De beste billige VPN-ene i 2024 (mai)

Det er ingen grunn til å gå på akkord med kvaliteten med disse rimelige VPN-ene.

For mange år siden kunne billige VPN-leverandører ofte ikke matche de aller beste VPN-tjenestene på markedet, og ofret kraft og funksjonalitet for å tilby den laveste prisen. Nå har ting imidlertid gått videre, og selv noen av de billigste VPN-ene er raske, sikre og brukervennlige.

Det vanskeligste er å velge en god en, siden det fortsatt er mange der ute du bør styre unna. Så du bør definitivt gjøre leksene dine for å se hvilke av de billige VPN-ene du har valgt som leverer kvalitetshastigheter, har vanntette personvernregler, har tilgang til strømmesider og er generelt enkle å bruke.

Eller, selvfølgelig, kan du sjekke ut vår rangering av billige VPN-er nedenfor – vi har gjort alt det harde arbeidet i våre omfattende anmeldelser, og avrundet de tre beste VPN-ene som tilbyr den mest attraktive kombinasjonen av rimelighet og funksjon.

Hva gjør VPN flott og billig?

Takket være VPN-boomen de siste årene, er det nå et stort utvalg av leverandører der ute, og det har senere drevet ned prisene over hele linja. Uansett pris er det viktigste å sikre at den valgte leverandøren har utmerkede personvern- og sikkerhetsfunksjoner.

Utover det er god strømmestøtte for Netflix og andre nettsteder ofte en prioritet, i tillegg til torrentingstøtte og apper for et bredt spekter av enheter. Alle tjenestene vi har listet opp nedenfor krysser av i disse boksene, og vi anbefaler dem på det sterkeste til alle som ønsker å spare penger mens de holder seg privat på nettet.

Vår favoritt billige VPN er Surfshark. I tillegg til å være svært rimelig, har den en god oversikt over oppheving av blokkering av innhold, leverer imponerende hastigheter, og appene er polerte og premium – i sannhet er det bedre enn mange tjenester som er dobbelt så høye. Vi har imidlertid også samlet noen få alternativer, så alt du trenger å gjøre er å fortsette å rulle og velge VPN som passer deg best.

1. ExpressVPN – den beste VPN-leverandøren i dag

SPESIFIKASJONER

Antall servere: 3000+

Hastighet: Opptil 580 Mbps

VPN-plasseringer: 160 i 94 land

Maksimalt antall enheter som støttes: 5

24/7 live chat: Ja

30 dagers pengene tilbake-garanti: Ja

GRUNNER TIL Å KJØPE

Blant de raskeste VPN-ene der ute

Bred enhetsstøtte

30-dagers gratis prøveperiode

24/7 supporttjeneste

OK, ExpressVPN er ikke fullt så billig som noen av de andre VPN-ene på denne listen, men vi tror at pakken den tilbyr gjør det verdt den litt høyere prislappen. Faktisk fant vår ExpressVPN-gjennomgang at det var den beste tjenesten vi noen gang har testet.

  Hva du skal gjøre hvis VPN-en din ikke fjerner blokkeringen av Netflix lenger (2024)

Med et bredt spekter av serverplasseringer, som alle gir flammende hastigheter uansett hvor du er.

ExpressVPN-apper er også utrolig enkle å bruke, men under overflaten finner du en enorm mengde kraftige funksjoner. Det er et bredt spekter av protokoller, delt tunnelering, en kill-switch, og VPN-en bruker også «Perfect Forward Secrecy», som bruker en helt ny nøkkel hver gang du kobler til, i tillegg til å endre den hver time når du er tilkoblet.

Den store nyheten er imidlertid at ExpressVPN har inngått samarbeid med premium cloud backup-leverandøren Backblaze for å tilby et års gratis backup.

Selv billige VPN-er trenger god støtte, og Express har de beste i bransjen – live chat fungerer veldig bra med svar som kommer på sekunder, og uansett hva problemet ditt er, vil operatøren kunne hjelpe.

Den eneste ulempen er det faktum at Express er litt dyrere enn andre tjenester, men når du tenker på hva du får, regner vi med at det er verdt investeringen.

PRISER

1 ÅR (BESTE TILBUD) = $8,32 / måned

1 MÅNED = $12,95

KLIKK HER FOR Å BESØKE EXPRESSVPN

2. Surfshark – Den aller beste billige VPN-en på markedet

SPESIFIKASJONER

Tilgjengelig på: Windows, Mac, Android, iOS, Linux

Samtidige tilkoblinger: Ubegrenset

24/7 support: Ja

Play Store-vurdering: 4,3

Opphevet blokkering av strømmesider: Netflix, iPlayer, YouTube, Amazon, Hulu

Pengene-tilbake-garanti: 30 dager

GRUNNER TIL Å KJØPE

Stor verdi.
Attraktiv og effektiv Android-app.
Gode ​​tilkoblingshastigheter.
Ubegrensede tilkoblinger.

