10 beste Shopify Backup-apper i 2023 for å holde butikken din sikker

Shopify-butikken din er ikke bare en digital plattform, den er resultatet av ditt harde arbeid og lidenskap. Den representerer merkevaren din og produktene og er en avgjørende del av e-handelsvirksomheten din. Derfor er det viktig å sikre den mot uforutsette hendelser som kan påvirke virksomheten din negativt.

Dessverre slutter mange Shopify-butikker å operere av en rekke årsaker, inkludert menneskelige feil, utilsiktet tap av data, ondsinnede overgrep eller rouge programvare som endrer ting uten tillatelse. Shopify sikkerhetskopierer systemene sine, men det er ikke tilgjengelig for individuelle kontogjenopprettinger.

Uten tilstrekkelige sikkerhetskopier kan data gå tapt permanent, og du må kanskje gjenoppbygge Shopify-butikken din fullstendig. Så sikkerhetskopiering av data og internettsikkerhet bør være toppprioritet for å forhindre nedetid, inntektstap og irriterende kunder. Derfor vil vi diskutere hvilke Shopify-data som trenger sikkerhetskopiering, forskjellige sikkerhetskopieringsmetoder og noen av de beste sikkerhetskopieringsappene gjennom denne artikkelen.

Shopify-data som må sikkerhetskopieres

Det er viktig å sikkerhetskopiere Shopify-data slik at viktig informasjon ikke går tapt i tilfelle en katastrofe. For eksempel serverfeil, menneskelige feil eller ondsinnede angrep. Her er noen av de mest kritiske Shopify-dataene som bør sikkerhetskopieres rutinemessig:

Produktdata: Dette inkluderer all produktrelatert informasjon, som beskrivelse, bilder, priser og lagernivåer. Denne sikkerhetskopieringen av data sikrer at butikkens produktkatalog alltid er oppdatert.

Kundeinformasjon: Dette refererer til all informasjon relatert til kundene dine, inkludert deres profiler, fakturerings- og fraktinformasjon og ordrehistorikk. Denne kategorien omfatter også all annen relevant informasjon om kundene dine.

Salgs- og bestillingsdata: Dette inkluderer alle data om bestillinger, solgte produkter, totalt bestillingsnummer og transportinformasjon til kundene.

Transaksjonsdata: Dette inkluderer informasjon om mottatte betalinger, refusjoner, skatter og andre økonomiske og transaksjonelle poster. Denne informasjonen er viktig for å håndtere Shopify-butikkens økonomi.

Frakt- og sporingsinformasjon: Inkluderer detaljer som transportør brukt til frakt, sporingsnummer, leveringsinformasjon og leveringsstatus for bestillinger.

Gave- og rabattkode: Den inkluderer data om git-kortinformasjon, gjenværende kort, saldoer osv. På samme måte inkluderer rabattkodedata informasjon om opprettede, utstedte og brukte rabattkoder, rabattbeløp, utløpsdato og vilkår og betingelser. Sikkerhetskopiering av disse dataene er avgjørende for å fortsette å tilby kampanjer og insentiver til kundene.

Kundetilbakemeldinger og -anmeldelser: Dette refererer til eventuelle kommentarer fra kunder om varene eller sidene i butikken din. Denne informasjonen er viktig for å opprettholde butikkens omdømme blant kundene.

Ved å sikkerhetskopiere alle de ovennevnte Shopify-dataene, kan du være trygg på at du umiddelbart kan gjenopprette tapte data. Så du vil kunne få butikken din tilbake og fungere så raskt som mulig.

Metoder for sikkerhetskopiering av Shopify-data

Det er forskjellige sikkerhetskopieringsmetoder tilgjengelig når det gjelder å sikkerhetskopiere Shopify-data. La oss ta en titt på disse metodene slik at du kan bruke en når det er nødvendig.

  Slik aktiverer du USPS.com-kontoen på nytt

Manuell sikkerhetskopiering

Den manuelle sikkerhetskopieringsteknikken er den første måten å sikkerhetskopiere Shopify-data på. Ved å bruke denne teknikken må dataene fra Shopify-butikken lastes ned manuelt og deretter lagres.

