10 beste puslespill Android-spill for å forbedre problemløsningsferdigheter

Folk i nesten alle aldre liker puslespill. Disse spillene er ikke bare et middel til å slappe av eller et tidsfordriv; de tilbyr også en mulighet til å trene vår intelligens.

I tillegg til å tilby mye moro, tilbyr disse også en fantastisk treningsøkt for tankene dine. Uansett hvilket puslespill du elsker, er motivet å levere kraft til hjernen din.

La oss se på noen få store fordeler med puslespill for deg og barna dine.

Fordeler med puslespill

#1. Minneforbedring

Puslespill bidrar til å styrke de eksisterende hjernecelleforbindelsene samtidig som det øker genereringen av nye relasjoner. Dette hjelper til med å forbedre tankeprosessen og mental hastighet.

Gåter anses som fantastiske for forbedring av korttidshukommelsen. Vårt korttidsminne er ansvarlig for å huske farger, former osv.

#2. Forbedre problemløsningsferdigheter

I arbeidsstyrken er kritisk tenkning og problemløsningsevne svært verdifull. Puslespill kan hjelpe deg med å utvikle alle disse kritiske tenkningsferdighetene.

Dette er fordi gåter krever flere tilnærminger til å løse et problem. Som et resultat lærer du å teste hypoteser og teoriformulering. Du forstår også hvordan du endrer perspektivet når en ting ikke fungerer i problemløsning.

#3. Økning i IQ-nivå

Puslespill øker både hukommelsen din og de generelle resonneringsferdighetene. Så det er ingen overraskelse å si at det bidrar til å forbedre IQ-nivået ditt.

#4. Utsett demens

Puslespill hjelper deg med å holde hjernen aktiv, noe som igjen hjelper med å forsinke symptomene på demens. Siden en tilstrekkelig mengde hjerneaktiviteter kan bidra til å redusere hjernecelleskade. Som et resultat kan du beskytte hjernen din mot demens så vel som Alzheimers sykdom.

  Reparer Google Musikk-avspillingsfeil på Android

#5. Forbedre humøret ditt

Å hengi hjernen din med gåter vil bidra til å produsere dopamin i hjernen. Dette er en viktig nevrotransmitter som gir oss en følelse av lykke. Det betyr at puslespill kan hjelpe deg med å heve humøret ditt.

La oss nå utforske noen gode puslespill som du kan vurdere.

Numpuz

Numpuz er et klassisk tallspill du kan laste ned på din Android-smarttelefon eller -enhet. Dette matematiske puslespillet lar deg flytte tallbrikkene i rekkefølge. Dette spillet krever koordinering mellom øynene, hendene og hjernen.

Den består av 6 vanskelighetsgrader. Brukergrensesnittet kommer i en retro trestil. Den tilbyr enkle kontroller. Den har også en timer-funksjon for å registrere tiden din når du løser gåter. Du trenger ikke en nettverkstilkobling for å nyte dette spillet.

Ordsøk er et ordpuslespill tilgjengelig på Android-smarttelefoner og -nettbrett. Dette spillet tilbyr tusenvis av spennende nivåer med varierende vanskelighetsgrad.

I dette spillet må du identifisere de meningsfulle ordene som er arrangert i blokken av alfabetet. Den lar deg velge temaet du ønsker, som dyr, mat, land, skuespillere osv. Du kan ha dette spillet på mer enn ti språk.

Puslespill

Jigsaw er et bildepuslespill som er elsket av de fleste puslespillentusiaster. Det er et vanedannende puslespill med mer enn 13000 gratis HD-bilder. Det hjelper deg med å trene korttidshukommelsen og friske opp sinnet ditt.

Du kan velge fra et bredt spekter av kategorier som farger, natur, blomster osv. Med dette får du et daglig HD-puslespill å løse. Du kan tilpasse bakgrunnen til spillet for å gjøre det mer morsomt.

  Debtster hjelper deg med å spore dine IOUer innen forskjellige grupper [Android]

Shadowmatic

Shadowmatic er et fantasivekkende puslespill der du må finne silhuettene i den projiserte skyggen. For dette må du rotere objektet i rampelyset.

Det fengslende spillet og det visuelle kan gi deg en times fantastisk tidsfordriv. Dette spillet kommer med flere miljøer med en unik atmosfære og konsept. De høyere nivåene i dette spillet er mye mer spennende. Den har 100 nivåer med fantastisk grafikk.

Dungeons of Dreadrock

Dungeons of Dreadrock er et spennende puslespill med fantastisk kreativitet. Den lar deg utforske 100 nivåer som er håndlagde og tar deg gjennom dypet av det gamle Dreadrock Mountain.

Spillet kommer med et vakkert design og tilbyr kjøp i appen. Dette spillet krever at du bruker tankene dine og formulerer strategier for å løse gåtene.

Kitty Q

Kitty Q er et fantastisk puslespill som lar deg oppdage fantastiske vitenskapelige konsepter innen kvantefysikk. I tillegg til å tilby interessante oppgaver til deg, gir den også pedagogisk informasjon.

Dette spillet har fantastisk grafikk. Du må hjelpe Kitty Q ved å løse de forskjellige gåtene.

Avblokker meg

Unblock Me er et klassisk puslespill som hjelper deg med å forbedre dine problemløsnings- og kognitive ferdigheter. Dette er et lite spill som kommer med mer enn 40 000 gåter.

Du kan velge mellom tre forskjellige utfordrende moduser og trene hjernen din. Dette puslespillet er ideelt for folk i alle aldre. Du kan laste den ned på din Android-telefon eller -nettbrett.

Sudoku

Sudoku er et populært tallpuslespill som lar deg plassere 1 til 9-sifrede tall i hver rutenettcelle. Men det samme sifferet vises ikke mer enn én gang i noen rad eller kolonne.

Du kan velge mellom fire forskjellige vanskelighetsgrader og forbedre Sudoku-spilleferdighetene dine. Dette spillet gir deg en daglig utfordring for å fullføre og samle trofeer.

  Slik overfører du kontakter fra en Android-enhet til en iPhone

Dette spillet har flere innstillinger som lyd, fremheving og temaer. Du kan tilpasse grensesnittet når det passer deg.

Langt borte

Faraway-puslespillet gir deg fantastiske utfordringer. Her må du unnslippe de gamle templene i Faraway. I dette spillet går du i fotsporene til faren din. Denne reisen tar deg gjennom oasen, ørkenen og gamle smuldrende ruiner.

I dette spillet vil du utforske 187 store templer. Den tilbyr en oppslukende verden mens du løser gåter. Dette er gratis å laste ned spillet og er tilgjengelig på Android-enheter.

Klipp tauet 2

Cut the Rope 2 er den andre delen av Cut the Rope-puslespillet. Dette er et gratis puslespill som krever smarte logikkapplikasjoner. Dette spillet følger Om Nom-eventyrene.

Her vil du se en søt skapning som elsker godteri. Dette spillet har rundt 160 nivåer. Disse nivåene vil ta deg gjennom skoger, søppelplasser, byer og underjordiske tunneler.

Siste ord

Hvis du virkelig vil nyte spill, men på produktive måter som kan hjelpe deg med å forbedre hjernekraften din, er puslespill det beste. Du kan laste ned disse fantastiske puslespillene og enkelt ha fantastisk underholdning.

Det kan også være lurt å finne noen fantastiske iPhone-puslespill.

x