Surfshark har gjort seg et ekte navn siden oppstarten i 2018, og selv om det er en av de nyere tjenestene i bransjen, har den BVI-baserte VPN-en raskt sementert seg som en av de aller beste. Dessuten, selv om den er tilgjengelig til en rimelig pris, sparer den ikke på funksjoner – en av de viktigste er sikkerhet.

Tenk på Surfshark, og du er beskyttet av et komplett utvalg sikkerhetsfunksjoner, inkludert OpenVPN UDP & TCP og IKEv2-protokoller, en privat DNS, dobbelt-hopp VPN med AES-256-kryptering, pluss en kill-switch. På toppen av det er det også en null-logging-policy, så ingen data holdes om deg noe sted, og Surfshark er den eneste sanne VPN-en med FakeGPS tilgjengelig – det er en innebygd GPS-spoofer for å lure apper og spill.

Til tross for den utmerkede sikkerheten, forblir opplevelsen rask uansett hvor du er i verden, takket være Surfsharks 3200+ servere spredt over mer enn 100 lokasjoner i over 65 land. Det store utvalget av servere hjelper også med å levere utmerket strømmekraft, og gir tilgang til amerikanske Netflix, Hulu, BBC iPlayer og mer.

En av Surfsharks beste ting er imidlertid dens ubegrensede policy for samtidig tilkobling, noe som betyr at selv om husstanden din har 20, 30 eller til og med 50 enheter du vil beskytte med en VPN, kan du gjøre det med Surfshark for mindre enn $2,50 per måned.

PRISER

2 ÅR (BESTE TILBUD) = $2,49 / måned

1 MÅNED = $12,95

KLIKK HER FOR Å BESØKE SURFSHARK VPN

  Hvorfor trenger du en VPN for torrenting?

3. PureVPN – Omtrent den billigste VPN-en på markedet

SPESIFIKASJONER

Antall servere: 2000+

Hastighet: Opptil 580 Mbps

VPN-plasseringer: 140 land

24/7 live chat: Ja

30 dagers pengene tilbake-garanti: Ja

GRUNNER TIL Å KJØPE

Største servernettverk
Kraftige sikkerhetsfunksjoner
Veldig rimelig priset
Veletablert merke.

PureVPN er ikke ofte med i våre VPN-oppsummeringer fordi, selv om det er en pålitelig leverandør, kan det ikke helt matche ytelsen med de største hiterne som ExpressVPN, NordVPN og Surfshark.

Men siden du leter etter den billigste VPN-en, tenkte vi at vi skulle vise deg den! PureVPN underbyr omtrent alle andre legitime tjenester på markedet, og tilbyr uovertruffen verdi.

Selvfølgelig, hvis PureVPN var en mengde søppel, ville vi ikke engang foreslå at du vurderer det, men i praksis er det ganske dyktig. Du vil kunne oppheve blokkeringen av iPlayer fra utenfor Storbritannia, se amerikansk Netflix hvor som helst i verden og, mest imponerende, har den bestått en uavhengig nullloggingsrevisjon, noe som betyr at den ikke lagrer noen logger over aktiviteten din.

Det er noen ulemper – litt lavere hastigheter, en dårlig støtteside og apper som ikke er fullt så polerte som de aller beste – men for prisen er PureVPN en utrolig deal, og er vel verdt å teste ut.

PRISER

2 ÅR (BESTE TILBUD) = $1,99 / måned

1 MÅNED = $10,95

KLIKK HER FOR Å BESØKE PUREVPN

Er en billig VPN verdt det?

Hvis du velger den rette, er det absolutt det. Selv om noen billige tjenester kanskje ikke har mange servere, gir dårlige tilkoblingshastigheter eller i verste fall lekker sensitive data, gir alle alternativene på denne listen førsteklasses VPN-beskyttelse til en god pris.

Hvis du virkelig bare kan spare $2,49 i måneden, er Surfshark den absolutt beste billige VPN-en. Men hvis du kan spare litt mer, vil vi styre deg mot ExpressVPN. Selv om du kanskje bruker noen ekstra dollar i måneden, er Expresss funksjonalitet klasseledende, og er toppen av vår beste VPN-tjenesteguide, og tilbyr nå et års Backblaze backup helt gratis.

Er billige VPN-er sikre?

Mens kvaliteten varierer mye i VPN-markedet, er de tre tjenestene på denne listen alle pålitelige, sikre VPN-er som vi rangerer blant de beste VPN-ene uansett pris.