Først må du komme inn på Shopify-kontoen din, navigere til Innstillinger-siden og velge Eksporter. Den typen data du ønsker å sikkerhetskopiere kan velges, for eksempel produkter, klienter, bestillinger eller varelager. Deretter kan CSV-filen, som inkluderer produktdata, lastes ned og lagres på enheten din.

Automatisert sikkerhetskopiering

Automatisert sikkerhetskopiering er en annen sikker metode for sikkerhetskopiering av Shopify-butikkdata. Selv om duplisering av butikken er mulig ved å bruke CSV-filen, er det noen feil. Du risikerer å miste viktige data som bestillingsinfo, rabattkoder, gavekort, trafikkdata og mer. Derfor bør du bruke en backup-app for å gjenopprette Shopify-dataene dine.

Shopify-appbutikken tilbyr en rekke sikkerhetskopieringstjenester og applikasjoner som kan automatisere sikkerhetskopieringsprosessen. Vanligvis lar disse verktøyene deg planlegge tilbakevendende sikkerhetskopier og lagre dem trygt i skyen.

Tredjeparts sikkerhetskopi

Den manuelle sikkerhetskopieringen ved hjelp av AI-teknikken er en annen måte å sikkerhetskopiere Shopify-data på. Denne teknikken inkluderer å hente og sikkerhetskopiere Shopify-dataene dine programmatisk ved hjelp av Shopify API. Sammenlignet med de andre måtene, trenger denne mer teknisk kunnskap, men gir mer kontroll og fleksibilitet.

For å minimere innsatsen for sikkerhetskopiering av Shopify-data, her er noen av de beste Shopify-appene du bør prøve ut:

Spol tilbake sikkerhetskopier

Rewind Backups er en kjent app for Shopify som tilbyr en automatisert backup-løsning for butikkeiere. Den er utviklet for å beskytte Shopify-butikken din mot utilsiktet tap av data eller ondsinnet datainnbrudd. Dermed blir butikkdataene dine, inkludert produkter, kunder, bestillinger, temaer og mer, automatisk sikkerhetskopiert.

Nøkkelegenskaper:

 • Sikkerhetskopierer dataene dine hver dag og automatisk, men du kan også aktivere manuell sikkerhetskopiering.
 • Gjenoppretter data raskt individuelt, basert på kategori eller helt.
 • Gir ubegrenset lagringsplass for sikkerhetskopiering av data fra butikken din.
 • Tilpassbare sikkerhetskopieringsinnstillinger i henhold til brukerpreferanser.
 • Brukervennlig grensesnitt for å administrere og gjenopprette sikkerhetskopier enkelt.
 • Kompatibel med de fleste Shopify-appene og integrasjonene.
 • Beskytter data ved hjelp av AES-256-kryptering under overføring og lagring.

Talon-sikkerhetskopier

Talon Backups er ditt verktøy når det gjelder å spore de viktigste endringene i butikkene dine over tid. Som et resultat kan du gjøre de nødvendige endringene og spore alle endringene som er gjort i Shopify-butikken din. Dessuten kan du forhindre risikoen for å miste data i nødstilfeller.

Nøkkelegenskaper:

 • Tar sikkerhetskopi av produktinformasjon, blogginnlegg, spesifikke sider, temasikkerhetskopier og mer.
 • Du kan se nøyaktig hvor og når endringene fant sted.
 • Gjenopprett spesifikke data individuelt eller hele data på en bestemt dato.
 • Tar et fullstendig øyeblikksbilde av viktige data innen 24 timer.
 • Daglig, automatisk og on-demand sikkerhetskopiering er tilgjengelig.

BackupMaster

BackupMaster kan hjelpe deg effektivt med å beskytte Shopify-butikkens data. Det tar daglige sikkerhetskopier av viktige butikkdata som produkter, temaer, bestillinger og mer. Dessuten garanterer det datasikkerhet slik at du kan utvide butikken din med tillit.

  Hva du bør vite om Pardot

Appen tilbyr også skysikkerhetskopiering som lar deg få tilgang til, gjenopprette, laste ned eller flytte dataene dine når som helst.

