku-appen er følgeappen til Ruku-nettstedet som kan nås fra Android- og iOS-enheter. Det er en ganske anstendig ressurs for deg når du leter etter gratis interessante filmer.

Det som er prisverdig er at du har flere sjangre å velge mellom, bortsett fra listen med utvalgte, som komedier, actionfilmer, historie og til og med de du neppe finner på Netflix.

Roku-appen krever ikke at du registrerer deg; du kan begynne å bruke appen for å finne filmer uten å opprette en brukerkonto.

For hva den er verdt, kan Roku-appen også fungere som en fjernkontroll som kan brukes til å kontrollere Roku-enheter. Selv om innholdsvariasjonen på appen er begrenset, er det fortsatt et levedyktig sted å besøke på fritiden for å se noen forfriskende filmer.

Google Play TV

Tidligere kjent som Play Movies & TV, er Google Play TV en annen strømmeaggregator for å oppdage og nyte underholdende innhold fra ett sted, noe som eliminerer behovet for å fortsette å sjonglere mellom forskjellige strømmeapper.

Google Play TV kan enkelt lastes ned fra Google Play Store og Apple App Store.

Google Play TV inneholder mer enn 700 000+ filmer og TV-episoder og organiserer innholdet fra dine favorittstrømmeapper i kategorier og sjangre. Den holder styr på seerloggen din og gir anbefalinger basert på hva du foretrekker og hva som er populært på tvers av streamingappene du abonnerer på.

Totalt sett vil du sannsynligvis alltid finne noen spennende titler å se, og du kan kjøpe eller leie innholdet direkte fra Butikk-delen.

Forfatterens notat

Med så mange tilgjengelige strømmeplattformaggregatorer, er det definitivt en tøff oppgave å finne den beste blant dem å gjøre opp med. Gå gjennom de vi har nevnt ovenfor, og registrer deg for strømmeguide-appen som appellerer til deg mest. Ikke mer å hoppe fra en strømmetjeneste til en annen for å følge med på de siste utgivelsene eller finne noe verdt å se!

Du kan også utforske noen beste trådløse skjermspeilende iOS- og Android-apper.

x