10 beste kryptoporteføljesporingsapper i 2022

Det er smart å bruke en kryptoporteføljesporing og samle alle investeringene dine under ett hette. La oss finne de beste for å gjøre kryptoinvesteringer enkle og effektive.

Blant tusenvis av kryptovalutaer kan det være vanskelig å spore gevinster og tap av investeringene dine.

Oftere enn ikke går folk glipp av de viktige detaljene og ender opp med å feilbehandle kryptoinvesteringene sine. Og det gjelder spesielt for seriøse investorer med en vidt spredt portefølje.

Beste Crypto Portfolio Trackers

Så vi er her med en liste over smarte sporingsapplikasjoner for å forkorte kampene dine. Disse appene sporer flere børser og hundrevis av mynter.

De gir viktige detaljer med stor nøyaktighet som ellers tar timer med beregning.

Enkelt sagt, porteføljesporere gir mulighet til å investere.

Men du vil bare føle forskjellen når du prøver noen få og tar til takke med matchen din.

Uten videre, la oss begynne.

CoinTracker

CoinTracker klarte også å få en omtale i vår artikkel om programvare for kryptoskatt. Og nå, med porteføljesporing, er det desto mer fornuftig å bruke den for bedre kompatibilitet.

Du kan være trygg på å spore hver eneste investering med CoinTrackers støtte for 300+ børser og over 10 000 kryptovalutaer. Basert på utvekslingen støttes transaksjonsimport med API-nøkkelen eller CSV-opplasting.

Den viser markedsverdi i sanntid, optimerer for kostnadsbasert regnskap og støtter innhøsting av skattetap. Du får ytelsesdiagrammer etter dato og krypto med den ekstra fordelen av daglige porteføljeoppdateringer.

Til slutt kan du starte gratis for fem lommebøker og bytte til betalte nivåer for mer.

CoinStats

CoinStats er en førsteklasses kryptoporteføljesporer som gir deg personlig tilpassede kryptonyheter, analyser og kraften til å administrere porteføljen din på skrivebord og mobil.

Du finner støtte for flere lommebøker og utvekslingskontoer via API-nøklene. Når den er satt opp, presenterer CoinStats viktig informasjon for hånden for å lette investeringsbeslutningene.

  Slik løser du inn et gavekort på en Microsoft-konto

Du får diagrammer som viser veksten per eiendel eller hele porteføljen.

I tillegg er det varmekart som skiller tap og profittskapende enheter. Analyseseksjonene avslører de mest lønnsomme og tapsfremkallende myntene, toppbørsene, totale gebyrer, uttak osv.

Dessverre er det ingen gratis tier. Den har imidlertid en 3-dagers gratis prøveperiode for å bedømme dens relevans spesifikt for dine behov.

Krypto-appen

Krypto-appen er en høyt rangert kryptoporteføljesporer og nyhetsaggregator for smarttelefoner.

Denne applikasjonen støtter integrering av toppbørser og native blockchain-lommebøker. Men de fleste brukere ser ut til å rose widgetene som lar deg holde deg informert fra startskjermen uten å åpne appen hver gang.

Crypto-appen har en annonsestøttet gratisversjon med begrensede funksjoner.

Men pro-versjonen med en engangsbetaling åpner dørene for å legge til ubegrensede lommebøker og børser. I tillegg kommer den betalte versjonen med flere widgets, UI-tilpasning, en annonsefri opplevelse og live data fra over 200 kryptoutvekslingsplattformer.

Delta

I motsetning til det vi har diskutert til nå, Delta Investment Tracker er et program for å holde et fuglesyn på hele investeringsporteføljen din, inkludert krypto.

Gratisversjonen lar deg koble til to utvekslingsplattformer, og den betalte versjonen løfter disse grensene. Du vil se en lignende policy for å legge til kryptolommebøker.

Det er også en innebygd nyhetsseksjon som henter deler som matcher porteføljen din.

Gratisbrukerne kan analysere transaksjonshistorikken, myntdelingen og kilden. Pro-versjonen viser gode og dårlige investeringsbeslutninger, avgiftsfordeling og mer.

Avslutningsvis er dette et bedre alternativ for folk med en mangfoldig portefølje som kombinerer aksjer, krypto, ETFer, obligasjoner, etc.

CoinGecko

CoinGecko er en av de beste kryptoporteføljesporerne for folk som handler sjeldnere.

Dette verktøyet gir slipp på automatisering og er avhengig av gode gammeldagse manuelle oppføringer: du vil legge inn alle transaksjonene dine for å få riktige detaljer.

I tillegg kan du opprette flere porteføljer for å se konsolidert fortjeneste eller tap.

