tipsbilk.net

10 beste SERP Checker-verktøy for SEO-ledere tipsbilk.net

Når det gjelder søkemotoroptimalisering, er det alltid best å være nysgjerrig til enhver tid.

Jo mer nysgjerrig du er, jo bedre vil du forstå hvordan nettstedet ditt gjør det og hva du må gjøre for å forbedre deg.

En av de beste måtene å holde seg «nysgjerrig» gjennom SEO-reisen din er å bruke SERP-kontrollverktøy.

SERP, som står for Search Engine Results Page, betyr nøyaktig det begrepet sier – resultatene du ser på søkemotorsiden når du søker etter noe.

Å sjekke søkemotorresultatsiden er så viktig fordi den holder deg godt informert om hvordan du presterer på Google eller en hvilken som helst søkemotor for et bestemt søkeord. Det er også flott å titte inn på konkurrentene dine og se hvor bra de gjør det.

Viktigheten av å sjekke SERP som en SEO-manager 🔍

Som SEO-ansvarlig må du passe på flere aspekter ved å rangere et nettsted og tilby strategier.

Å sjekke SERP er ett aspekt av det, og det er veldig viktig fordi det informerer deg om nettstedets rangeringsstatus. Du får vite nøyaktig hvilken side i søkemotoren nettsiden rangerer for et bestemt søkeord.

Å utføre SERP-analyse betyr også å få en sniktitt på hva de andre nettstedene gjør for å være øverst på siden. På denne måten kan du lære hvilke strategier de har brukt for å rangere sidene sine, slik at du kan gjenskape suksessen ved å gjøre noe lignende.

Ovennevnte er noen av de mange grunnene til at du bør bruke SERP-kontrollverktøy for å være godt informert om søkemotoren:

  • Toppsider og hva som påvirker veksten deres
  • Videokaruseller
  • Kunnskapspaneler
  • Fremhevede utdrag
  Slik merker du e-postene dine for maksimal søkbarhet

Med alt det til side, la oss sjekke ut noen av de beste SERP-kontrollverktøyene.

SERPChecker av Mangools

Med tillit fra noen av verdens største merker, som Adidas, Alexa og Airbnb, lar Mangools SERPChecker-verktøy deg utføre nøyaktig SERP-analyse for å holde deg på toppen av konkurrentene dine.

Du kan skrive inn søkeordet ditt, velge plassering og velge om du vil ha resultater for mobil eller datamaskin. Etter å ha valgt disse, kan du trykke på «Analyser SERP»-knappen for å få resultatene.

Den viser mange beregninger, for eksempel DA, PA, LPS osv. Du kan også sjekke søkeordets vanskelighetsgrad og det totale antallet resultater.

Semrushs SERP-sporingsverktøy

Semrush har flere SERP-sporingsverktøy for forskjellige formål som til sammen hjelper til med å overvåke ytelsen din på Google.

Et av verktøyene lar deg spore posisjonen din på tvers av søkemotoren og få en god titt på søkeord, domener og konkurrenter.

Les også: Hvorfor trenger selskapet du jobber for Semrush?

Du kan også sjekke rangeringen til enkelte nettsteder med mest betalt trafikk, betalte søkeord og estimert trafikkbudsjett for å hente data basert på denne informasjonen.

En veldig kul funksjon blant SERP-sporingsverktøyene er muligheten til å sjekke «volatiliteten» til søkemotorene basert på daglige endringer i rangeringer. Dette vil gi deg beskjed når det er tegn på algoritmeoppdateringer.

Du kan sjekke ut Semrushs fulle funksjoner som vil være nyttige for nettstedet ditt.

Ahrefs SERP Checker

Denne SERP-sjekkeren fra Ahrefs er gratis å bruke og lar deg analysere de 10 beste resultatene til søkemotoren for et hvilket som helst søkeord i over 200 land.

Du kan få et godt inntrykk av toppsidenes forskjellige beregninger, for eksempel:

Den viser deg også posisjonshistorikken til SERP, som vil gjøre det enkelt for deg å identifisere hvilke nettsteder som er enkle å rangere høyere enn og hvilke som ikke er det.