Alle har minst AES-256-kryptering, de fleste har ekstra funksjoner for å holde deg og dataene dine private, og de vil også fungere bra som Netflix VPN.

Kan du få en VPN gratis?

Det er ikke umulig å få en gratis VPN, men hvis du gjør det, vil du ofre mye når det gjelder ytelse og, i noen tilfeller, sikkerhet.

Gratis tjenester må fortsatt tjene penger, så hvis brukere ikke betaler leverandøren direkte med et abonnement, bruker den andre teknikker for å tjene penger. Ofte vil du finne at VPN-en kan injisere annonser på sidene du surfer på, og i verste fall kan det være å selge dataene dine.

Mange gratisleverandører tilbyr også betalte alternativer, så gratisversjonene er begrenset til å oppmuntre deg til å oppgradere. Du kan finne at tilkoblingshastighetene dine er begrenset, og du vil vanligvis ha en datagrense som måles i Mb i stedet for Gb.

  NordVPN anmeldelse 2022. Meninger, ulemper, fordeler, priser, test

Selv om gratis alternativer er tilgjengelige, hvis du ønsker å streame TV eller bruke en VPN daglig, er det verdt å bruke $2,49 i måneden på Surfshark i stedet for å risikere det – i det minste vet du hvor leverandøren din tjener pengene sine hvis du betaler for en abonnement.

Hvorfor er VPN-er så dyre?

Faktisk, mens noen VPN-er kan være ganske dyre, er de i det hele tatt en av de billigere digitale abonnementstjenestene – spesielt hvis du bruker en av våre anbefalte billige VPN-er.

Gode ​​VPN-er er imidlertid ikke gratis fordi de trenger konstant vedlikehold for å sikre at serverne deres kjører pålitelig og sikkert, og tekniske team for å fortsette å oppdatere tjenesten for å sikre at du fortsatt kan få tilgang til nettsteder som aktivt blokkerer bruken av VPN – tenk Netflix og BBC iPlayer.

Dessuten vil ingen av VPN-ene på denne listen vise deg noen form for reklame når du bruker den, og du vil også ha ubegrenset båndbredde og data å bruke. Derfor er det eneste stedet de tjener pengene sine fra brukerabonnementer, og fra mindre enn $2,50 i måneden, synes vi det er en ganske rimelig pris å betale for total internetanonymitet og datasikkerhet.

Hvordan velge den beste billige VPN-en?

Å velge den beste billige VPN-tjenesten er kanskje ikke så lett som det høres ut. Det er fordi ikke alle rimelige VPN-er er av høy kvalitet – og du vil ikke ha et elendig verktøy som vil gjøre mer skade enn nytte. Så her er det du trenger å se etter når du velger en billig VPN-leverandør:

  • Pengene tilbake-garanti. Alle anstendige VPN-er bør tilby en pengene-tilbake-garanti som er gyldig i minst 30 dager. Det er nok tid til å avgjøre om tjenesten virkelig passer dine behov.
  • Personvern. Før du velger et VPN-verktøy, sjekk ut dets personvernegenskaper. Har den en revidert policy for ingen logger? Bruker den AES-256-kryptering? Hva slags tunnelprotokoller implementerer den? Det er lurt å lese så mange anmeldelser som mulig.
  • Ekstra funksjoner. Noen VPN-er er ganske grunnleggende, mens andre har mange ekstra funksjoner å velge mellom. Tenk på hva du trenger fra verktøyet og velg deretter.
  • Langsiktige rabatter. I en verden av VPN-er kan du spare mye penger ved å få en langsiktig abonnementsplan. Så det er en god idé å se gjennom alle planene til din foretrukne VPN-leverandør og velge et lengre abonnement.

Hvorfor varierer VPN-er så mye i pris?

Det er mange grunner til at VPN-tjenester er priset annerledes. Her er noen av de vanligste:

  • Servere. VPN-prisen kan delvis avhenge av serverne. For eksempel eier noen VPN-leverandører sine egne datasentre, mens andre leier. Dessuten er det vanskeligere å ta vare på en massiv serverflåte i stedet for en liten.
  • Kundeservice. Å ha god kundestøtte koster penger. Spesielt hvis en VPN tilbyr en 24/7 live chat med raske responstider – alle disse agentene må tjene til livets opphold også!
  • Tilleggsfunksjoner. Vanligvis vil en grunnleggende VPN med et lite utvalg funksjoner koste mindre enn en tjeneste med mange tilpassede alternativer. Tross alt krever det penger å utvikle og vedlikeholde funksjoner som SmartDNS.
  • Markedsføring. Noen ganger kan en VPN koste mye bare fordi den har lagt mye penger i markedsføring. Det er samme situasjon som med alle andre produkter.