Mangel på API-oppføringer kan være en avtalebryter for noen, men dette gjør investeringen din privat. Dessuten kan du legge inn så mange testtransaksjoner og planlegge deretter for fremtiden.

  Liste over alle hurtigtaster på datamaskinen

Til slutt argumenterer CoinGecko for fraværet av noen avanserte funksjoner med en helt gratis opplevelse.

CoinMarketCap

CoinMartetCap’s kryptoporteføljesporing ligner på CoinGecko, med manuell oppføring av transaksjoner.

Og på samme måte er det gratis og egnet for et lite antall transaksjoner. Du kan også opprette flere porteføljer og se endringene som foretrukket.

Dette er også gratis, men mangler noen premium-funksjoner som finnes i andre porteføljesporingsplattformer.

Altrady

Altrady er en avansert handels- og kryptoporteføljeplattform som støtter API-integrasjon og transaksjonsoppføring gjennom XLSX- eller CSV-opplasting.

Med Altrady oppretter du et passordbeskyttet hvelv for å lagre alle API-nøklene dine. I tillegg har dette kryptoverktøyet alternativer for autentisering av spesifikke enheter og innstilling av tofaktorautentisering.

Dessuten kan du legge igjen notater med kartskjermbilder for å unngå tidligere feil. Dessuten sporer og viser Altrady viktige markedsnyheter rett inn i dashbordet.

Til slutt, Altrady har ingen gratis abonnementer og virker ideell for avanserte tradere.

Kubera

Kubera er en sunn investeringssporingsplattform som tar seg av et mangfoldig sett med aktivaklasser, inkludert aksjer, krypto, hjemmet ditt, bilen din, nettsteder og mer.

For krypto tillater den API-import. Du kan imidlertid også gjøre manuelle oppføringer i tilfelle en bestemt børs ikke er oppført.

Det er kakediagrammer for å vise prosentandelen av hver eiendel i porteføljen.

Kuberas 14-dagers prøveversjon vil bare koste deg bare 1$, noe som igjen er merkelig, men en rettferdig praksis for å holde gratislastere i sjakk.

Til slutt er dette en veldig enkel applikasjon og den beste kryptoporteføljesporeren for minimalister.

Coinigy

Coinigy har en gratis for alltid-plan som gir en ekstra 30-dagers fullverdig prøveversjon som inneholder alle dens avanserte funksjoner.

Du kan importere transaksjonsdataene med API- eller lommebokadresser.

Dashbordet har faner for aktivafordelingen, linje-/stolpediagrammer og toppvinnere/tapere. I tillegg kan du legge til egendefinerte paneler i Board-fanen som viser nyheter om et spesifikt søkeord, valutakurser på bestemte plattformer og gjøre mye mer.

  Wifi Collector skanner etter og samler informasjon om trådløst nettverk

Totalt sett kan denne handelstunge plattformen være en stor verdi med sin gratis tier og nyttige funksjoner.

Myntsporing

Myntsporing er en veldig detaljert og kraftig kryptoporteføljesporer. Umiddelbart kan mengden informasjon være overveldende for noen, men forbli der, og du vil motta tonnevis av verdifull innsikt.

Transaksjonsimportering er en lek med API, CSV eller manuelle oppføringer. Du kan også legge til lommebokadressen direkte og få dataene dine synkronisert på sekunder.

Dessuten er analysene og rapporteringen på neste nivå. CoinTracking viser detaljer som handler per børs, per måned, kryptosaldoen din per dag, osv. Så er det tidslinjen som viser hver kryptoaktivitet i en vakker vertikal linje med datostempler.

Og det er bare i dashbordet. CoinTracking har en egen rapporteringsfane som gir hver eneste detalj angående hver transaksjon, gebyr, gevinst/tap, nåværende og daglig balanse og mye mer.

Dessuten kan du lage en kryptoskatterapport med bare noen få klikk eller få fullservice skattehjelp fra sertifiserte skatteeksperter.

Dessuten kan du starte gratis for dine første 200 transaksjoner.

Dette er sannsynligvis den beste kryptoporteføljesporeren som du ikke bør gå glipp av å prøve.

Konklusjon 🪙

Noen mennesker går fortsatt med den tradisjonelle regnearkmåten for å administrere porteføljene sine. Og det er helt greit i begynnelsen.

Men når du vokser og hopper rundt litt mer, kan disse verktøyene vise seg å være nyttige.

På et relevant notat kan du sjekke ut kryptoinnsats og de beste kryptoinnsatsplattformene for å få dine ideelle investeringer til å fungere.

x