10+ beste skylagringstjenester 2023 – [Top List]

Cloud computing har blitt etterspørselen til mennesker og forretningsorganisasjoner i disse dager. Cloud computing gir online lagring og sikkerhetskopiering av dataene våre. Vi kan enkelt synkronisere og gjenopprette dataene våre på tvers av flere enheter. Vi kan få tilgang til dataene våre hvor som helst når som helst.

Endringer i dataene våre gjenspeiles ofte i alle andre enheter som er synkronisert med skyen. På grunn av disse fordelene med skylagring tilbyr mange organisasjoner skytjenester til sine kunder. Vi kan ikke direkte sammenligne skylagringstjenester.

Hver tjenesteleverandør tilbyr sine tjenester i henhold til sine retningslinjer. Folk liker å foretrekke skytjeneste i henhold til mengden plass til en lav kostnad. Sikkerhet, gjenoppretting og nullkunnskapspolicy er også viktige faktorer å vurdere før du velger en tjenesteleverandør.

I dag har vi en liste over beste skylagringstjenester, som er nøye utvalgt. Hver oppføring i listen blir også gjennomgått før presentasjonen og ledsaget av en kort beskrivelse.

Liste over beste skylagringstjenester.

 • OneDrive.
 • DropBox.
 • Google Disk.
 • Bare Cloud.
 • Karbonitt.
 • SugarSync.
 • LiveDrive.
 • Mozy.
 • CrashPlan.
 • SOS Online Backup.
 • 1. OneDrive.

  OneDrive er en offisiell skytjeneste fra Microsoft Corporation for personlig og forretningsbruk. Den tilbyr 5 GB lagringsplass til alle sine kunder gratis. Det er ulike planer i henhold til brukerkrav for personlig og forretningsmessig bruk.

    A til Å om markedsføringssikkerhet

  Den er også tilgjengelig på alle enheter og operativsystemer, inkludert Windows, Mac, IOS, Android, Linux osv. Den gir høy datasikkerhet og pålitelighet. Vi kan enkelt synkronisere data på tvers av flere enheter.

  2. Dropbox

  Dropbox er velkjent i alle skylagringstjenester. Mange starter skyopplevelsen fra Dropbox. En stor fordel med Dropbox er fildelingsfunksjonen, selv om andre brukere ikke har en Dropbox-konto.

  Dropbox tilbyr 2 GB lagringsplass til sine brukere uten kostnad. Hvis du trenger mer plass, koster det fra 9,99 $ per måned og 99,99 $ per år for 1000 GB plass.

  3. Google Disk

  Google tilbyr også sine skytjenester med full sikkerhet og pålitelighet. Ganske populær blant brukerne, og den er pålitelig for personellbruk og små bedrifter. Den tilbyr også 15 GB plass til brukerne uten kostnad.

  Å bruke Google Disk sammenlignet med andre skylagringstjenester er et godt valg. Vi kan enkelt synkronisere dataene våre mellom flere enheter som kjører Mac eller Windows OS. Kostnaden starter fra 1,99 $ per måned 23,88 $ per år for 100 GB data.

  4. Bare Cloud

  Det er en populær skytjenesteleverandør som tilbyr 14 14-dagers gratis prøveversjon. Skytjenestene er sikre, krypterte og pålitelige. Den tilbyr 1 GB lagringsplass gratis. Prisen er veldig billig og rimelig.

  Den gir ubegrenset plass for 53,88 $ per år for én maskin, og den månedlige kostnaden er 4,49 $ per måned. Vi kan enkelt få tilgang til filene våre fra alle enheter og operativsystemer.

    Hvordan laste ned appen Søkende ordninger

  5. Karbonitt

  Carbonite er den mest konkurransedyktige skytjenesteleverandøren når det gjelder kostnader, pålitelighet og lagring. Det gir samme kostnad for både personlig og kommersiell bruk. Den tilbyr 15 15-dagers prøveversjon for å sjekke tjenestene.

  Planen starter fra 5 $ per måned til 59,99 per år. Vi kan enkelt gjenopprette systemet vårt hvis vi ved et uhell møter en katastrofe. Vi må installere programvaren i systemet vårt.

  Sjekk også: – Sikkerhetskopieringsprogramvare for PC

  6. SugarSync

  Det er også en fantastisk skyplattform for bedrifter. Den tilbyr en 30-dagers prøveperiode uten kostnad. Vi kan enkelt sjekke tjenestene på 30 dager. Planen starter på 9,99 $ per måned for 100 GB og 99,99 $ per år.

  Vi kan også velge en annen plan i henhold til våre krav. Vi kan synkronisere oppgavene våre på tvers av flere enheter, og endringer som gjøres i en fil er ofte tilgjengelige for alle andre enheter.

  7. Livedrive

  Livedrive er en annen kjent skytjenesteleverandør. Planen starter på 8$ per måned og 48$ i året. Vi kan enkelt holde en online sikkerhetskopi og få tilgang til den hvor som helst, når som helst og fra hvilken som helst enhet. Det gir enkel fildeling med våre venner og kolleger

  Koffertalternativet lar oss lage et oppsett fra grunnleggende lagring, og appene lar oss kjenne til de forskjellige filene på Android-enheter, Windows-enheter og Mac-enheter. Det gir også et alternativ for forhandlere som selger synkroniserings- og skylagringsprodukter til sine kunder.

    Hands-on med Skype-tale- og videosamtaler for Outlook.com

  8. Mozy

  Mozy Cloud tilbyr 2 GB ledig plass til alle sine kunder. De fleste organisasjoner og enkeltpersoner bruker mozy-skyen på grunn av dens sikkerhet og pålitelige tjeneste. Vi kan enkelt finne mange anmeldelser for mozy-skyen.

  Planen starter fra 5,99 $ per måned. Det gir løsninger for enkeltpersoner, bedrifter og bedrifter. Den gir 256-bit AES-kryptering for datasikkerhet, og datasentrene administreres 24/7 i året.

  9. Crashplan

  Det er også en alternativ nettleverandør for skylagring som tilbyr 30 dagers prøveversjon og er tilgjengelig for Windows, Mac og Linux. Planen starter på 5,99 $ per måned. Vi kan enkelt sikkerhetskopiere dataene våre på eksterne enheter, nettverksdatamaskiner og CrashPlan-skyen eller alle tre alternativene.

  Den gir tilgang til dataene dine fra alle enheter. Det gir datasikkerhet, enkelt oppsett, sikkerhetskopiering og gjenoppretting av dataene våre.

  10. Sos Online Backup

  Det er en annen kostnadseffektiv skytjeneste som er tilgjengelig for både småbedrifter og individuell bruk. Planen starter på 4,99 $ per måned, og småbedriftsplanen starter på 29,99 per måned. Den tilbyr en 14 dagers tjenesteprøveperiode.

  Den er tilgjengelig for Windows og Mac. Den tilbyr også en kraftig Android-app for sikkerhetskopiering og synkronisering av filer til telefonene våre. Det gir også ende-til-ende datakryptering. Øk sikkerheten vår.

  Avslutningsvis håper vi at denne listen hjelper deg med å bestemme de beste nettskylagringstjenestene for deg. Del dine tanker, erfaringer og anmeldelser i kommentarfeltet nedenfor.