Nøkkelegenskaper:

 • Automatiske skysikkerhetskopier som lagrer alle butikkdata du foretrekker.
 • Gjenoppretter bestemte eller hele butikkdata basert på dine preferanser.
 • Last ned og lagre data som en ZIP-arkivfil eller basert på en tidsplan.
 • Data kan overføres trygt og raskt mellom butikkene dine.
 • Sikkerhetskopierer Shopify-butikkdata automatisk på Google Disk.

AClone

AClone gir deg fleksibiliteten til å duplisere Shopify-butikkens innhold og overføre det til en annen. Derfor vil dine produkter, bilder, produktpakker, produktsider, blogger og temafiler umiddelbart kopieres til forskjellige butikker.

Nøkkelegenskaper:

 • Overvåk fremdriften gjennom dybdeinformasjon om fullføring av overføring ved hjelp av avansert rapportering
 • Sparer tid via automatisert eksport og dataduplisering i flere butikker.
 • Test nye koder og temaer for å sikkerhetskopiere dataene dine uten å miste en.
 • Angi planlagte eksporter for å garantere at data alltid blir bevart.

Goshu

Beskytt Shopify-butikken din med en pålitelig sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsløsning kalt Goshu. Du kan stole på denne appen når det oppstår en datafeil siden Shopify ikke vil gjenopprette tapte data. Denne appen sikrer sikker sikkerhetskopiering av hele butikkdata som kan gjenopprettes umiddelbart når det er nødvendig. I tillegg kan du eksportere ulike butikkdata for oppbevaring ved hjelp av appen.

Nøkkelegenskaper:

 • Tillater sikkerhetskopiering av bestillinger, kunder, produkter, produktpakker, media og temaer.
 • Hver endring av nettstedet ditt sikkerhetskopieres umiddelbart og automatisk.
 • Du kan enten gjenopprette individuelle varer eller hele butikken til en tidligere tilstand.
 • Eksporter bestillinger, produktinformasjon, blogger og sider i CSV-filformat.
 • Sikkerhetskopier Metafields med tilbakemeldinger fra kunder fra dine foretrukne applikasjoner.

Filey

Med Filey kan du enkelt eksportere butikkfiler, produkter, bilder og videoer og administrere dataene til butikken din. Dermed kan du få Shopify-butikkdata med et enkelt klikk fra Innstillinger > Filer-området! Dessuten vil du få hver fil i zip-format mens du beholder filnavnene. Så du trenger ikke å endre temaet ditt for å laste opp og bruke de importerte Shopify-filene dine i en ny butikk.

Nøkkelegenskaper:

 • Kopier og overfør Shopify-butikkfilene dine raskt og enkelt.
 • Overfør merkevaren din samt dokumentene.
 • Eksporter produktbildene, videoene og 3D-modellene for Shopify-varene dine.
 • Oppretter en nøyaktig sikkerhetskopi av Shopify-butikkfilene dine.

Wandy

Å miste data kan oppstå når som helst mens du replikerer butikkinformasjon, flytter dem, importerer butikker, endrer butikkdetaljer osv. Men Wandy garanterer at dataene dine er trygge slik at du trygt kan administrere Shopify-butikken din. Den lar deg enkelt rulle tilbake endringene og returnere butikken til tidligere tilstand. Så du kan duplisere butikken din, oppdatere temaet ditt og også gjøre andre endringer.,

Nøkkelegenskaper:

 • Sikkerhetskopierer alle viktige Shopify-data, inkludert bestillinger, kunder, produkter, samlinger osv.
 • Lar deg sikkerhetskopiere dataene dine i sikker skylagring.
 • Tar regelmessig og automatisk sikkerhetskopiering av Shopify-butikken og beskytter den.
 • Du kan gjenopprette hver post individuelt eller hver fil på et bestemt tidspunkt.
 • Se nøyaktig endringene som ble gjort i filene dine ved å bruke forskjellige visninger.
 • Hold sensitive data trygge i en fullstendig sikker skylagring som er i samsvar med CCPA og GDPR.
  Hva er forskjellen mellom 5G og 5GHz Wi-Fi?