  Google Drive Update lar deg låse filene dine bak en 4-sifret passord

SERP Checker av SE Ranking

Alt som trengs er ett klikk for å sjekke toppresultatene til Google ved å bruke denne SERP-sjekkeren av SE Ranking.

Etter at du har skrevet inn søkeordet ditt, kan du velge plasseringen og analysedybden, som går like mye som topp 5 bare for gratisversjonen. I tillegg kan du velge resultater for skrivebord/mobil.

Dette verktøyet fremhever beregningene ganske godt for deg å identifisere hvem du kan konkurrere med.

Whatsmyserp

Helt gratis og nøyaktig lar Whatsmyserp deg sjekke Googles 100 beste søkeresultater for flere søkeord. Det er et flott verktøy for å analysere SERP og vite hva som dukker opp for det aktuelle søkeordet.

Dessuten kan du velge mellom mobile og stasjonære enheter og steder hvis du vil ha landsspesifikke resultater.

Gratisversjonen lar deg sjekke opptil 10 ganger hver dag. For å låse opp mer, må du få premiumplanen deres, som du kan komme i gang med å bruke gratis prøveversjon for.

Sitechecker

Sitechecker er flott for å sjekke hvordan en spesifikk side fra nettstedet ditt vil se ut på Google. Den har støtte for flere språk, og du kan se resultater fra skrivebord/mobil.

En veldig kul funksjon ved Sitechecker er at den viser et diagram over de 100 beste resultatene og endringene i deres posisjoner, noe som hjelper deg med å spore dynamikken over en viss periode.

Den viser også rike utdrag, utvalgte utdrag osv.

SpySERP

Sjekk SERP-resultater for Google, Yahoo, Bing og Yandex med SpySERP. Den har mange strålende anmeldelser fra brukere som har brukt den, og det er forståelig hvorfor de elsker det. Den har alle de grunnleggende funksjonene til en SERP-kontroll som du trenger, for eksempel:

  • Mobil/stasjonær resultater
  • Globalt/lokalt søk
  • Flere språk
  • Topp 10 eller topp 100 resultater
  • Utdrag
  • Eksporter SERP-resultater i CSV-format
  A til Å om markedsføringssikkerhet

Den lar deg også sammenligne de 10 beste resultatene og analysere nøkkelfaktorene som bidrar til deres suksess.

AccuRanker

Som navnet antyder, vil AccuRankers SERP-kontroll gi deg nøyaktige søkedata på sekunder, inkludert lokale, annonser og organiske resultater. Du kan velge landet og den nøyaktige byen for å få lasermålrettede resultater.

Som gratisbruker får du opptil 5 søk per dag, men hvis kravet ditt øker, kan du abonnere på deres betalte plan ved å starte med den gratis prøveversjonen.

Serp Watch

Nok en nyttig SERP Checker, og denne gangen er det av Serp Watch. Dette er veldig raskt og lar deg skrive inn flere søkeord samtidig og få resultater umiddelbart.

Den gir deg tilpassbar søkeordytelse og all informasjon på en enkelt skjerm, slik at du ikke trenger å rote for mye for å få det du trenger. Du kan komme i gang gratis uten engang å opprette en konto.

Serprobot

Denne gratis SERP-kontrollen fra Serprobot er ganske grei og enkel, men har et fantastisk sett med funksjoner. Bortsett fra at du kan angi et spesifikt land for søket, lar den deg også velge mellom 3 forskjellige enheter: desktop, mobil og nettbrett.

Du kan angi opptil 10 forskjellige søkeord og få verktøyet til å gi resultater for dem på et øyeblikk. Du kan registrere deg for en konto hvis du ønsker å legge inn flere søkeord.

Siste ord

Å følge nøye med på søkemotorresultatene er avgjørende for å forstå hvordan Google og andre søkemotorer leser SEO og hvilke handlinger som hjelper sidene med å klatre til toppen.

Ovennevnte SERP-kontrollverktøy vil gjøre denne analysen mer praktisk og effektiv.

Deretter kan du sjekke ut disse verktøyene for å analysere nettsted SEO for bedre søkerangering.

x