Storelapse

Sikkerhetskopier og gjenopprett produktene dine umiddelbart til den valgte versjonen ved hjelp av Storelapse. Den gir deg en kronologisk oversikt over endringene som er gjort i butikken. Du vil få alle de nylig lagt til elementene, oppdaterte produkter og fjernet produktinformasjon gjennom et øyeblikksbilde. Dessuten kan du velge og deretter gjenopprette en rekke produkter fra et gitt øyeblikksbilde.

Nøkkelegenskaper:

 • Viser dataendringene ved å sammenligne og planlegge gjeldende versjon med tidligere iterasjoner.
 • Støtt forskjellige filformater, inkludert CSV, XML, XLS, XLSX, EDI og mer.
 • Viser endringene i produkter gjennom øyeblikksbildesammendrag.
 • Velg bestemte felt som du vil gjenopprette til en gammel versjon.
 • Planlegg filoppdateringer på en daglig eller timeplan.

Matrixify

Ved å bruke Shopify backup-løsningen Matrixify kan du administrere hele butikkens backup. Den lar deg masseimportere og eksportere Excel-, CSV- eller Google Sheets-filer for å håndtere dataene til bedriften din. I tillegg gir den personlig kundehjelp og opprettelse av tilpassede funksjoner.

Nøkkelegenskaper:

 • Masseoppdater din eksisterende Shopify-butikkinformasjon, inkludert produkter, samlinger, kunder, rabatter, bestillinger og mer.
 • Synkroniser varelageret ditt ofte, sikkerhetskopier butikken din og oppdater dataene dine ved å automatisere import- og eksportoppgaver.
 • Behandler tusenvis av elementer per minutt og håndterer enorme filer på opptil 7 GB.
 • Overfør eller repliker Shopify-dataene dine til andre Shopify-butikker.
 • Migrer dataene til den eksisterende e-handelsplattformen din til Shopify-butikken.
 • Masseoppdater eller fjern bare obligatoriske felt uten å reimportere alt.
 • Datastrømmer fra avsendere, leverandører eller forskjellige filformater kan konverteres.
 • Se jobbhistorikk, administrer eksport- og importaktiviteter i sanntid,

Skyvia

Skyvia er et ideelt verktøy for å sikkerhetskopiere Shopify-dataene dine. Det minimerer virkningen av datatap i nettbutikken din betraktelig. Enten Shopify-butikken din er utilgjengelig eller avsluttes, vil dataene dine alltid være tilgjengelige.

Nøkkelegenskaper:

 • Sikkerhetskopier Shopify-dataene dine manuelt ved behov, spesielt før du utfører store oppdateringer.
 • Hold dataene dine i skyen og få tilgang til dem fra hvor som helst ved hjelp av nettleseren. Vedlikehold, installasjon eller infrastruktur er ikke nødvendig.
 • Konfigurer enkelt Shopify-sikkerhetskopi ved hjelp av en brukervennlig GUI på bare noen få minutter.
 • Tar automatisk sikkerhetskopiering daglig uten å miste data.
 • Rask sikkerhetskopiering av enorme mengder data

Siste tanker

Hvis du ønsker å betjene og vedlikeholde Shopify-butikken din på en enkel måte, må du sikkerhetskopiere dataene dine. Det er viktig å ha en solid sikkerhetskopieringsstrategi på plass enten du velger å bruke manuelle sikkerhetskopier, automatiserte sikkerhetskopier eller tredjeparts programvare for sikkerhetskopiering.

Før du velger en app fra den ovennevnte listen, bruk litt tid på å undersøke. Sammenlign deretter disse appene basert på funksjoner, priser, brukervennlighet og forretningsmål. Etter å ha valgt en, begynn å sikkerhetskopiere Shopify-dataene dine regelmessig.

Ikke vent til det er for sent; Begynn å sikkerhetskopiere Shopify-butikkdataene dine umiddelbart for å beskytte bedriften din og kundene dine.

Du kan også utforske noen apper/verktøy for å øke salget i Shopify-butikken.